Is het je HOOFD of is het je HART? Stel deze vraag dagelijks minimaal 1x

Komt dat wat je aan het doen bent, dat wat je wilt gaan doen, de plannen die je hebt of werk dat je doet voort vanuit je hoofd of je hart? En hoe kom je daar achter? In deze video leg ik het uit en geef ik je de vraag die je jezelf regelmatig kunt stellen.

Komt dat wat je in het leven doet, bijvoorbeeld op het gebied van werk of relaties, misschien (onbewust) vanuit een identiteit die je voor jezelf hebt bedacht? Zoals ik jaren heb gehandeld vanuit de identiteit: succesvol zijn. En vanuit die plek maakte ik mijn keuzes, maar dat kwam niet altijd overeen met wat mijn hart eigenlijk verlangde. Pas toen ik die identiteit los durfde te laten kwam ik in contact met dat wat ik (mijn hart) echt verlangde en kon ik die kant op gaan bewegen.

Komt dat wat jij in het leven doet misschien ook ergens voort uit een identiteit waar je je aan vasthoudt of iets dat je denkt te moeten doen? Of komt het puur en alleen voort uit dat wat je hart je op dit moment ingeeft? Dat wat je onderbuikgevoel je vertelt en waar het je naartoe trekt?

Bekijk hieronder de video:

In deze video ontdek je:

  • Of dat wat je doet vanuit je hoofd of je hart komt
  • Of er een identiteit is die je (onbewust) hebt gecreëerd die je niet (meer) dient
  • De vraag om jezelf dagelijks te stellen
  • Hoe je jouw drijfveren opnieuw kunt evalueren

De vragen in deze video:

Komt dat wat je doet misschien voort uit een identiteit die je hebt verzonnen of iets dat je denkt te moeten doen? Of komt het puur en alleen voort uit dat wat je hart je op dit moment ingeeft? Dat wat je onderbuikgevoel je vertelt en waar het je naartoe trekt? Het is mijn uitnodiging om hiernaar te kijken en om een groot gebied in je leven opnieuw te evalueren. Kijk bijvoorbeeld eens naar werk, relaties of financiën. Vanuit welke drijfveren ben je daar mee bezig of sta je erin?

Kun je de identiteit die je hieromheen hebt gecreëerd loslaten en wat zegt je hart? Wat is het waar je van nature goed in bent, waar je van nature door wordt aangetrokken?

Meer verdieping? Klik hier voor mijn boek Spirituele Detox.

 

Share:

Geef een reactie