Slaap verbeteren (hoe je beter kunt slapen)

In diverse blogs en video’s heb ik het over de noodzaak van een goede nachtrust. Niet alleen vanwege anti-stress en gezondheidsredenen, maar zelfs ook als noodzakelijk onderdeel van het verminderen van buikvet (zie daarover dit artikel hier).

Maar wat is nu precies de oorzaak van slecht slapen? Waarom vallen we minder goed (of zelfs slecht) in slaap, worden we ‘s nachts wakker en zijn we ‘s ochtends moe als we wakker worden?

In onderstaande ‘video’ geef ik je een uitleg over wat de invloed is van stresshormonen op onze slaap, hoe een natuurlijke aanmaak en afbraak van deze hormonen eruit zou moeten zien (zodat we gemakkelijk in slaap vallen en ‘s ochtends met veel energie wakker worden), hoe deze productie verstoort raakt (waardoor we slechter slapen) en wat we er aan kunnen doen.

Download eerst deze software om de video te kunnen bekijken (gratis).

Klik hier voor meer info over het direct verbeteren van je slaap

Share:

1 comment

  1. jesse, je video 2x bekeken, maar nog steeds geen antwoord op de hamvraag ‘Hoe ga ik nu beter slapen?”. Je legt uit over te hoge Cortisol waardes ‘s avonds en opeen switch je over naar ‘ wanneer je beter gaat slapen”… je slaat over hoe ik dit kan bewerkstelligen.

    Kan je dit uitleggen?

    Alvast hartelijk dank
    jo

Geef een reactie