Ja!
Ik kom naar je workshop en ontvang het boek gratis
»

Ik wil alleen het losse boek bestellen.

Wat een Spirituele Detox is en waarom je deze zou moeten doen (vooral ook als je niet zo gelooft in spiritualiteit)

"Wij zijn het die onze eigen realiteit in ons leven creëren."
 
Veel mensen hebben moeite met het antwoord op de vragen ‘wie ben ik?’ en ‘wat is mijn waarheid?’ en allemaal lopen wij rond met onverwerkte emoties die we wegstoppen om maar niet de oude pijn te hoeven voelen.
 
Aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen reis naar binnen toe leert Jesse van der Velde je hoe je je op een geheel nieuwe manier met jezelf verbindt. Dit doet hij aan de hand van drie stappen:
 
  • Dichter bij jezelf komen. Je leert meer naar je hart en intuïtie te luisteren en minder vast te zitten in je gedachten, zodat je je leven veel meer betekenis en diepgang kunt geven.
 
  • Het helen van wat oud is. Door terug te denken aan een oude pijnlijke gebeurtenis of herinnering kun je dankbaarheid leren ervaren voor wat deze je gebracht heeft. Dit is de Spirituele Detox, waardoor je oude lagen wegpelt die je in de weg zitten.
 
  • Je leven creëren. Wanneer je weet wat je droom is voor dit leven en je gaat daarnaar leven, kun je elke dag van binnenuit een gevoel van gezegend zijn ervaren.
 
Deze gids laat zich op twee niveau’s lezen: je kunt hem passief lezen en een leuke ervaring rijker zijn óf je kunt het ervaren als een innerlijk proces, waarbij je innerlijk werk gaat verrichten dat je nog nooit eerder hebt gedaan. Aan jou de keus!

Reacties op de eerste boek introductie van Spirituele Detox:

Mooi Jesse dat je je eigen persoonlijke proces zo deelt en gaat staan voor wat voelbaar is in je hart..Ik ben het met je eens dat gezondheid mede voortkomt uit andere lagen dan alleen het fysieke. Ik volg je blog al een paar jaar en zie jouw groei ook duidelijk terug in wat je aanbiedt, ervaart en deelt. Dit zelf doorleven zal zeker een voorbeeld zijn voor anderen.. Dank daarvoor.. hartegroet, Linda

Linda

Wauw, hoe herkenbaar en zo waar. Ik doe met je mee! Door m’n hart te volgen, ben ik ‘als vanzelf ‘ op de juiste tijd op de juiste plek. Mezelf daarbij echt durven laten zien, is het stukje waar ik aan werk. Jouw brief komt op het juiste moment en geeft me hiervoor weer nieuwe energie. Dank je wel!

Marit

Ontroerend, mooi en inmiddels vol liefde voor de mens die je werkelijk bent. Met deze openheid ben je een spiegel voor velen en daarmee een genezer van oude emotionele pijnen. Heel veel dank voor het in liefde delen van jouw pijn om ons te helpen helen. Mooi mens! Liefde en licht, Hanny.

Hanny

Voorverkoop: Spirituele Detox - het nieuwste boek van Jesse van der Velde

  • Hoe we dieper met onszelf kunnen verbinden zodat we de waarheid die in ons hart schuilt dagelijks kunnen leven.
  • Waar de negatieve emoties die we in ons leven regelmatig ervaren vandaan komen, en hoe we die kunnen helen.
  • Waarom oude onverwerkte herinneringen onze toekomstige keuzes, en dus onze realiteit, informeren. En hoe je ze kunt helen: zodat we in dankbaarheid er aan terugdenken en ze onze toekomst niet meer beinvloeden.
  • Waarom het leven niet gaat over dat wat we vanuit onze mind creëren, maar meer vanuit wat onze ziel ons ingeeft, en hoe we daarmee op een totaal nieuw niveau in verbinding komen.
  • Wat "leven vanuit je hart" betekent, waarom dat zo vaag klinkt, hoe je het doet en wat dat je al op korte termijn zal opleveren.
  • Wat geef je als antwoord op de vraag: "Wat is je waarheid?". In dit boek leer je je waarheid kennen en leven.
  • Waarom onze hersenen onze 3e vorm van intelligentie zijn, wat de eerste twee zijn, en hoe je met die eerste twee vormen van intelligentie in contact komt.

Mijn nieuwste boek "Spirituele Detox" als eerste ontvangen - gratis thuisgestuurd?

Het boek verschijnt in de eerste week van April. Krijg het als eerste - gratis - thuisgestuurd.

Ik kijk er naar uit deze reis met je te gaan maken!

 

Jesse van der Velde