Valt je drijfveer weg als je te gelukkig bent? Leg je de lat dan te laag?

Voor veel succesvolle mensen is het streven naar dit succes hun drijfveer. Bij mij was dat voorheen een identiteit die ik ‘nodig’ had om mezelf goed te voelen. De identiteit van “ik ben succesvol”. Maar wat als dat streven wegvalt, en je gelukkig bent met wat je hebt? Kun je nog wel succesvol zijn als die drijfveer wegvalt? Kortom: kun je gelukkig en succesvol zijn tegelijkertijd? Dat vroeg ik me af en dat vragen vele ondernemers zich af.

En natuurlijk hoef je geen ondernemer te zijn, je kunt ook succesvol zijn in vele andere dingen. Het antwoord ontdek je in deze video.

Ik heb veel geheeld in mezelf en heb nu de erkenning van buitenaf door ‘succesvol te zijn’ niet meer nodig (tenminste, dat denk ik ;)) omdat ik die erkenning in mezelf kan vinden. En vanuit die verbinding met jezelf kom je in contact met je ware missie: dat wat groter is dan jijzelf. Dat waarmee je een bijdrage levert aan een mooiere wereld of aan het leven van een ander. We doen dit door te leren stil te worden en ons dieper te verbinden met onszelf, met ons lichaam, met onze emoties en gevoelens.

Bekijk hieronder de tweede video:

In deze video ontdek je:

  • Dat je gelukkig én succesvol kunt zijn tegelijkertijd
  • Mijn persoonlijke verhaal over hoe ik werd gepest en hoe dat mijn leven heeft beïnvloed
  • Hoe succesvol zijn ook een identiteit kan zijn die je nodig hebt om je goed te voelen en hoe je dit los kunt laten
  • Hoe je jouw missie kunt ontdekken
  • Hoe je leert stil te worden
  • Een praktische tool om naar binnen te keren

De vragen en opdrachten in deze video:

De vragen in deze video om aan jezelf te stellen.
1. Wat is je drijfveer altijd geweest? Bijvoorbeeld voor het hebben van succes.
Leer stil te worden en doe daarvoor de volgende oefening. Sluit je ogen, adem diep in en uit en adem toe naar alle gedachten die in je opkomen. Datzelfde doe je voor alle gevoelens of emoties die opkomen. Zo kan de spanning in je lichaam verdwijnen.

In de volgende video leer je:

Een belangrijk principe uit mijn boek Spirituele Detox. Ik noem het ‘energie eerst’, eerst je eigen energie managen. Ik leer je in de volgende video hoe je dat doet (het is heel simpel en praktisch!) en wat het je gaat opleveren (veel!).

Share:

Geef een reactie