Vacature bij Bioprofiel: Client medewerker!

Gezocht: client medewerker! Bioprofiel (jessevandervelde.com) heeft voor de uitbreiding van haar organisatie een vacature voor onze klantenservice.

We zijn een bedrijf met een sterke missie. Wij willen mensen helpen hun beste lijf en gezondheid, ooit, te bereiken. We willen een bijdrage leveren in genezing en gezondheid, door de oorzaak van het probleem aan te pakken en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Dit doen we door het aanbieden van diverse programma’s, waaronder persoonlijke gezondheidscoaching.

We groeien hard en zijn ambitieus om nog meer mensen te helpen de best mogelijke gezondheid ooit te bereiken. In Nederland en internationaal. We vinden het belangrijk niet alleen ons werk te doen, maar ook om een (klein) verschil te maken in de wereld.

Op kantoor hebben we superfoods, lovechock, fitnessballen om op te zitten (je krijgt ook een gewone stoel) en een sauna voor na werktijd. Echt waar. Al je collega’s houden van gezond eten, sporten graag, hebben het constant over neurotransmitters en andere gezondheidszaken en zitten graag in de tuin gezamenlijk te lunchen (goed voor Vitamine D). Kortom, we leven gezondheid.

Om verder te groeien zijn we op zoek naar de klantvriendelijke client medewerker die verantwoordelijk gaat zijn voor de tevredenheid van onze cliënten door middel van het beantwoorden van vragen via email, proactief cliënten bellen, social media (met name Facebook) en live chat.

Jouw missie:

Binnen ons bedrijf hebben we een he-le-boel cliënten. Zowel betalende klanten als actieve volgers. Ze lezen onze nieuwsbrieven, volgen onze programma’s, kijken onze video’s. En willen geholpen worden met het maken van verbeteringen in hun voedingspatroon, levensstijl, mindset en totale levensstijl. Jij bent er om hen te helpen, via verschillende kanalen (email/telefoon/social media/live chat).

We zien onze cliënten als onze familie. Je doel in deze functie is om iedere keer een lach op hun gezicht te toveren. Om hun bericht op een positieve manier te beantwoorden en ‘the extra mile’ te gaan. “Every email is a person, make a difference“, hangt er bij ons op de muur. En daar geloven we in: een verschil maken in het leven van een ander. Wat ook bij ons aan de muur hangt: “Serve from the heart“.

Inhoudelijk geef je in deze functie advies over voeding en gezondheid. Je beantwoordt vragen over uiteenlopende onderwerpen van fysieke klachten tot meer energie, van gewichtsverlies tot menopauze. Daarnaast help je mensen als er problemen zijn met hun bestelling, help je bij inloggen op onze leden website en verwerk je incidentele retouren. En mocht een cliënt een keer niet helemaal tevreden zijn, is je doel om dit helemaal om te keren en van hem of haar een super loyale fan te maken.

Jij bent:

 • In het bezit van minimaal één voeding/gezondheid inhoudelijke opleiding, zoals orthomoleculaire voeding, gewichtsconsulent, trainer hormoonfactor, etc.
 • Het voorbeeld voor een gezonde levensstijl. Je maakt (groene) smoothies, doet aan sport, kent glutenvrij en zuivelvrij eten, houdt ervan om gezonde dingen te maken
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, je kan snel typen en je bent handig met online software
 • Al ervaren in het hebben van klantcontact, bijvoorbeeld door een klantenservice functie.
 • Positief en staat van nature blij in het leven
 • Iemand van de ‘dat doe ik wel even’ mentaliteit. Je hebt een grote werklust
 • Iemand die goed is in het indelen van tijd Je snapt dat je soms niet in details moet blijven hangen, en dat soms juist de details er het meeste toe doen
 • Pro-actief, je stelt jezelf regelmatig de vraag wat je nog meer kan betekenen voor de cliënt
 • Leergierig en wilt altijd meer weten over gezondheid. Je leest nieuwsbrieven, blogs en meerdere gezondheidsboeken per jaar.
 • In staat om te begrijpen hoe een ander zich voelt en je kunt in schrift woorden gebruiken waar de ander zich in herkent.
 • iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat met een flinke portie geduld. Ook onze cliënten kunnen een slecht humeur hebben en dit is niet persoonlijk.

 

Je krijg van ons:

 • Fulltime functie ( 32 uur is in overleg ook een optie)
 • Super leuk en gezondheidsbewust team met voedingsfreaks en een groot hart om mensen te helpen
 • Marktconform salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Prachtig mooie werkplek in Landsmeer – 10km boven Amsterdam (20 minuten met bus vanaf Amsterdam CS) – in de natuur. Met tuin en prachtig uitzicht.
 • Lovechock en superfoods op kantoor. Ook een Vitamix en een Sauna (!)
 • Internationaal bedrijf dat al 7 jaar ieder jaar is gegroeid
 • Diverse doorgroeimogelijkheden naar andere functies en meer verantwoordelijkheid
 • Jezelf zijn (!) en jezelf blijven ontwikkelen wordt gestimuleerd

 

Jouw werkdag bestaat uit:

 • Beantwoorden van binnenkomende e-mails (oftewel ‘tickets’) van onze cliënten met vragen over voeding, gezondheid, gewichtsverlies, etc.
 • In contact zijn met onze cliënten op Facebook. Beantwoorden van vragen en proactief coachen van onze cliënten in onze besloten Facebook groepen.
 • Live Chat: cliënten te woord staan en mensen helpen bij problemen met bestellen.
 • Incidenteel telefonisch contact met onze cliënten: hen opbellen wanneer het nodig is.
 • Helpen van cliënten bij hun bestelling, verwerken van incidentele handmatige bestellingen, aanmaken/updaten accounts op de ledenwebsite, verwerken van retouren.
 • De dag afsluiten met een lege mailbox – we beantwoorden onze tickets altijd binnen 24 uur
 • Handhaven van een goede kwaliteitsscore – we vragen iedere beantwoorden mail om feedback aan de cliënt.

 

Wij zijn:

Met meer dan 155.000 nieuwsbrieflezers, één van de meest gelezen gezondheidblogs van Nederland, 3 nummer 1 bestseller boeken en een coaching programma waar de deelnemers geweldige resultaten mee behalen, is Jessevandervelde.com & Bioprofiel een belangrijke dienstverlener in de Nederlandse branche voor (alternatieve) gezondheid. Het bedrijf bestaat uit 12 medewerkers (6 vast op kantoor – 6 freelance), waaronder diverse coaches, allen met een voeding / gezondheid achtergrond. Ons bedrijf verkoopt boeken, trainingsprogramma’s, 1-daagse seminars, persoonlijk voedingsadvies en gezondheidstesten. We hebben een zusterbedrijf in Engeland, genaamd Superfoodies en een Nederlandstalige webwinkel genaamd Superfood.nl.

Als je onderdeel wilt zijn van ons team:

Mail ons dan voor 1 augustus 2017 naar info@jessevandervelde.com met:

 1. Je brief met motivatie waarom je bij ons wilt werken en waarom we je zouden moeten uitnodigen voor een gesprek (als bijlage)
 2. Jouw eigen visie op onze missie in je brief
 3. Je C.V. met recente foto (als bijlage)


Als je absoluut de baan wilt
Tip: We krijgen voor dit soort functies altijd enorm veel sollicitaties binnen. Denk na over hoe je eruit kunt springen en kunt laten zien dat jij de beste keuze bent. Ga jij onze keuze gemakkelijk voor ons maken? Ons adres: Kanaalweg 26, 1121 DR Landsmeer.

 

 

Share:

Geef een reactie