Webinar 28 mei

Wil je graag iets aan je lichaam veranderen?

Wil je graag lichaamsvet verliezen?

Wil je graag strakkere buikspieren?

Wil je graag advies over je voeding?

Vraag het Personal Trainer Jesse!

Op donderdag 28 mei om 20.30u organiseer ik een live Webinar. Dit is een soort video seminar waarbij je mij live via een webcam ziet. Je bezoekt een website en ziet mij alsof het een video is, het enige verschil is dat het op dat moment live wordt uitgezonden en je mij live vragen kunt stellen!

Tijdens dit webinar ben JIJ de regisseur! Ik beantwoord ALLE vragen die hieronder, op deze pagina via het reacties formulier, worden gesteld.

Dit webinar kost 17 euro, maar is gratis voor iedereen die het Strakkebuikspieren Thuisfitness Programma heeft gekocht.

Heb je het Strakkebuikspieren Thuisfitness Programma nog niet gekocht? Dan kan je tot aanstaande woensdag 27 mei op http://www.strakkebuikspieren.nl/ het progamma inclusief alle bonussen aankopen. Je krijgt dan tevens gratis toegang tot het Webinar (normale prijs 17 euro).

Stel nu via onderstaand ‘Reacties’ formulier je vraag. Dit kan zijn over alle onderwerpen omtrent fitness, oefeningen, voeding, vitamines (voedingssupplementen) en een gezonde levensstijl. Vragen die als eerst worden gesteld worden tijdens het Webinar als eerste beantwoord.

Heb je het Strakkebuikspieren Thuisfitness Programma gekocht, dan zul je een dag voor het webinar automatisch de link naar de website waarop je mij via mijn webcam kunt horen en zien, ontvangen.

Tot donderdag de 28ste, om 20.30u.

Toegewijd aan jouw resultaat,

Jesse van der Velde

Personal Trainer & Fitness Expert

Share:

13 comments

 1. Hi Jesse,
  Allereerst m’n complimenten voor het thuisfitness programma.
  Ik heb vroeger veel aan top sport gedaan, maar sinds een jaar of 6 heb ik Ischias.
  Na sommige oefeningen heb ik last van m’n rug.
  Kan ik gewoon de oefeningen blijven doen?

 2. Ik heb voeding die je slank maakt gelezen veel wist ik wel en veel ook niet,ik moet nog strakke buikspieren en supercardio nog lezen heb weinig tijd i.v.m mijn werk.alles wat je doet vindt ik TOP, ik heb maar 1 vraag (heeft geen betrekking op al jouw info) wat vindt je van Personal Hormonal Profiling.thanks voor alle info.

 3. Hi Jesse,
  Graag zou ik willen weten hoe ik cellulitis kan verminderen in mijn bovenbenen.
  Ik ben 53 kg en 1.65 lang. Dus geen overgewicht. Ik doe je oefeningen getrouw om de dag, maar de cellulitis vermindert niet echt.
  Alvast hartelijk bedankt.
  Groetjes, Ada.

 4. Dag Jesse,
  Hartelijk dank voor je programma en je inzet. Het is echt een stimulans en het programma werkt en is vol te houden omdat het zo compact is. Mijn vraag is waarom vrouwen van 50+ toch altijd hebben te kampen met een buikje en tailleverandering, terwijl er toch goed getraind wordt. Ik hoor en zie het om me heen en ik hoor verhalen dat het te maken heeft met je verandering in je hormoonhuishouding. Wat is hier nou werkelijk tegen te doen.
  hartelijke groet, lot

 5. Beste Jesse

  Hartelijk dank voor al je STP info en oefeningen!! Jammer genoeg kan ik donderdag niet on line komen, doch heb ik een urgente vraag ivm de voeding.
  Als vegetari

 6. Hoi Jesse,

  Allereerst bedankt voor de info + tips zover, ik kan heel veel daarvan gebruiken.

  Mijn doel is om veel spiermassa op te bouwen. Ik ben nu aardig op weg; ik weeg 77 kilo, 187 cm lang en vetpercentage van ongeveer 14 %.

  Ik wil zeker nog 8-10 kilo spier aankomen.

  Maar nu heb ik een vraag over spierpijn. Wanneer ik mijn benen op dag 1 train en mijn armen op dag 2 zonder tussenpauze van een hele dag, beinvloed dit mijn herstel?

  Ik zal donderdag je webinar sowieso volgen, tot dan!

  gr

 7. Hoi Jesse,

  Donderdag wil ik er zeker bij zijn.
  Je vroeg me of ik vragen had, ja dus….
  Een voedingsvraag:
  Kun je teveel omega 3 binnen krijgen, en wat zijn de gevolgen voor je lichaam?
  Als je veel te zwaar bent, moet je dan ook meer hebben?
  Kan krachttraining ook slijtage veroorzaken?
  Ik hoor het graag van je

  Jeanette

 8. Beste Jesse,

  Vanaf volgende maand ga ik met jou progrmamma’s van start gaan. Voorlopig fitness ik 3 maal per week met een krachttrainingsprogramma en de dagen dat ik niet fitness doe ik thuis buikspieroefeningen en cardio.
  Ik had gelezen dat whey eiwit isolate een goed voedingssupplement is als je aan krachttraining doet en ook wat meer spiermassa wilt. Ik neem dit eiwit nu. Maar mijn vraag is ik heb het syndroom van Gilbert een goedaardige leverziekte waarbij er niet genoeg bilurbine wordt afgebroken in mijn bloed enz… Kan dit eiwit en andere voedingssuplemeneen voor massa op te bouwen schade toe brengen bij dit syndroom?

  Mvg Michael

 9. Hoi Jesse

  Toch nog een vraagje ivm je voedingsplan.
  Er wordt ons met de lepel ingegeven dat een teveel aan vetten slecht is. Bij dit dieet mag je vetten eten dat het een lieve lust is…ik begrijp niet goed dat deze vetten dan geen kwaad kunnen, vlees, vis, kaas, mayonaise (weliswaar zonder suiker), noten enz…Ze bevatten

 10. Hi Jesse,
  Ik heb vandaag je pdf over voeding doorgelezen. Vond het erg interessant en wil t ook graag proberen. Ik heb alleen wel een vraag met betrekking tot het ontbijt. Ik snap het punt wat betreft brood en andere graan producten, en voor de lunch kan ik ook meerdere andere dingen verzinnen, maar ik vind het moeilijk om ontbijt anders dan met graanproducten te zien. Kun je me wat tips geven hiervoor? Waarmee zou ik wel kunnen ontbijten als je de graanproducten weg laat?
  Ook vroeg ik me af hoe het met de zuivelproducten zit. Daar heb ik verder niets over gelezen namelijk.

  Mvg Camhyra

 11. hey jesse,

  ik ben al vanaf december vorig jaar bezig met afvallen dit gaat allemaal best wel aardig door op m’n voeding te letten en ik sport 4 a 5x in de week, alleen blijf ik vet rondom m’n heupen houden en dit wil ik er natuurlijk graag vanaf!!! heb je misschien tips voor me? alvast bedankt!

 12. Jesse, ik heb een vraag aan je. Ik ben begonnen met DIM en het slaap protocol en magnesium. Met het slapen gaat het nog niet echt goed. Gisteravond ging ik slapen en werd na ongeveer een uur weer wakker en bleef ongeveer 2 uur wakker liggen. Blijkbaar ben ik wel weer in slaap gevallen. ‘s morgens was ik in een hele diepe slaap: wat mij

Geef een reactie