Nieuw! Van de auteur van twee #1 bestseller boeken verschijnt nu zijn eerste boek over Mentaal/Emotionele/Spirituele Gezondheid: "Spirituele Detox"

Ontdek wie je bent, wat je wilt en hoe je nu zelf aan het stuur kunt gaan staan voor het creëren van een fucking magisch leven

Praktische opdrachten van een down-to-earth Hollander voor het achterlaten van je oude bagage en het vinden van innerlijke rust, verbinding en geluk. 

Arrow-left-white-121-tilted
jesse-178-2

Jesse van der Velde - auteur "Spirituele Detox"  

Tot 2016 leidde ik een leven van controle willen houden, succesvol moeten zijn (van mezelf) en waarin niets ooit snel genoeg ging of goed genoeg was (deze mindset leidde bijna tot een burn-out). Plotseling veranderde in één nacht mijn hele kijk op het leven en begon een pad van ontdekken waar mijn hart écht ligt, wie ik ben, wat mijn waarheid is, en wat ik droom voor mijn leven.  

In dit boek neem ik je mee op een prachtige, confronterende, helende, vaak emotionele en uiteindelijk gigantisch verrijkende reis. Aan de hand van opdrachten, wijsheden van de oude Sjamanen, inzichten van Meesters op mijn pad en metaforen bewandel je je eigen pad "naar binnen".

"Dit is je leven. Wat ga je er mee doen?"

Ruim 201.000 mensen gingen je voor in het volgen van de adviezen van Gezondheidscoach Jesse van der Velde

logos

© 2018 | In Gezondheid BVBA