Wat Madonna, Jennifer Lopez en Lance Armstrong met elkaar gemeen hebben

Wat hebben Madonna, Jennifer Lopez en Lance Armstrong met elkaar gemeen?

 

Ze hebben allemaal een top lichaam, dat staat vast. Maar hoe doen ze dat?

 

Wat is daarnaast het verschil tussen mensen die iedere keer weer gefrustreerd zijn over hun lichaam, die alles proberen, maar nooit het lichaam krijgen wat ze graag willen, en de mensen die vet verbranden als sneeuw voor de zon en binnen no-time het lichaam lijken te hebben waar ook jij van droomt?

 

Er zijn natuurlijk veel factoren die een rol spelen, maar als je kijkt specifiek naar het type training dat ze doen?

 

Dit is een vraag die ik me als Personal Trainer jarenlang heb gesteld. Op het moment dat ik het antwoord had, ging er een wereld voor me open. Het cre

Share:

27 comments

 1. je hebt me interesse Jesse….
  ik wacht op de volgende video 😉
  grt,
  Annemarie

 2. Heel goede uitleg en goed terzake. Hou mij steeds verder op de hoogte. Ook om buikspieren te krijgen.
  Knockje

 3. hey jesse. n vraagje waar koop je die kettelbells? of hoe die dingen ook heten.
  ik ben wel in de sportschool bezig met trainen en thuis touwtje springen maar idd veel reseltaat zie ik niet nee, ik ben erg nieuwschierig naar die oeveningen. maar dan moet ik die dingen natuurlijk wel hebben. dus kun jij mij een paar tips geven waar ik ze misschien kan kopen? alvast bedank en ik kijk nu al weer uit naar je volgende Video filmpje. Greetz Frank.

 4. Hoi Jesse,

  Ben nu nog nieuwsgieriger naar de oefeningen met de Kettlebell. Moet die alleen nog aanschaffen, of kunnen de oefeningen ook met dumbells gedaan worden?
  Graag tot de volgende mail,
  Groetjes,
  Ada.

 5. Ik ben benieuwd en wacht op je volgende video.

 6. Dag Jesse,

  Alweer bedankt voor de interessante video!! Kan je ook doorgeven hoeveel gewicht we dienen aan te kopen, want ik veronderstel dat er verschillende gewichten van Kettlebells bestaan?
  Vriendelijke groetjes
  Greet

 7. Thnx Jesse, kan het ook zonder die kattebellen.. lijkt me wel he..of heb je obligaties..haha, 😉
  Is er ook een voedingssupplement dat de produktie van het groeihormoon stimuleert??

  groet, Esther

 8. ha die jesse,je filmpje ziet er stimulerenduit.
  ik nkan bijna niet meer afwachten om te beginnen.
  ga zo door
  groet monisa.

 9. ik ben geinteresseerd Jesse.

 10. Hey Jesse, wat een boeiend verhaal! je wordt trouwens al een echte presentator! ik wacht nog even met het aanschaffen van een kettlebell, misschien ga je ook info geven over het juiste gewicht en merk etc.
  Maar sign me in voor het snelle filmje. Ik hoop heel snel, want ik ben erg nieuwsgierig! Bye, groet Cynthia

 11. Verkopen ze die in sportwinkels ofzo?
  Ik heb nog nooit van de kettlebell gehoord, maar het klinkt echt wel intressant!
  ik moet niet veel meer kwijt, en het zou handig zijn als ik de laatste kilootjes er met die kettlebell zou afkrijgen!

  Greets Yani!

 12. Hai Jesse, ik ben erg benieuwd, en vraag me af wat er zo specifiek is aan de kettlebelltraining in verhouding tot een andere training. Kan het dat kettlebell door een andere beweging een specifiek hormoon ‘aan’ zet? Mijn schouder is 2 mndn geleden uit de kom gegaan bij een val en ik moet dus erg rustig aan doen. Zijn deze oefeningen ook te doen met een geblesseerde schouder en misschien juist opbouwend hiervoor?

  Groet, Karin

 13. Hey Jesse,
  Kan niet wachten om te beginnen met deze training!
  Iedereen wil er toch super uitzien en voelen!
  Greetz Kjell

 14. Net als de anderen wil ik vragen.
  Waar is zo

 15. Hallo Jesse,
  dit was duidelijk….maar
  Heb jij idee waarom heb ik buik in “lagen” terwijl mijn vet percentage veel te laag is voor mijn leeftijd? ( gemeten op die vet apparaatjes bij mijn fitnes centrum ).
  Trouwens, met je oefeningen voor strakke en slanke benen ben ik begonnen en ik moet zeggen dat ik was nog nooit zo intensive bezig op sportschool. Het kost me altijd veel meer tijd voor zo effect!!Mijn hart was zooo op hol en druppels zweet waren het eerste teken van kracht van die oefening!! En dat allemaal in paar minuten???
  Ik wacht voor volgende oefeningen!!
  Ik ben enorm ge

 16. hoi Jesse,
  Waar koop je die kettlebell, en wat kost dat?
  En welk gewicht moet je hebben?

  Mvg edwin

 17. Ben ook geinteresseerd, hou me op de hoogte aub

  groeten,
  Marina

 18. Hoi Jesse,
  Interesse zal er altijd blijven.
  Ik heb nu al zoveel info gehad en toegepast.
  Hopelijk leidt dit tot meer resultaat.
  Houdt me op de hoogte!

  Groetjes,
  Jeanette

 19. Hallo Jesse,
  Ik ben ge

 20. Hai Jesse, kun je ook aangeven in hoeverre het programma door kinderen uit te voeren is?
  Bedankt, Astrid

 21. Hallo Jesse, ik ben erg benieuwd naar de kettlebell training en ik wil het ook gaan volgen, maar kan je me vertellen, waar ik die kettlebells kan kopen. Hoe zwaar moeten ze zijn? Ik ben 1.57 en ben het afgelopen jaar 15 kg aangekomen o.a. doordat ik medicijnen moet slikken. Ik krijg van de medicijnen meer eetlust en mijn stofwisseling is veranderd. Kan ik de kettlebells ook via een web-shop kopen. Alvast hartelijk dank. Tot je volgende video. Annelies

 22. Ik ben benieuwd naar de oefeningen en een verwijzing waar je zo’n ding kunt bestellen en welk gewicht je moet nemen.

 23. Je weet wel hoe je mensen moet intresseren voor een nieuwe training. Ik hoor graag hoe het zit met de oefeningen en de kettlebell

 24. Hallo Jesse,

  Wat fijn toch weer dat je dit met ons wilt delen. Zo zie je maar weer dat het lichaam zelf al een heleboel kan oplossen. Als je maar weet hoe je het moet doen. Ook ik ben geinteresseerd in het vervolg. En waar kan ik die kettlebells kopen? Zoals te zien in het filmpje van de Amerikaanse instructeur.

  Lieve groet
  Inge

Geef een reactie