Ik wil je ontmoeten! – Agenda Januari 2014

2014 wordt jouw jaar. Waarschijnlijk ben je in 2013 al begonnen met gezonder leven en wil je in 2014 verder gaan met een gezonde(re) levensstijl te ontwikkelen.

In de afgelopen 8 jaar heb ik 1000-en mensen geholpen de juiste voedingskeuzes te maken en hun hormoonhuishouding weer in balans te krijgen. Ik heb hun de handvaten aangereikt en hun gecoacht hun doel te bereiken. Als jij op zoek bent naar antwoorden en naar resultaat, en als je gemotiveerd bent om er voor te gaan, dan wil ik jou ook graag helpen.

En ik wil je ontmoeten!

Agenda Januari & Februari 2014

In Januari en Februari ben ik op onderstaande plaatsen.

TV – Woensdag 1 januari 12.00u – Koffietijd RTL4
Op nieuwjaarsdag kom ik bij Koffietijd op RTL4 live tips geven over gezonde voeding en over hoe je in 2014 je doelstellingen kunt bereiken. Uitzending begint om 12.00u.

Real life – Zaterdag 4 Januari 14.00u tot 16.00u – Boekhandel de Vries Haarlem – Meet & Greet
Samen met Annemieke de Kroon presenteer ik ons boek Superfoodrecepten bij Boekhandel de Vries in Haarlem. We houden een Meet & Greet, signeren boeken en je hebt gelegenheid om vragen te stellen. Adres: Gedempte Oude Gracht 27, Haarlem. Aanmelding niet nodig. Aanvang: 14.00u.

Online – Maandag 6 Januari 20.30u – Online Live Webinar
Een Webinar is een live uitzending op internet. Ik geef een presentatie over hoe je in Januari op een gezonde manier overtollig buikvet kunt verliezen en geef je tips om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Start is om 20.30u stipt. Deze uitzending wordt niet opgenomen. Aanmelding vooraf is nodig en kan via deze pagina (gratis).

Real life – Zaterdag 11 Januari 13.00u tot 14.00u – V&D Hilversum – Meet & Greet
Bij de V&D in Hilversum kom ik om 13.00u een uur lang mijn boeken signeren. De aanleiding is de lancering van m’n nieuwste boek “Een strakke buik in 4 weken“. Uiteraard signeer ik met plezier m’n andere boeken en beantwoord ik je vragen. Adres: Kerkstraat 47, Hilversum. Aanmelding niet nodig. Aanvang: 13.00u.

Real life – Zaterdag 1 Februari – Hotel Park Plaza Amsterdam (Lijnden) – 1-daagse Voor Altijd Jong seminar
Drie keer per jaar organiseer ik een eendaags evenement: “Voor Altijd Jong”. De volgende en voorlopig enige editie organiseren we in Amsterdam in het Park Plaza Hotel in Lijnden, bij Schiphol. Deze dag is van 9.45u tot 17u. Aanmelding vooraf is noodzakelijk en kan via deze website.

Ik hoop je op een van deze dagen te mogen ontmoeten, maar ik hoop nog meer dat je van 2014 een geweldig jaar gaat maken. Mijn geloof is dat er voor iedereen een veel hoger gezondheidsniveau bestaat. Je mist niet wat je nooit hebt gehad. Je kunt meer energie hebben, je huid er jonger uit laten zien, een strakker lichaam hebben en je beter over jezelf voelen. Het is niet het verleden dat je toekomst bepaald, maar de keuzes die je vanaf vandaag gaat maken.

Kies voor je eigen gezondheid. Neem verantwoordelijkheid. Ontwikkel jezelf op het gebied van voeding, omgang met stress, beweging. En je resultaten zullen volgen. Heb vertrouwen en ga er voor!

Share:

2 comments

  1. Hoi Jesse, wanneer kom je naar Friesland? Leeuwarden? Ik hoop je gauw eens te ontmoeten! Groet Astrid

  2. Hallo Jesse

    Ik hoop dat je keer richting Rotterdam komt want ik wil je graag een keer ontmoeten. Ik heb onlangs je boek gekocht een een boek van Marjolijn. Ik ga er helemaal voor. Super!

    Groet
    Thea

Geef een reactie