Van Hollandse Bodem: meepraten over Voeding en Biodiversiteit

Op 27 mei ga ik spreken bij Van Hollandse Bodem, een evenement bestaande uit zes avonden voor liefhebbers van goed eten die meer te weten willen komen over voeding en biodiversiteit, en daar ook over willen meediscussiëren.

van hollandse bodemVan Hollandse Bodem is een concept dat bedacht is door Deborah Post, eigenaresse van het biologische merk Rootz en initiatiefneemster van Honey Highway, een project dat ervoor moet zorgen dat de bijenpopulatie in Nederland weer sterk toeneemt. Tijdens de zes avonden, die verspreid over deze hele zomer plaatsvinden, staat lekker eten uiteraard centraal. Maar daarnaast komen er op elke avond een of meer bekende en minder bekende sprekers aan bod, die pioniers zijn voor verandering op het gebied van voeding en biodiversiteit. De sprekers zullen tijdens de avond ook de dialoog opzoeken, waardoor interessante discussies zullen ontstaan.

Alle avonden van Van Hollandse Bodem vinden plaats op Landgoed Op Hodenpijl in Schipluiden. De eerste avond is gepland op 29 april, waarbij kaasmaker Jan-Dirk van de Voort van de befaamde Remeker kaas aan het woord zal komen. Op 27 mei zal ik gaan spreken, over welke effecten voeding op de gezondheid heeft. Voorafgaand zal er een diner worden bereid met superfoods en kiemgroenten van Hollandse bodem, en de avond zal muzikaal worden opgeluisterd door de bekende pianist Jan Vayne.

Wil jij ook een of meer avonden bijwonen van Van Hollandse Bodem? Je kunt hier kaarten bestellen.

Share:

1 comment

  1. Weer zo’n prachtige woeucnlklht……maar die zal ook hier en daar voor wat nattigheid zorgen….ik zie wat streepwolken en een donkere regenwolk.Ik zie ook de mooie bloemen in de sitebar ,jammer dat ze daar niet vergroot kunnen worden.Hoop over enkele dagen carpe diem te mogen beleven als ik de luiken open gooi van ”De rozenkamer” en uitkijk over de Zonnebloemvelden.Die volgens dochterlief nog volop in bloei staan, en zij kan het weten want ze is daar al ruim een week met haar manlief en onze kleinkinderen.We hebben er zin in!Fijne dag!Lieve groetjes,Ger

Geef een reactie