Jouw jaarplan voor optimale gezondheid: Foodie & Mind Kalender 2020

Bewandel dit jaar jouw pad naar optimale gezondheid met een compleet uitgewerkt jaarplan. Je hoeft dit plan, in de vorm van een kalender, alleen maar stap voor stap te volgen om je gezondheid naar het volgende level te brengen. Wat kun je verwachten?

In dit artikel

 

De Foodie & Mind Kalender 2020 is een compleet uitgewerkt jaarplan die ik samen met het team van Superfoodies heb gemaakt, vol tips, praktische stappen om te zetten en recepten op het gebied van ‘fit & food’. Wij zijn erg trots op het resultaat en weten zeker dat je er veel aan zult hebben het komende jaar. Gezondheid komt, zoals je weet, niet vanzelf. Het komt niet uit een pilletje of met één gouden tip. Gezondheid is de optelsom van de dingen die je elke dag eet, denkt of doet, en van de mensen en dingen waarmee je je omringt.

De beste versie van jezelf

Wij gunnen het iedereen om de beste versie van zichzelf te zijn. We weten tegelijk ook hoe lastig het soms is om in de wirwar en drukte van alledag tijd te vinden om de juiste keuzes te maken. Deze kalender hebben we ontwikkeld om jou aan de hand te nemen en op een simpele manier met de kleinste veranderingen een groot verschil te maken in jouw gezondheid in al haar facetten. Het brein, je energielevels, de kwaliteit van je slaap, je spijsvertering, je huid, je prestaties en je fysieke gezondheid zijn gebaat bij de tips die je op deze kalender terugvindt.

Hoe helpt dit jaarplan jou naar optimale gezondheid?

In deze inspirerende guide die je naar jouw optimale gezondheid helpt krijg je iedere maand een nieuw thema die weer een ander aspect van je gezondheid belicht. En iedere week krijg je nieuwe week-tips die passen binnen dit maandthema. We kijken naar gezondheid via een holistische manier die het lichaam de kans geeft om op verschillende manieren te verbeteren en herstellen. Zo geven we je niet alleen praktische tips voor gezondheid met daarbij inspirerende recepten, we leggen je bijvoorbeeld ook uit hoe je weer meer verbinding kunt maken met je innerlijke zelf en wat dat je oplevert. We geven je concrete ademhalingsoefeningen en vertellen je waarom bewust ademhalen zo’n enorm verschil kan maken in jouw optimale gezondheid.

Hoe gebruik je de kalender?

Iedere week start met één gezondheidstip die binnen het thema van de maand past. Deze tip ga je integreren in je dagelijkse leefstijl. Zet elke dag een kruisje in de checkbox als je dit hebt voltooid. Als je de adviezen, hoe klein ook, consequent blijft toepassen, kunnen ze een groot verschil maken voor je gezondheid op de lange termijn. Op de achterkant van de kalenderbladen vind je de heerlijke nieuwe recepten, oefeningen, aanvullende informatie over het maandthema of informatie over specifieke positieve voedingsmiddelen of ingrediënten. Op het scoreformulier aan het begin van het jaar en na ieder kwartaal kun je de score bijhouden die je aan de verschillende onderdelen van je gezondheid toekent. Zet voor een compleet jaaroverzicht je kwartaalscores in de grafiek op de laatste pagina en bekijk het verloop van je gezondheid en het resultaat van al het harde werk dat je daar dit jaar in hebt gestoken.

De tips zijn niet alleen voor vandaag, morgen of het komende jaar bestemd. Je kunt ze altijd, overal en op elke leeftijd toepassen. Alleen of samen. Met je gezin, collega’s of vrienden. Laat je inspireren, stap uit je comfortzone en probeer eens iets nieuws. Het zou de manier waarop je gezondheid ervaart zomaar kunnen veranderen. Nogmaals, de staat van optimale gezondheid bereiken doe je niet van de ene op de andere dag. Het is een pad dat je bewandelt. Om dat te gaan doen neem je een beslissing. Ik hoop dus dat je er vandaag ‘JA’ tegen zegt. Laat deze kalender je helpen om deze reis naar jouw optimale gezondheid te maken.

Ik hoop dat je net zo van deze kalender gaat genieten als wij en dat je deze kalender doorgeeft aan iedereen die je ook een optimale gezondheid gunt!

Bestel de kalender via deze link.

Share:

10 comments

 1. Hoe kan ik de kalender bestellen?

 2. ik heb dezelfde vraag als Anne en hoe bestel ik uw greenjuice?

 3. Ik zou ook graag willen weten hoe de kalender te bestellen is!

 4. Wellicht handig ergens een bestelbutton te plaatsen en kosten kalender. Nu is t onvindbaar helaas.

 5. Riet,

  Waar kun je de kalender bestellen?????

  Beetje knullig.

 6. Ik zou ook graag de kalender willen bestellen.

 7. Ik heb drie kalenders besteld en ontvangen, maar wil ze graag terugsturen, hoe doe ik dat? Met vriendelijke groet, Sia Kreeberg

 8. Hallo Jesse,

  Komt er ook een kalender voor 2022? Ik hoor het graag!

 9. Hallo!
  Ik vraag me ook af of er een kalender is voor dit jaar…

 10. Wat een mooi idee!

Geef een reactie