Video: Een kijkje in mijn keuken als Personal Trainer

Wanneer zou jij voor 100% tevreden over je lichaam zijn?

Als je slanke benen had? Als je strakke buikspieren had? Als je gespierder zou zijn? Een betere conditie had? Of wil je gewoon een beetje vet verbranden of een paar kilo’s afvallen?

In de komende weken ga ik je een kijkje in mijn keuken als Personal Trainer geven. Ik ga je laten zien welke stappen ik met mijn Personal Training klanten doorloop om hun te helpen binnen korte tijd (enkele weken tot 1 – 2 maanden) resultaten te geven waar mensen in fitnesscentra gemiddeld meer dan 4 maanden over doen.

Hoewel niet alle stappen direct op korte termijn resultaat laten zien, zijn ze allemaal noodzakelijk voor het zien van resultaten op lange termijn. Als je graag iets aan je lichaam wilt veranderen, je beter wilt voelen of er beter uit wilt zien, kan je echt geen van deze stappen overslaan. Ik heb ervaren dat als sommige van mijn klanten dat wel deden, ze uiteindelijk echt op hun resultaten moesten inleveren en ik wil natuurlijk voorkomen dat dit ook bij jou gebeurt!

Bekijk nu de eerste video hieronder en vergeet niet je reactie achter te laten! Alvast bedankt.

Wil je het e-book "De 7 Stappen Tot Jouw Droom Lichaam" nu gratis Downloaden? Klik dan op deze link! Je kan hem dan direct gratis downloaden.

Share:

4 comments

 1. Dank je wel voor het delen van kennis. Wat je beschrijft heb ik pas voor het eerst geleerd in de vorm van het stellen van SMART-doelen. Deze manier van doelen stellen, duwt je als het ware in de richting van ‘commitment’ en ‘succes’.
  Ik ga zeker hiermee beginnen nu ik begin te begrijpen hoe je je doelen het best kan stellen (formuleren).
  Best byzonder dat de kennis die ik nodig heb op een wonderlijke manier op mijn pad komt. (De noodzaak van dergelijke kennis heeft met mijn achtergrond te maken..)
  Ik ben je zeer dankbaar voor je enthousiaste en open houding in het delen van wat je uit ervaring hebt mogen ontdekken en ontwikkelen.
  Veel succes toe gewenst.
  Esther

 2. hallo jesse

  het 1e deel van het e-book heeft me erg enthousiast gemaakt! kan niet wachten tot de andere delen actief zijn!

  dank je wel voor je tips!

  groetjes snoen

 3. hallo jesse,ik ben de draad een beetje kwijt geraakt met me lichaam.
  ik zie geen resultaat meer en weet niet hoe ik verder
  moet.
  bij het zien van jou filmpje ben ik weer enthousiast
  geworden en heb er weer zin in,ga zo door.

  gegroet monisa

 4. Beste Jesse,

  Allereerst mijn complimenten betreffende hoe je overkomt.
  Ik ben deze week vol goede moed begonnen aan traniningsschema 1, na de eerste training natuurlijk spierpijn wat duidde op het feit dat ik eindelijk weer eens die spieren had laten werken. Momenteel heb ik een conditie van een oud paard. Waar ik een twee jaar geleden vol enthousiasme begon te trainen bij de sportschool, zo abrupt moest ik stoppen vanwege een slijmbeursontsteking in mijn schouder. Enige tijd geleden ontving ik via een vriend een mailtje met info. over hoe jij te werk gaat. En ik dacht als ik dan toch wil afvallen en wil toewerken naar dat droomlichaam dan kan dat ook thuis i.p.v. in de sportschool. Het gaat tenslotte om zelfdicipline en de overtuiging dat je het kan! In eerste instantie was ik wat sceptisch betreffende de betaling die je vroeg. Maar voor de info. die je geeft is natuurlijk heel wat research etc. nodig. Ik heb een aantal vragen aan je te weten; Ik heb nu het eerste deel van “de 7 stappen tot jouw drooomlichaam” gedownload. Maar ik kan niet via de links vanaf 13 augustus tot en met heden, de rest van het boek downloaden. Tevens vraag ik mij af hoe het verder gaat als ik volgende week traningsschema 2 ga volgen. Krijg ik dan een vervolg hierop om verder te gaan? Welk merk cocos-olie raadt jij aan te gebruiken. Rest mij nog een laatste vraag; volg jij zelf ook het Paleodieet? Ik dank je bij voorbaat voor je moeite! Het is overigens zeer prettig regelmatig een bericht te ontvangen van je met peptalk!
  Zo blijf je je bewust van waar je mee bezig bent.
  Als ik het geld had dan wist ik wel wie ik als personal coach zou willen!

  Met vriendelijke groet,

  Monique

Geef een reactie