100% Suikervrij in 30 dagen

Kun jij ook niet van zoet afblijven maar zou je dat wel willen? Dan is het nieuwe boek 100% Suikervrij in 30 dagen van Carola van Bemmelen op je lijf geschreven. In dit mooi vormgegeven boek dat maar liefst 192 pagina’s telt leer je waarom jij niet van suikerrijke voeding af kunt blijven, wat suikerverslaving precies is en hoe jij binnen 30 dagen daar vanaf kunt komen.

Talloze wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat suiker mogelijk de belangrijkste oorzaak is van veel welvaartsziekten, zoals hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type 2. Het is dus nooit te laat om te stoppen met het eten van suikers en suikerrijke voeding, want daarmee geef je jouw lichaam de gezondheid die het verdient.

Suikerverslaving… iedereen kan er vanaf komen!

Misschien denk je dat het onmogelijk is om voorgoed van suikers af te blijven, maar Carola ven Bemmelen is zelf het levende voorbeeld van iemand bij wie het gelukt is om suikerrijke voeding voorgoed vaarwel te zeggen. Van jongs af aan stond suikerrijke voeding centraal in het leven van Carola. Als kind had ze een eigen droppot die elke week werd gevuld en haar favoriete tussendoortje was appeltaart met slagroom.

100% suikervrijDiep van binnen wist Carola dat ze zich veel lekkerder voelde zonder al die zoetigheid, maar zoet eten was een ingebakken gewoonte. Toen ze eenmaal volwassen was voelde ze zich altijd moe en had 10 kilo overgewicht. Ze probeerde van alles om van die extra kilo’s af te komen, van diëten en pillen tot sporten in dure cabines, maar niets hielp…. Herken je jezelf daarin?

Uiteindelijk ontdekte Carola dat suiker de grote boosdoener was en dat suikerrijke voeding haar dagelijkse leven volledig beheerste. Ze besloot voor zichzelf te kiezen (en niet voor de suikers!), onvoorwaardelijk van zichzelf te gaan houden en haar leven vanuit die gedachte vorm te geven. Ze ging suikerrijke voeding geleidelijk vervangen door gezondere alternatieven en ontdekte wat dit voor haar deed: ze kreeg veel meer energie, haar lichaam veranderde en ze voelde een veel sterkere verbinding met zichzelf.

De Sugarchallenge

Carola van Bemmelen is ervan overtuigd dat wat zij voor elkaar heeft gekregen ook voor anderen mogelijk is. Haar droom is een wereld waarin we weer kunnen leven in verbinding met onszelf en met elkaar, en waar geen suiker meer nodig is om het gemis aan iets te compenseren. Daarom heeft zij 100% Suikervrij in 30 dagen geschreven, een ‘praktisch handvat’ dat iedereen kan helpen om van zijn of haar suikerverslaving af te komen.

In haar boek ‘100% Suikervrij in 30 dagen’ nodigt Carola je uit om 30 dagen lang suiker te laten staan, want door van suiker af te blijven kun je zelf ontdekken wat suiker met je doet. Het boek bevat een praktisch en eenvoudig 3-fasenplan waarmee je in 30 dagen geleidelijk aan helemaal gaat ‘afkicken’ van suikers en snelle koolhydraten, uiteraard zonder de hele dag honger te hebben. Als je begint met het 3-fasenplan en haar Sugarchallenge aangaat zul je al gauw merken dat je jezelf veel energieker voelt, veel beter slaapt en vanzelf kilo’s kwijt zult raken.

Dankzij 100% Suikervrij in 30 dagen kom je bovendien te weten:

  • De verschillende redenen waarom mensen suiker eten
  • Hoe suiker de verbinding met jezelf negatief beïnvloedt
  • Waarom zoveel mensen verslaafd zijn aan suiker
  • Hoe je zelf kunt bepalen of je aan suiker verslaafd bent
  • Wat suiker doet met je gezondheid
  • Waarom je dik wordt van suiker (en niet van vet)
  • Wat voor soorten suiker er allemaal bestaan en wat de gezondste suikervervangers zijn

100% Suikervrij in 30 dagen – een praktisch handboek

Het leuke aan het boek is dat het zo’n praktische inslag heeft. Je wordt niet overstelpt met allerlei waarschuwingen en tips zonder dat je weet hoe je dat in jouw eigen leven moet gaan toepassen. In tegendeel, het boek is er juist op gericht om de Sugarchallenge voor iedereen mogelijk te maken, dus ook als je een drukke baan en/of een dynamisch gezinsleven hebt. Daarom staat het boek vol gevarieerde, eenvoudige en overheerlijke suikervrije recepten voor ontbijtgerechten, snacks, avondmaaltijden, bijgerechten en toetjes. Daarnaast staan er veel voorbeeldmenu’s in het boek, zodat je zelf niet hoeft te gaan goochelen met recepten, en je krijgt allemaal praktische tips zodat jouw suikervrije maand voorbij is voordat je het doorhebt.

Waarom 100% Suikervrij in 30 dagen een ‘must’ is voor iedereen

Veel mensen zijn je al voorgegaan en hebben deelgenomen aan de Sugarchallenge van Carola. Neem bijvoorbeeld Nicolet, die zich na 1 week al fantastisch voelde en 2 kilo kwijt is geraakt, ondanks dat ze zich de hele dag ‘volstopt’ met gezonde dingen. Of kijk naar Marianne, die sinds ze geen suiker meer eet al ruim 12 kilo is afgevallen en nu aan het minderen is met de medicatie voor haar diabetes.

Ook experts zijn erg te spreken over de aanpak van Carola van Bemmelen:

‘De wetenschap heeft inmiddels onomstotelijk aangetoond dat geraffineerde suiker een last is voor het lichaam en voor de maatschappij. Daarom ben ik blij met dit boek. De energie waarmee Carola je wegwijs maakt in het ‘suikervrije’ landschap geeft een gezonde kick én een gezonder lichaam en geest!’
Richard de Leth, doctorandus in de geneeskunde en auteur van Oersterk.

‘Overdadige suikerinname is een van de belangrijkste oorzaken van welvaartziektes en het Metabool Syndroom. Dit boek maakt dat op een unieke en onderscheidende manier duidelijk. De krachtige combinatie van praktische kennis en Carola’s unieke psychologische aanpak in dit boek zal veel mensen een stap verder helpen in de richting van een gezond, slank en suikervrij lichaam. Een aanrader!’
ir. Ralph Moorman, Lifestyle en Fitnesscoach en auteur van o.a. de Hormoonfactor

Doe mee met de Sugarchallenge

Durf jij ook de uitdaging aan?  Doe dan mee met de Sugarchallenge van Carola van Bemmelen en bestel het boek 100% Suilkervrij in 30 dagen vandaag nog!

Share:

1 comment

  1. Als vrouw van middelbare leeftijd, moet ik toegeven dat suikervrij leven DE oplossing is. Een kennisje wilde me overtuigen dat HUN product zoals de ……… Familie zich noemt, de oplossing zou zijn, maar na drie weken voelde ik me alweer moe en futloos en het kostte me honderden euro’s, potje zus potje zo, hoe simpel is het je levensstijl te veranderen. Ik weet niet eens meer hoe ik t gevonden heb op internet, maar voor mij is het de juiste manier gebleken om me beter te voelen en kilo’s kwijt te raken !!! Zelfs op de juiste plaatsen. Ik ben overtuigd.

Geef een reactie