Motivatie voor het krijgen en behouden van jouw droom lichaam

De 5e stap tot het bereiken van jouw droom lichaam draait om motivatie. Het hebben van motivatie om te sporten en gezond te eten is een cruciale factor in het bereiken en behouden van het lichaam zoals jij jezelf het liefste zou willen zien.

 

Motivatie is een van de punten die mensen die eeuwig slank lijken te zijn onderscheidt van de mensen die altijd met hun gewicht lopen te vechten. Bij hun lijkt motivatie ‘vanzelf te komen’. Het is iets ‘natuurlijks’, terwijl jij dit misschien niet zo natuurlijk vindt!

 

Hoe kan je nou motivatie vinden op momenten dat je er echt geen zin in hebt?

 

Hoe kan je toch jezelf aanzetten om thuis fitness oefeningen te gaan doen terwijl dat het laatste is waar je eigenlijk zin in hebt? Want je weet immers dat je het moet doen! Tussen je oren weet je dat het belangrijk is. Maar je gevoel zegt toch iets anders….

 

Ik heb je vaker verteld dat ook al zou je alles van de wereld over voeding en training weten, als je er niets mee doet (als je geen actie onderneemt), dan heb je er niets aan!

 

In dit 5e hoofdstuk uit het gratis e-book “De 7 stappen tot jouw droom lichaam” leg ik je uit hoe je kunt vasthouden aan afspraken die je met jezelf hebt gemaakt. Hoe je een einde kunt maken aan de ergernis van wat de spiegel je vertelt en welke stappen je concreet zou moeten ondernemen om vet te verbranden, strakke buikspieren te ontwikkelen, slanke benen te krijgen en het lichaam te ontwikkelen zoals jij jezelf graag zou willen zien. Kortom: Hoe je jouw droom lichaam stap voor stap kunt ontwikkelen en dit op lange termijn kunt behouden.

 

Klik hier om de nieuwste versie van het e-book “De 7 stappen tot jouw droom lichaam” te gaan downloaden. Veel succes!

Share:

1 comment

Geef een reactie