Vraag het Personal Trainer Jesse

Wat zou je graag aan je lichaam willen veranderen?

Wil je graag strakkere buikspieren?

Wil je graag slankere benen?

Wil je graag meer spiermassa opbouwen?

Lichaamsvet verbranden?

Wil je afvallen?

En wil je zo snel mogelijk resultaat zien?

Vanaf nu kan je jouw vragen online aan mij stellen en ik geef je (uiteraard volledig gratis) uitgebreid antwoord d.m.v. een video of een blog.

Dit is hoe het werkt:
1) Stel je vraag hieronder in het reacties formulier
Mijn streven is om alle vragen (mits relevant) te beantwoorden. Binnen 1 tot 2 weken staat de video of de blog met het antwoord op jouw vraag online.

Per 10 gestelde vragen verloot ik 1x een fles visolie, het Strakkebuikspieren Thuisfitness Programma, of het e-book Voeding die je slank maakt.

OF:

2)
Maak een video van jezelf met je webcam/camera en plaats deze op Youtube. Noem aan het begin en aan het eind van je video dat deze vraag is voor Jessevandervelde.com.

Ik beantwoord jouw vraag vervolgens DIRECT met een video en je krijgt een fles visolie, of DIM (voor vet op benen en billen te verbranden), of mijn Thuisfitness Programma’s / E-book gratis opgestuurd.

Tot binnenkort 🙂

Share:

31 comments

 1. Beste Jesse,

  Ik ben nu 2 maanden aan het sporten en inmiddels 2,2 kilo afgevallen!

  Ik heb alleen een vraag over voeding omdat ik hier zo veel verschillende verhalen over hoor ben ik benieuwd wat jij zegt.

  Ik eet ‘s morgen 1 boterham en appel, om 11 uur kwark, lunch 2 boterhammen rosbief en cracker, 1500 uur kwark.
  Dit lukt goed alleen heb ik een vraag wat je voor of na het sporten moet eten.
  Soms ga ik direct uit het werk en dan neem ik voor het sporten een banaan en na het sporten avond eten.
  Of ik eet eerst en ga dan sporten en daarna wat yoghurt. Is dit goed? Sommige zeggen dat je voor het sporten kolydraten moet eten en na het sporten eiwitten en sommige zeggen andersom..

  Ik doe eerst 20 min kracht training dan 30 min cardio, 3x per week.
  Is dit goed of heb je nog tips?!

 2. ik ben op 1 december 2008 gestopt met roken en sedertdien 6 kilo aangekomen. Ik sport 6 dagen per week
  elke dag ongeveer 3 uur maar dat helpt niet om die kilo’s eraf te krijgen, kun je mehiervoor advies geven.

 3. Hoi,

  Ik ben al een tijdje bezig met thuis te sporten maar blijkbaar deed ik te veel cardio.
  Ik zou graag vet verliezen op mijn buik en wil daarom je tips volgen.
  Ik weet echter niet juist welke oef ik moet doen.

  ik ben vorige week begonnen met de oefeningen die je gaf in de video ‘thuisfitness voor strakke buikspieren’ en vulde die aan met de oefening in de video voor het verkrijgen voor sterke buikspieren (die met de ellebogen naar grond brengen)
  Is dit voldoende per dag?

  De volgende trainingsdag deed ik de oefeningen van de video ‘fitnessoefenigen die je thuis kan’ ik sloot deze af met de buikspieroefening waarbij je de benen naar grond moet brengen en vervolgens je enkel aantikken.

  De volgende trainingsdag deed ik buikspieroefeningen op de trilplaat.
  ik sluit elk trainingsmoment af met een deugddoende infraroodsauna sessie.

  Zijn deze trainingen goed genoeg? ik train dus 3 keer in de week.

  ik heb ook wel interesse in het summer body workout programma maar vind nergens het schema. ik heb enkel je video hierover en weet dus niet hoeveel herhalingen en hoeveel sets ik moet doen.
  zou ook graag de conditietraining daarvan willen kennen.
  Is dit een training op zich waarbij ik geen enkele van bovenstaande oefeningen moet doen of moet ik toch combineren. Kan ik bijvoorbeel een vierde traingsdag de oefinengen van de summer body workout doenof moet ik die bij een andere trainingdag aanplakken.

  Als laatste. ik heb een trilplaat en crosstrainer thuis, kan ik deze gebruiken in mijn trainingen?

  Het zijn een boel vragen maar ik wil echt iets doen om mijn figuur te verbeteren en heb het gevoel dat jij me daar mee kan helpen.

  Alvast bedankt voor de tips rond voeding en de vele oefeningen.

  Groetjes

 4. Hey Jesse, ik had eerder gevraagd waar ik aan DIM kan komen maar kreeg geen reactie. Heb je mijn vraag niet gezien of ben ik te ongeduldig? 😉
  Groetjes Ellen

 5. Hoi Jesse,

  Ik gebruik je slaapprotocol nu 2 weken,en slik 4 capsules PS en 2 Magnesium voor de nacht.
  Dit was als start, wanneer kan ik de PS wat verminderen??
  Hoor graag je antwoord.

  Groetjes,Jeanette

 6. Hoi Jeanette,

  Goede vraag! Je kunt het afbouwen als je minder last hebt van stress overdag. Probeer bv vanavond 3 stuks ipv 4 te nemen. Val je dan nog steeds even goed in slaap? Blijf dan 3 nemen.

  Neem PS op basis van hoeveel stress je die dag hebt gehad. Was het een zeer stressvolle dag, dan neem je eerder 5 of 6. Was het een dag in het weekend en ben je volledig ontspannen, dan volstaat 1 of 2 mogelijk.

 7. Hoi Jesse,

  Ik wil graag mijn lichaam strakker maken en meer conditie opbouwen. Jij vertelde mij dat je dat doet met kracht training.

  Maar kan ik dan ook rpm/spinning erbij blijven doen?

  Graag zou ik in bezit willen komen van het boekje dat je gratis kan downloaden.

  Groetjes,
  Bianca

 8. Hoi Jesse

  ik ben een jongen en heb overgewicht
  ik doe buikspieroefeningen maar dat helpt niet
  veel heb je tips om toch genoeg aftevallen.

  Groetjes Roy

 9. Beste Jesse,
  Steengoed is de uitleg die je steeds geeft. Wel heb ik nog een paar vraagjes. Wat zijn Goede/Slecht calorieen? Hoe zou een doorsnee dagmenu er uir moeten zien?
  Hartelijke groet en dank.
  Antoine Knockaert

 10. Hallo Jesse,

  Je hebt het eens over gehad over visolie ( omega 3 enzo).

  Ik heb hier fish oil concentrate 1000 mg, van het merk SOLGAR

  per softgel

  visolie concentrate 1000 mg
  bevat:

  EPA- 180 mg
  DHA- 120 mg

  Wat is nou de beste hoeveelheid perdag in te nemen dan??

  Zelf neem ik 1 per dag (s

 11. Beste Dominique,

  Als je 1 capsule per dag binnenkrijgt is dat 1 gram visolie. Om alle slechte vetten die je dagelijks binnenkrijgt te compenseren en het vet-verbrandende effect van visolie te bereiken heb je minimaal 15 gram nodig, dat zou dus inderdaad 15 capsules zijn. Heb je overgewicht dan mag het meer zijn, 20 gram als vrouw en gerust 30 gram als man.

  Je hebt nu 22 euro betaald voor 60 gram. Voor 37,50 heb je 500 gram op http://www.omega3vetzuren.nl, van zeer goede kwaliteit.

 12. Beste Jesse,

  Sinds kort heb ik wat problemen met mijn onderrug.

  Ik heb te horen gekregen van mijn huisarts dat ik rug oefeningen moest doen. ( Holle rug, bolle rug, je zelf zo groot mogelijk maken )

  Weet jij toevallig nog leuke variaties om de rug te trainen maar niet al te hard te belasten ?

  Groetjes Koen

 13. ik weet niet of je mij kan helpen maar ik hoop het van harte. Hoe krijg ik vet op me bennen? ik ben 28 jaar en heb super dunne bennen. wat moet ik doen om ze wat dikkere te krijgen. Ik ben vreselijk ongelukkig. Help aub!!!

  gr.
  Hope

 14. heeey ik ben nog pass 13jaar en wil ook heeel snel mijn vet van mijn buik kwijtraken hoe kan ik dat het snelst doen heb je een oefening
  ik ben een grote van van u
  groetjes je grootste van akshay

 15. Jesse,

  De 320 en 360 workout zijn prima, maar minder geschikt voor iemand met slechte knieen, zoals ikzelf. Wat stel je voor als geschikte oefeningen die minder belastend voor de knieen zijn?

  Mvrgr,

  Nico

 16. hallo jesse,

  Ik ben een vrouw van 27 jaar, ik weeg tussen de 55 en 59 kg en ben 1,72 lang
  ik ben slank gebouwd behalve mijn heupen en buikje heb ik wat vet zitten.
  vooral als ik een mooie spijkerbroek aan heb en ik zit zie je dit eroverheen komen.
  het vet op mijn buik zit onder mijn navel, verder ben ik erg slank.

  hoe kan ik dit makelijk weg krijgen? sit ups? zoja hoelang?
  en hoe krijgen al die bnn’ers z’on mooie strakke buik? zoals nikkie plessen?
  zonder er verder veel voor af te vallen?

  Alvast bedankt Loïs

 17. Dag, gRaag zou ik willen weten waar jij je dim besteld.
  Bedankt alvast!
  Gr, Annemarie

 18. Hallo Jesse,

  Ik had een (dringende) vraagje! Ik schaam me zo erg voor mijn lichaam! Ik heb een SUPER slanke taille. platte buik en kleine borsten.. En HELE brede heupen en een hele dikke kont en nog eens dikke benen:( Ik ben 19 jaar oud.. Ik wil er zo graag vanaf.. Ik weeg 51kg en ik ben 1.60cm. Is het mogelijk om de omvang van je billen en heupen heel wat te minderen, zoja hoe? En hoelang duurd het om zekere resutaat te zien. En ik heb interesse in de DIM..

  Wilt u mij alstublieft helpen.. ik ben er zo onzeker over.:(

 19. Hallo Jesse

  Ik was op zoek naar onbewerkte cacao.
  Ben naar een reform zaak gegaan.
  En heb een pak cacao gekocht van Joannusmolen.

  Na onderzoek op het internet lees ik
  Dat het gealkaliseerd is .
  Wordt cacao niet gealkaliseerd dan is het product zuur en heeft het dus
  een andere smaak
  Ook de kleur is dan niet zo diepbruin
  wat zo herkenbaar is voor cacao
  wat is jou gedachten over deze cacao

  Gr Aartje

 20. Hallo Jesse,

  Nadat ik jouw you tube filmpje zag over slanke benen ben ik verdere informatie over jou gaan zoeken vandaar dat ik nu op jouw website ben en je wat vragen wil stellen.

  Ik heb een paar vraagjes over mijn sport en eetschema.
  Mijn lengte is 1.80 cm en gewicht 77 kg

  MIJN EETSCHEMA:

  Ontbijt: 1 Boterham kipfilet
  Tussendoortje `s ochtends 9.30:1 speculaasje Bisquit volkoren.

  Lunch: 3 boterhammen met kipfilet 2 stuks fruit
  meestal appel en een sinaasappel 1/4 stuk komkommer.

  Tussendoortje `s middags 14.30: 1 speculaasje/bisquit volkoren.
  Tussendoortje 16.00 soepstengel/krentjes. Bij thuiskomst van het werk 18.30
  1 plak ontbijtkoek

  Avond eten: Altijd vlees en +/- 200 gr. groenten en rijst zilvervliesaardappels/pasta volkoren. Ik let erg op mijn avond eten dat het gezond is en met voldoende groenten.
  Ik eet erg gevarieerd.
  Tussendoortje/eten naar het sporten: Yoghurt met muesli en zoetstof soms een kiwi erbij.

  Dit schema is eigenlijk hetzelfde 5 dagen lang.
  In het weekend ontbijt ik op zaterdag later +/- 8.15 uur en eet ik 1 bruine bol met ontbijt en lunch 3 bruine bollen met gezond beleg meestal kipfilet.
  Op zondag ontbijt ik niet ( ivm uitslapen) en eet ik `s middags bruine pistoletjes.
  In het weekend eet ook weleens chips of stokbrood met salade maar ik weet ook dat ik dat beter kan laten 🙂

  MIJN SPORTSCHEMA VAN D ESPORTSCHOOL EN THUISOEFENINGEN.

  Maandag:
  19.00 uur Combat 1 uur en vanaf 20.00 +/- 45 minuten mijn trainings schema voor benen,billen en buik.

  Dinsdag:
  30 minuten op de crosstrainer en 10 minuten jouw benen oefeningen van het filmpje van you tube. 5 minuten buikspieroefeningen.

  Woensdag:
  30 minuten op de crosstrainer en 10 minuten jouw benen oefeningen van het filmpje van you tube. 5 minuten buikspieroefeningen.

  Donderdag: 20.00 Xco 1 uur. +/- 45 minuten mijn trainings schema voor benen,billen en buik.

  Zaterdag: 20 minuten cardio om warm te worden en daarna +/- 45 minuten trainings schema voor benen,billen en buik.

  Nu zal ik dus graag minder vet op mijn boven benen willen hebben en minder op mijn billen ze worden al minder sinds ik nu een maand dit sportschema vol hou maar hoe kan ik mijn voeding hierbij aan passen? En zijn de DIM pillen/supplementen geschikt voor mij? Zo ja waar kan ik die pillen het beste bestellen?
  Ik hoop dat je voor mijn tips hebt of aanvullingen etc.

  Alvast heel erg bedankt
  Je zal me er erg mee helpen.

  Groetjes Miranda

 21. Beste Jesse,

  Ik ben al ruim een jaar bezig met afvallen. Volg alle tips van jou ook met regelmaat.
  Ben nu 10 kg afgevallen en toen was het stop. Wat ik ook doe gaat er bijna niets meer van af. Ik sport ook regelmatig (4-8 uur per week).
  Welke sporten zijn beter? Hardlopen vs kickboksen (wie van deze twee beter)?
  Hiernaast doe ik ook pilates/yoga en aerobic.

  Alvast bedankt.

 22. hey jesse,

  ik ben op zoek naar een goed cardio-programma, maar die kan ik nergens echt vinden.
  Ik lees veel dingen over de juiste hartslag, eerst buikspieroefeningen doen zodat je eerst koolhydraten verbrand. Kun je me helpen? wat is juist en hoe vaak en hoe lang is goed per week om een resultaat te zien? mijn voeding is prima, maar ik zie weinig resultaat.

  ik hoop op een snelle reactie !

 23. Beste Jesse,

  Via een zoekterm op Google over slanke benen kwam ik terecht op jouw site en heb een aantal vragen over mijn lichaam en wat ik kan doen qua voeding en sport.

  Ik ben 1.66 en weeg 56 kilo daar is op zich niks mis mee, alleen woog ik altijd 51 a 52 kilo wat ik wel veel fijner vond en sinds ik de prikpil gebruik ben ik 3 a 4 kilo aangekomen en vooral op mijn onderbuik en mijn bovenbenen. Op de bovenbenen en billen zit ook erg veel cellulitis.

  Nu was ik vorig jaar gestart met hardlopen (via start to run wat je opbouwt per minuut aan rennen en wandelen om uiteindelijk 5 km te kunnen lopen) nadat ik mij beter voelde na de ziekte van Pfeiffer, echter elke keer na het hardlopen lag ik te slapen of ik had last van mijn knieën en had ik overdag en ‘s nachts last van krampen in mijn benen.
  Ik ben dus gestopt met het hardloopprogramma (was al bijna klaar) en rij nu 1 x per week een half uur paard in een privéles.

  Qua voeding let ik wel goed op wat ik eet omdat mijn stoelgang ook niet soepel verloopt.
  Ik eet veel rijst met groene groenten en kip. Minstens 2 keer in de week broccoli, kip en rijst en de andere dagen is gevarieerd van stamppot tot roerbakken. Verder eet ik ‘s morgens een geroosterd broodje of een beschuitje of een cracker met een glas yoghurt drink. Tussendoor een bakje yoghurt en daarna over de rest van de dag vanaf lunch 6 boterhammen met kipfilet of filet american, of rosbief en combinatie met komkommer of peen of tomaat.
  Ik drink de hele dag water of groene thee en in het weekend drink ik een glas wijn en eet ik wel wat lekkerder dan doordeweeks.
  Pittig eten hoort ook tot de dagelijkse voeding.

  Varkensvlees kan ik niet eten omdat ik dan direct onder de puistjes zit en de meeste fruit kan ik niet eten zoals appels, peren, kiwi, nectarines, perzik, pruimen ivm allergie.

  Ook vind ik het niet leuk om tussen allemaal mensen te staan in zo’n fitnessruimte en heb daar ook het budget nu niet voor.

  Bovendien heb ik ook heel de dag een honger gevoel en deze geprobeerd met blockers te remmen maar die helpen helaas niet.

  Wat kan ik doen om het vet en cellulitis te verminderen om mijn buik en bovenbenen om bijvoorbeeld thuis oefeningen te doen die goed zijn?

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Klarissa

 24. Hallo Jesse, je programma werkt prima.
  Maar nu heb ik een vraagje:
  Ik heb nog steeds last van transpiratie geur, vooral na inspanning..
  Kun je met de voeding hier iets mee?
  Graag reactie.
  Hartelijk dank

 25. Hallo Jesse,

  Ik drink nu al gedurende 5 maanden elke ochtend een groene smoothie met maca, chia, camu camu en chlorella.. Maar sinds enkele weken zorgt dit voor jeukende bultjes, misselijkheid en overgeven. Hoe komt dit?

 26. Dag Jesse,

  Wat ben ik blij om de informatie op jouw website te lezen. Met name het deel over fyto-oestrogenen. Al 40 jaar ben ik vegetarier en eet ik volop sojaprodukten, volkorenprodukten, noten en zaden. En al 40 jaar balanceer ik op de grens van slank en mollig. Met een uitloop naar behoorlijk mollig sinds ik gestopt ben met roken. Door jouw uitleg over een verstoorde hormoonbalans door overmatige consumptie van fyto oestrogenen viel bij mij ineens het kwartje. Nu begreep ik waarom ik ondanks mijn gezonde voeding toch zo mollig bleef en last had van zware, opgezette borsten. Het zat juist in mijn voeding! Ik heb nu bewust alle voedingsmiddelen met een hoog oestrogeen gehalte uit mijn voedingspatroon geschrapt, eet alleen nog biologisch, drink alleen nog koffie zonder cafeine, doe dagelijks spieroefeningen en ik gebruik nu ook het DIM supplement. Nog maar 2 weken geleden gestart en de resultaten zijn significant. Ik voel me beter, stralender, lichter, strakker en inderdaad mijn buik is platter en mijn borsten gaan terug naar normaal. Wat een opluchting en wat een inzicht. Thank you for sharing! Ik vraag me alleen af Jesse, hoe lang moet ik dat DIM supplement slikken? Altijd? Of gewoon een paar maanden tot ik naar mijn idee weer volledig in balans ben?

 27. Hoi Jesse,

  Ik slik nu 6 maanden het supplement DIM en mijn acne is weg en ben ook nog eens wat kilo’s kwijt! Alleen……ik heb haaruitval gekregen en wordt nu bovenop mijn hoofd bijna kaal, je kan zo mijn schedel door mijn haar zien! Ik ben pas 38 jaar…
  Zou dit komen doordat testosteron hierdoor verhoogd wordt? (dht?? AGA??))
  Ik hoor het graag van je, want verder kan ik hier bijna niks over vinden 🙁
  Groetjes Linda

 28. Hi Westfall Family. My name is Meghan Marner, and I am 15 years old. I have an 18 year old reining Quarter Horse named Magic, and I love him to pieecs. I’ve been with Magic for about a year and a half now. But every time I take him to a reining show, even if its a small potluck at our home arena, he loses his cool. He tenses and bolts through the entire pattern, utterly anxious and upset. When we are riding at home, (me, Magic, and sometimes my trainer Abby), he is a very talented reiner, and an all around happy horse. He showed in his younger years, and did very well. Do you think he is just done with showing? I love him so much, and don’t want to move on to another horse, but I also don’t want to put him through something that makes him upset. Do you have any suggestions, or any ideas about how to help my horse to be happy and calm at shows? Thank you for your time, and please answer back!p.s. I started reining after seeing your bridless ride with Roxy! Thank you for the inspiration!

 29. Ik heb een vraag over xco. Lang heb ik met de Xl xco getraind. Sinds een aantal maanden ben ik overgestapt naar de xxl xco. Kan de les goed volhouden en alle oefeningen goed afmaken. Nu had ikvan de week een invaltrainer en die vertelde mij dat de xxl xco niet goed is voor je training omdat hij te lang is en dat je daardoor je oefeningen niet goed af kunt makenbv bij de lumperjacks. Door dd lengte zou je niet max naar beneden kunnen gaan want dan zou je je schaambeen raken. Zij vertelde dat de xl ( standdaard) xco veel effectiever is in je training doordat je meer kracht kunt zetten. Persoonlijk heb ik de ervaring dat juist door het extra gewicht en de extra lengte je training effectiever is. Nu klopt het natuurlijk wel dat de lengte ook je afstand van bewegen bepaald. Wat je jou mening hierover?? Ik weet niet of je hier wat over weet. Zie vooral veel vragen over voeding enzo. Maar bedankt alvast voor de moeite. Groet annemarie

 30. Hoi Jesse,

  Ik sport anderhalf uur per dag bij de sportschool waarvan ik een half uur mijn billen train. Ook slik ik maca capsules. Maar nu ben ik zwanger. Nou lees ik op de ene site dat ik tijdens de zwangerschap gewoon door kan gaan met krachttraining zoals de legpress en cardio, maar is het ook veilig voor mij om door te gaan met het slikken van maca?

  Groetjes
  Julia

Geef een reactie