Beperkende overtuigingen over afvallen

Heb je ooit tegen jezelf gezegd: "ik heb er geen tijd voor", of: "dit is niet het moment", of: "ik denk niet dat dit voor mij werkt"?

Zou het mogelijk zijn dat je af en toe (niet altijd!) dingen tegen jezelf zegt die je enigzins beperken in het verbranden van lichaamsvet / buikvet of het verliezen van gewicht? Zou het kunnen dat er ergens, diepgeworteld, beperkende overtuigingen in je hoofd zitten die je beperken in het afvallen?

In deze video geef ik je een aantal zeer praktische tips die je net iets verder laten kijken dan training en voeding alleen en die jou mogelijk het antwoord geven op de vraag hoe je nu kunt beginnen met afvallen / buikvet verbranden en hoe je in de komende maanden het lichaam gaat krijgen wat jij graag zou willen.

Graag hoor ik van je welke overtuigingen je bij jezelf hebt ontdekt en wat je gaat doen om deze weg te halen!

Direct starten met trainen? Klik hier

Share:

10 comments

 1. Wat je zegt en denkt neemt je lichaam inderdaat over, als jij gelooft in jezelf en doorgaat.. en niet opgeeft gaat je lichaam het ook geloven!

  geloof in jezelf, geef jezelf tijd.. maar blijf postief

  goed filmpje!

 2. Hallo Hesse,

  Wat het afvallen betreft heb ik mijn doel al bereikt,nl.6kg is er af.(ik ben nu 58 kg)Mij gaat het alleen nog maar om de buikspieren waar ik nu mee bezig ben.
  Alleen is mijn vraag Kan ik op mijn leeftijd nog strakke buikspieren krijgen?
  Heel serieus ben ik bezig met dat programma van jou.
  Daar zou ik graag antwoord op willen krijgen.
  Zoals gezegd is mijn leeftijd 73 jaar.
  Al vast bedankt en een fijn weekend.
  Groetjes Riet

 3. Hallo Jesse.

  Ik vind het leuk om een hardloopschema te hebben om zelf weer het hardlopen op te pakken.
  Jaren geleden moest ik stoppen met hardlopen vanwegen rugklachten. Ik heb dit door rugscholing en iedere week therapie aardig onder controle.Daarnaast beweeg ik me veel, dus ik denk dat dit niet het juiste voor mij is.

  Hartelijk dank.

  Hanneke.

 4. Ja Jesse, ik heb het zelf ook de afgelopen week ondervonden. Ik moest deze week weer starten omdat ik de vorige week aan het verbouwen was en tussendoor nog moest gaan werken. 3 Dagen heb ik het uitgesteld om weer verder te trainen en Oh wat was het moeilijk om mezelf weer op te peppen en door te gaan.
  Gelukkig vond ik gisteren weer de drive en heb weer getraind. Na de training was ik doodop en heb een half uurtje moeten bekomen daarna zei ik bij mezelf, was dit nu zo moeilijk om weer verder te gaan.
  De meeste mensen zijn van nature uit zo om allerlei uitvluchten te zoeken.
  Ik ben blij dat ik doorgezet heb.

 5. ben met zumba begonnen .. zal wel resultaat hebben na een tydje en tis nog plezant ook bewegen he ….grt

 6. hey jesse

  ik vindt dat je helemaal gelijk hebt je moet jezelf doelen gaan stellen en proberen er niet van af te wijken en doorzettings vermogen hoop snel nog mooie adviese te krijgen van je

  mvg hendri

 7. Hoi Jesse,
  Ik ben altijd blij met dergelijke videoboodschappen die goed in elkaar zitten en hetzelfde zeggen dat we allang weten maar als het van jou komt geeft het een uitnodiging om er alvast meer aan te gaan denken actie te ondernemen. Toegewijd aan jou succes en voor alle mensen die er vanaf nu werk willen mee maken.
  Doei en tot weldra.
  Luc Callens – Fitness Instructor

 8. hoi jesse zou je mij een persoonlijke e-mail willen sturen met tips van eten. wat kan ik s’morgens ipv brood eten en wat kan ik s’middags ipv brood eten s

 9. Wat mij vaak helpt is de opmerking tegen mezelf:

  Er is altijd een goede reden om iets niet te doen.

  Als je daar eerlijk naar kijkt weet je dat je bijna altijd jezelf wat wijsmaakt

 10. Ha Jesse,
  Ik vind je video’s erg inspirerend en zou het liefst vandaag nog beginnen om een strakker lijf te krijgen. Maar ik vraag me af of de oefeningen met de kettle bell wel goed voor mijn rug zijn, ik heb nl.versleten tussenwervelschijven en mag van de neuroloog niet bukken en niet tillen. Wat raad je me aan? Ik doe twee maal per week aan fitness en oefen thuis met dumbells.
  Vriendelijke groeten,
  Gerda Quist.

Geef een reactie