Video: Vet verbranden met de Vet killer 360 workout

In de afgelopen jaren heb ik als Personal Trainer veel verschillende trainingen met mijn klanten getest. Naast de trainingen van het Strakkebuikspieren Thuisfitness Programma en andere trainingen, is er een training die ik veel doe met mijn Personal Training klanten die thuis trainen en die maar weinig tijd hebben om te trainen, maar toch graag resultaat willen zien in hun lichaamssamenstelling (vet verbranding).

Voor deze training heb ik een naam bedacht, de: “Vet-killer 360 Workout”. 360 komt van het aantal herhalingen dat je tijdens deze training uitvoert. Het is een korte, maar zeer uitdagende training die zeker niet voor iedereen geschikt is (als je bang bent om moe te worden)!

Eén van de oefeningen uit de “Vet-killer 360 workout” is de Burpee. Deze intensieve oefening zet heel je lichaam aan het werk en geeft je een intensieve training.

In onderstaande video leg ik je meer uit over deze nieuwe workout en leg ik je uitgebreid uit hoe je een Burpee moet uitvoeren en hoe het jou helpt vet te verbranden.

Ik hoor heel graag je reactie op deze video onderaan dit artikel. Per 10 reacties geef ik 1x gratis deze nieuwe 360 workout weg zodra deze beschikbaar is!

Bekijk nu de video:

Vet Killer 360 WorkoutKlik hier voor meer informatie

Share:

33 comments

 1. ik vind het echt een hele goeie oefening en ga hem ook zeker gebruiken

 2. Super workout, ik denk dat deze nogal lastig gaat worden. Ben benieuwd naar de overige oefeningen.

 3. die tweede optie lijkt mij wel wat, zal er morgen mee starten tot dan

 4. Het klinkt makkelijk, maar het zal best heftig zijn. Ik ga vanavond gelijk beginnen!!

 5. Hi Jesse,

  Dit is echt een geweldige oefening.
  Ik ben benieuwd naar die andere 320 oefeningen. πŸ™‚
  Een heel goed weekend toegewenst,
  Groetjes, Ada.

 6. Jesse, wat een workout!! morgenochtend ga ik aan de slag.
  Lijkt me geweldig, of ik ooit aan 10 x kom weet ik niet, maar ga m’n best doen.

 7. Hoi Jesse,

  Heftig hoor die workout!
  Ik zie zo dat het een ” superburner” is.
  Hij lijkt me erg zwaar, maar ik ga hem proberen.
  Bedankt.

  Prettig weekend.

  Jeanette

 8. zoo nou dat is inderdaat een leuke oefening zeg!
  heb net de 40 wrokouts gedaan.
  en het zweet droop bijna van mn hoofd.

  Prettig weekend

 9. Hey Jesse,

  deze training is immens zwaar. Ik heb hem uitgeprobeerd en moet zeggen dat ik van top tot teen onder het zweet zit. Het voelt echt alsof ik wat gedaan heb. Met de overige trainingen (niet alleen die van jou)had ik niet altijd zo’n gevoel. Ik ben van plan om deze oefening vaker te gaan doen. Zoals je eerder al zei: het trainen van grote spiergroepen is veel effectiever. En met deze training wil dat zeker lukken. Ik kijk al uit naar de overige oefeningen!

  Groetjes, Imke

 10. Hey Jesse,

  Ik heb zonet na het zien van de film de 40 burpee’s gedaan variant 2 en het zweet stroomt mij af en hartslag slaat de lucht in. Toffe vermoeiende oefening vooral de laatste 4 burpee’s is het effen doorbijten.

  Op naar de volgende oefeningen.

  Rudy.

 11. Enorm bedankt voor deze tip Jesse thx!
  Wel veel reacties van de familie Said trouwens πŸ˜‰

  Gr. Lammert

 12. Ik heb ze ooit eens gedaan die burpeed. Het zijn killers πŸ™‚ en aangezien ik ze eige lijk bijna niet deed is dit een goed moment om ze te gebruiken. Vlug de schoenen aandoen en buiten starten met de training.

  Btw, het is een zware week geweest, maar de weegschaal zegt dat ik terug een procent vet heb verbrand. Een aantal weken terug woog ik 83, nu reeds 77,5. Er zit een beetje spierverlies bij, maar ik heb niet de indruk dat ik er zwakker ben door geworden.

  Doorzetten iedereen!

  Ben benieuwd naar je 360 workout! Doet me aan de 300 film workout beetje denken =]

 13. Hallo Jesse,

  Ik heb net deze oefening gedaan en inderdaad het is een killer. Een heel goede tip. Ik ben al benieuwd naar de volgende oefeningen.

 14. Net achter de rug. Begonnen met de lichte versie, maar snel overgeschakeld naar de hardere. De laatste moest ik ook doorbijten. Na een klein minuutje rust kon ik er weer tegenaan (heb ze in de garage moeten doen, het begon net te regenen buiten, grr) en heb ik er nog een setje kettlebell swings achter geplakt, overhead kettlebell walks met 16kg, farmer walk met de 16&24kg tegelijk (echt een leuke grip en voorarm oefening) met daartussen een beetje lichte jogging ter recuperatie en betere doorbloeding en zuurstof aanvoer naar de spieren. Ik zit niet graag stil tussen twee sets van oefeningen.

  Ik ben klaar voor de 360 πŸ˜‰ laat maar komen!

 15. dit is een killer van een oefening
  ik zweet me rot en ben kapot,een echte topper.
  de laatste paar moest ik echt even door bijten
  maar heb het gered.
  ben benieuwd naar de rest van de 360 workout.

 16. Goeie oefening, enkel wel een beetje raar omdat midden in de fitnesszaal te beginnen doen, Ik zie het me eerder doen na m’n ochtend cadio. Morgen proberen !!

  Bedankt

 17. Eindelijk een goede oefening op korte tijd!
  Doe zo verder

 18. Hoi Jesse,

  Een topworkout waar je inderdaad je hele lichaam mee traint ! Lijkt wel een army workout oefening.
  Tot nu toe haal ik acht keer de 1e variant, dan bonkt mijn hart me in de keel, hierna rust ik even en dan ga ik oefeningen met de kettlebell doen, daarna voel ik echt al mijn spieren en voel me echt voldaan !

  Ben benieuwd naar de andere workouts !

  Groetjes,
  Frieda

 19. Hoi Jesse,

  Bedankt voor deze intensieve oefening. Op de video lijkt hij simpel, maar in de praktijk is de oefening erg heftig.

  Ga zo door, ik wacht met spanning op je volgende video.

  Groetjes, Marcel

 20. amaai,
  een zware oefening maar zal volgens mij wel het nodige resultaat behalen, maar het is afzien.
  Ik vraag met af wat al die andere oefeningen van die vet-killer 360 workout zijn.

  gr

  Sabine

 21. Hoi Jesse,

  Best een pittige oefening, ben direct maar met de 2e variant begonnen

 22. Twee dagen later voel ik mijn buikspieren nog eens. Ik train de laatste maanden amper rechtstreeks mijn buikspieren, aangezien ze in de meeste full body oefeningen altijd aangesproken worden. Dit effect had ik niet direct verwacht om eerlijk te zijn. Ik vraag me enkel af, die 360 repetities, is dat in

 23. Ik heb hem gekeken en dacht laat ik hem maar gelyk doen om goed wakker te worden.
  Ben helemaal kapot.
  Nog steeds spierpyn in de buikspieren en dat ook al voor de tweede dag haha jesse je oefeningen zyn echt top.

 24. Bedankt voor jullie reacties allemaal! Goed om te horen dat de oefening zoveel effect heeft en als je spierpijn hebt heb je goed getraind πŸ™‚

  Jan: 360 herhalingen is 1 workout, maar daar ben jij toch niet zo bang voor πŸ˜‰

 25. Ik eet die herhalingen rauw πŸ˜€ valt het te combineren met de kettlebell

 26. Ik ga het ook meteen proberen vanavond. Ziet er nuttig uit!

 27. He jesse

  De burpees zijn idd zweten, dus “nee die jesse kletst niet” poehe
  Helemaal top!

  groetjes patries

 28. Hoi Jesse,

  Waar blijft de 2e oefening? van de 360 work out.
  Over 1 1/2 week ga ik op vakantie en wil ik voldoende in shape zijn. ( en in de vakantie ook trainen natuurlijk)

  De burpee is best pittig maar een nieuwe uitdaging er bij kan geen kwaad.

  Groetjes,

  Ronald

 29. Lijkt me zeker heftig.

 30. Je hartslag gaat er zeker flink van omhoog. Het is een soort cardio gecombineerd met sterkere armspieren.
  Klasse!

 31. he jesse,ik doe deze oefening alweer een tijdje en het is een topper van een oefening maar waar blijft de tweede oefening?
  ik zit met smart te wachten op de volgende.
  groetjes monisa.

 32. Ziet er veelbelovend uit ik ga het proberen πŸ™‚

 33. het is echt een goede oefening echt doen

Geef een reactie