Vlog 5: Ik Bevries bij -110 en mijn Ochtendrituelen

In deze vlog neem ik je mee op een dagje uit mijn leven. Ik begin met een zaterdagochtend, waarbij ik met het hele gezin naar een “Freezlab” ga om me te laten bevriezen, ook wel cryotherapie of koudetherapie genoemd.

In deze video ontdek je:

 • Hoe cryotherapie werkt, wat de voordelen zijn voor je gezondheid en hoe het voelt
 • Ter behandeling van welke klachten cryotherapie kan worden ingezet
 • Waarom ik al 2 jaar elke ochtend een koude douche neem
 • Wetenschappelijke studies die de voordelen van koud douchen hebben aangetoond
 • Hoe je kunt beginnen met koud douchen en hoe je het geleidelijk opbouwt
 • Wat Oil Pulling is en waarom ik dit elke ochtend doe
 • Hoe je zelf Oil Pulling kunt gaan proberen
 • Waar ik ’s ochtends het liefst mee ontbijt
 • Waarom je de hoeveelheid fruit in je groene smoothie dient te beperken als je wilt afvallen, en van welke ingrediënten en superfoods je meer kunt toevoegen
 • Wat meditatie is, hoe krachtig de verbinding is die hierbij met jezelf ontstaat en wat voor positief effect het heeft op je mentale welzijn
 • Hoe je zelf kunt gaan mediteren (ik doe het voor)

Share:

4 comments

 1. is het normaal als ik mediteer dat ik alles zwart zie in mijn hoofd als ik mijn ogen sluit ik zie geen kleuren graag een reactie

 2. De gratis gezondheidscheckt die hier verderop op de pagina wordt genoemd, linkt niet door. Jammer!

 3. Jesse, op Harriecrijns.jouwweb en Gezond oud worden lees je dat ik veel van je adviezen in de praktijk breng. Nu loop ik al twee maanden het zwembad met 10C water in, blijf er 2 minuten in en douche dan buiten ruim koud af. De hel dag, dus ook bij het mediteren adem ik volgens de Buteyko Methode. Wat is jouw mening of ervaring daarmee? Een weldaad voor elk lichaam. Fijne Kerst en Gezond 2018.
  Harrie Crijns

 4. Jesse, op Harriecrijns.jouwweb en Gezond oud worden lees je dat ik veel van je adviezen in de praktijk breng. Nu loop ik al twee maanden het zwembad met 10C water in, blijf er 2 minuten in en douche dan buiten ruim koud af. De hel dag, dus ook bij het mediteren adem ik door de neus in- en uit met na het uit ademen een paar seconden zonder ademen. Wat is jouw mening of ervaring daarmee? Een weldaad voor elk lichaam. Fijne Kerst en Gezond 2018.
  Harrie Crijns

Geef een reactie