Paleo Magazine van Mitchel van Duuren – 3e editie

Ben jij ook een doorgewinterde Paleo enthousiast? Of heb je er wel eens van gehoord en zou je er meer over te weten willen komen? Wat je antwoord ook is, met de 3e editie van Paleo Magazine haal je een schat van informatie in huis om jouw Paleo levensstijl vorm te (gaan) geven.

Wat is Paleo?

Nog nooit van Paleo gehoord of weet je niet goed wat het inhoudt? Dan zullen we eerst even een korte uitleg geven. Veel mensen denken dat Paleo een soort dieet is, maar dat is het eigenlijk juist helemaal niet. Paleo is een levensstijl en is gebaseerd op de gedachte dat je zoveel mogelijk “echte voeding” eet, net zoals onze verre voorvaderen die 10.000 jaar geleden op onze aarde leefden dat deden. Paleo liefhebbers eten dus nooit kant-en-klaar maaltijden, pakjes met e-nummers, granen en zuivel, maar wel veel verse biologische groenten, fruit, noten, zaden en biologisch vlees. Het menu van de echte Paleo enthousiast bestaat uitsluitend uit onbewerkte voeding, die rechtstreeks uit de natuur komt en geen tussenstop in de fabriek heeft gemaakt.

Wat staat er in het Paleo Magazine?

Paleo MagazineMitchel van Duuren, auteur van de bestsellers Paleo Revolutie en Paleo Kids, is een Paleo liefhebber van het eerste uur en weet als geen ander wat een Paleo leefstijl met je lijf en gezondheid doet. Omdat hij zo enthousiast is over de voordelen van een Paleo leefstijl wil hij niets liever dan zijn ervaringen en kennis te delen met iedereen die het maar horen wil, daarom is hij dit jaar begonnen met het schrijven van Paleo Magazine, een tijdschrift dat hij in de toekomst vier keer per jaar wil gaan uitbrengen.

Paleo Magazine is een rijk geïllustreerd tijdschrift en barst van de interessante wetenswaardigheden, feitjes en weetjes over Paleo. Daarnaast staat er in het blad een handig Paleo weekmenu, zodat je nooit meer Paleo recepten bij elkaar hoeft te verzamelen als je zoveel mogelijk Paleo wilt koken. En dat is nog niet alles, want er staan ook maar liefst 83 Paleo recepten in, zodat je altijd keus te over hebt en fulltime Paleo kunt worden als je dat zou willen.

Gratis voorproefje nieuwe editie Paleo Magazine

De nieuwste editie van Paleo Magazine, alweer de derde van dit jaar, verschijnt aanstaande zondag. Wij mochten alvast een gratis voorproefje van het Paleo Magazine geven (klik op de link om het te downloaden).

Heb je na het doorbladeren van dit voorproefje de smaak helemaal te pakken gekregen, dan kun je de derde editie van het Paleo Magazine vanaf aanstaande zondag bestellen op deze pagina.

Share:

Geef een reactie