Uitnodiging: Coaching weekend met mij en Albert Sonnevelt in Frankrijk

Zou je interesse hebben om een weekend lang mijn semi-persoonlijke coaching te ontvangen, op een prachtige locatie in Zuid-Frankrijk? Ik organiseer een geheel verzorgde trip (3 of 4 dagen lang) voor een groep van 12 mensen die de volgende stap in hun leven willen zetten.

Joia

De patronen die je hebt ontwikkeld geven je iets, ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je succesvol bent. Maar als je deze te ver doortrekt, dan raak je uit balans en dat kost energie. We hebben allemaal voldoende energie, maar er lekt veel energie weg. Als je de juiste beslissingen maakt en de juiste keuzes voor jou, zul je veel meer energie overhouden. Patronen loslaten is spannend, je ervaart misschien angst om controle te verliezen of angst om te falen. Misschien is het nodig om iets los te laten, misschien juist niet, maar er is altijd een oplossing binnen handbereik. Zoals coach Albert Sonnevelt zo mooi zegt: ‘We kunnen onszelf alleen niet aan onze eigen haren uit het moeras trekken.’ We hebben een ander nodig om ons de belangrijke inzichten te geven, om ons te helpen om voorbij onze blinde vlekken te kijken. Zelfs de allerbeste sporters hebben een coach nodig.

Coaching weekend in Frankrijk

Albert Sonnevelt heeft als coach van het ‘Next Level programma’ al met duizenden mensen gewerkt, zowel in het bedrijfsleven als voor de overheid en non-profit organisaties. De spiegel die hij je met compassie voorhoudt, geeft je snel persoonlijk inzicht in de mogelijkheden die je hebt om te veranderen naar succesvol gedrag. Hij is directeur van Sonnevelt Opleidingen en actief als trainer en coach bij bedrijven en organisaties. Ook heeft hij vier baanbrekende boeken geschreven. Samen met Albert geef ik in juni een bijzonder coaching weekend op een prachtige plek in Zuid-Frankrijk die een rijke geschiedenis heeft en zowel voor mij als voor Albert veel betekent. We willen je graag meenemen op reis, letterlijk en figuurlijk. In deze dagen helpen we je ontdekken hoe je jouw leven naar een volgend niveau kunt brengen. Een niveau met meer energie, meer geluk en voldoening. We helpen je om je volledige potentie te gaan leven en om je gezondheid naar een hoger niveau te brengen.

Joia

Wat kun je verwachten?

Het weekend is van 27 juni t/m 30 juni 2015 en vindt plaats in Centrum Joia te Montbel in Zuid-Frankrijk (je wordt afgehaald van het vliegveld Carcassonne). Je gaat een persoonlijke Vision Quest doen in de natuur, tijdens een wandeltocht markeer je een aantal keren een punt in de tijd en evalueert de belangrijkste ervaringen. Zo maak je als het ware de balans op in je leven. Ook zal je op eeuwenoude inwijdingsplekken van de Katharen jezelf onderzoeken door verschillende vragen die aan bod komen. Vragen als: hoe laat ik oude succes-beperkende patronen en overtuigingen los? Hoe kan ik nog meer trouw blijven aan mezelf? Met allerlei interactieve werkvormen helpen wij je verder om nog beter afgestemd te zijn op snel wisselende omstandigheden. We kijken naar je toekomst op alle gebieden van je leven: zakelijk, relationeel, gezin, financieel, persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Welke doelen wil je in je leven realiseren? Uiteraard begeleiden we je ook om het geleerde na het weekend levend te houden en niet weer terug te zakken in je oude ‘vertrouwde’ patronen en overtuigingen. Je gaat bewust kiezen voor maximaal succes, wat succes voor jou ook is. Uiteindelijk ga je weg met een compleet ‘leef-plan’ om het volgende niveau in je leven te bereiken.

Joia

Deze unieke kans is er alleen voor tien tot twaalf mensen die op die manier zeer persoonlijke coaching en aandacht krijgen. Het is bedoeld voor mensen die echt bereid zijn om aan zichzelf te werken, het is in die zin geen vakantie. Als je die motivatie niet voelt, zul je er ook niet het maximale uithalen. Uiteraard is Joia in Zuid Frankrijk wel een prachtige en inspirerende plek om een week aan jezelf te werken. De natuurlijke omgeving is adembenemend en wordt tijdens het weekend steeds gebruikt om uit te dagen tot zelfreflectie. Gun jezelf de tijd om voor eens en voor altijd een hoger niveau te bereiken.

Voor meer informatie en een intakeformulier klik je op deze link.

Share:

1 comment

Geef een reactie