Afzender: Jesse van der Velde

Mijn visie is: “Een gezond lichaam van binnen, is altijd slank van buiten”.Ontdek de 3 oorzaken van minder energie, 1 tekort dat 60% van de Nederlanders heeft (en hun sneller veroudert) en hoe je jouw risico op hart- en vaatziekten met 70% kunt verlagen

Ruim 153.000 mensen gingen je voor in het volgen van de adviezen van Gezondheidscoach Jesse van der Velde

Onze hormonen reguleren onze vetopslag, onze vet verbranding, onze energie, onze temperatuur, ons libido, en talloze andere processen in ons lichaam.

Ongeacht wat jouw probleemzone is (bijvoorbeeld je buik, je benen of je taille), het is altijd een hormoon dat daarvoor verantwoordelijk is. Onder andere je voeding beïnvloedt je hormonen, maar ook beweging en omgang met stress zijn grote invloeden. Leeftijd en genetische factoren zijn de kleinste invloeden! Ongeacht hoe oud je bent, kan je altijd stappen ondernemen om jouw hormoonhuishouding weer in balans te brengen en je energie terug te krijgen (en daarnaast alle andere vruchten te plukken van een gezondheid lichaam dat écht gezond is).

Wil je vet verliezen, dan zul je moeten beantwoorden: "Welk hormoon is in mijn lichaam uit balans, en hoe kan ik dat weer in balans krijgen met een aantal simpele verbeteringen in mijn voedingspatroon en levensstijl?" Verbeteringen die je ook meer energie geven, een betere weerstand, je helpen beter in je vel te zitten en ook om overtollig gewicht te verliezen.

Ik geloof dat ik de snelste GEZONDE manier heb om overtollig buikvet te verliezen.

En dat mag jij testen!

Onthoud: Ieder lichaam is verschillend en heeft daarom een eigen benadering nodig. Een voedingspatroon dat 'gezond' is hoeft absoluut niet per definitie hormonale disbalansen, verminderde darmgezondheid of andere problemen in jouw lichaam op te lossen. Hiervoor zijn specifieke stappen nodig. Ik wil jou graag het antwoord geven welke dat voor jou zijn. En hoe je resultaat kunt zien.

Vanaf deze pagina kan je de eerste hoofdstukken van mijn #1 bestseller Voor Altijd Jong gratis downloaden.

Mijn uitnodiging is om je naam en email adres hier rechts in te vullen, zodat ook jij stap voor stap kunt beginnen met het integreren van al deze adviezen in jouw levensstijl.

Toegewijd aan jouw resultaat,

Jesse van der Velde

p.s. In mijn adviezen maak ik GEEN gebruik van medicijnen, hormoon therapieën, kunstmatige supplementen of andere hormoon beïnvloeders. Er zijn 1000-en verschillende voedingsadviezen, levensstijl adviezen en beweging (training) adviezen die allemaal kunnen werken. Mijn doel is jou advies te geven over wat voor jou gaat werken. En om je te coachen deze veranderingen te gaan maken. Ik ben geen arts en geef advies over voeding, beweging en levensstijl. Gezondheid 'van binnen' komt altijd eerst, en ik focus met jou op gezondheid aan jouw lichaam terug te geven.

19 comments

 1. Hi Jesse,

  Ik volg je al heel lang en met plezier. Soms doe ik mee, soms weer even niet hehehe.

  Wat weet jij over Protandim NRF2 Synergizer?? te verkrijgen via LifeVantage

  Ben benieuwd! Hartelijke groet, Rachida

 2. Beste Jesse van der Velde, e120 is een kleurstof van natuurlijke herkomst de cochellineluis. Een redelijk mooie rode kleur die op zuren weinig reageert en licht stabiel is. en onverdacht. Het is de tegenhanger van de e124 panceau rood. Met betrekking gezond of ongezond geef ik even aan hoevel je meer je gebruikt van de e120 met een maximum van 500 mg per per kg. en opzichte van de e124. 100 x meer voor een mindere intentietijd. Daarmee krijg je van de de zogenaamde gezonde kleurstof een zo’n hoge dosering binnen, dat dit in jouw leven waarschijnlijk niet te traceren besmetting kan oplopen, die jij weer aan het nageslacht weer verder geeft.
  Ik heb je hele verhaaltje op de wide site gelezen en dat laat mij zien dat je gegeven uit allerlei bronnen hebt verzameld. Helaas heb je geen voldoende achterliggende basiskennis hebt van grondstoffen en hoe deze elkaar beïnvloeden. Hier bovenop komt het allerbelangrijkste, een brein dat materialen combineert die op eerste gezicht niets met elkaar hebben te maken, maar door deze bij elkaar te brengen andere eigenschappen krijgen.
  Wat jij doet, is een zeer eenzijdige informatie geven waar je mensen angstig mee maakt. Al onze ziektes en afwijkingen worden door verkeerd voedsel- gebruik veroorzaakt. Veel van een of combinatie van en weinig of geen kennis van voedsel en zijn grondstoffen zijn de oorzaak dat mensen te dik en ongezond zijn. Ik noem dit altijd een natuurlijke selectie om het individu dat niet kan of wil nadenken over zijn omgeving en voeding uit te schakelen.
  Jij kan opschrijven wat je wilt. maar als de grotere verbanden niet kunt zien, ben je geen stap vooruit in de evolutie van de mens en daarmee overbodig.

 3. Hallo Jesse,

  Ik ben een vrouw van 61 jaar en sinds een jaar is het duidelijk, dat er te weinig enzym DAO in mijn darmen aanwezig is. Hierdoor wordt in mijn lichaam het histamine-gehalte niet voldoende afgebroken. Hierdoor reageer ik op allerlei soorten voedsel met verschijnselen als loopneus, prikkende ogen, brandende mond, hoofdpijn, vermoeidheid, waarschijnlijk ook angstige gevoelens. Ik heb nu een jaar lang dieet gehouden op voorschrift van een natuurdietiste, wat inhoudt : Géén kruiden, eiwit, tomaten, aubergine, diverse groenten (zoals bieten, zuurkool enz), noten (behalve amandelen), belegen kaas, schimmelkaas, niet-witte vis, chocola, alcohol, diverse fruit (ananas, banaan, citrusvruchten ), soja, zwarte thee, enz enz……. Zolang ik mij stipt aan dit dieet hield, ging het beter met mij. Na ruim een half jaar weer eens wat uitgeprobeerd, zoals ei en banaan. Dit ging goed, geen reactie. Nu weer verder aan het uitproberen: toch een chocolaatje, wijn in eten een keertje, artisjokken …….. en zo ging het verder. Daar reageerde ik uiteindelijk niet goed op, heftige reactie, wat uitmondde in flinke verkoudheid, verhoging van temperatuur, hel erg moe. Nu loop ik al jaren met de intentie rond eens een zeer uitgebreide voedingsallergie/gevoeligheidstest te laten doen. Mijn vraag is nu ik jouw verhaal las over zo’n test: heeft het voor mij nog zin om zo’n test te laten uitvoeren, aangezien de histamineovergevoeligheid al bekend is en ook bewezen via het ontlastingsonderzoek (DAO-tekort)? En weet je ook waar en hoe ik deze het beste kan laten uitvoeren als het antwoord ja is?

  Met hartelijke groet
  Marjoleine

 4. Wat een nonsense zeg. Neem ik de tijd om alles in te vullen krijg ik daarna alleen de melding op bioprofile dat mijn email adres al bestaat en verder niets nada.

 5. Trap er niet in mensen, deze site is uitsluitend bedoeld om je geld uit je zak te kloppen. Eenmaal aangemeld is het bijna onmogelijk om van de dagelijkse spam af te komen. Die zogenaamde Jesse van der Velde is een niet bestaand figuur denk ik.

 6. Wat onkundig de opmerking van Mart Rovers, Jesse van der Velde is een zeer gemotiveerd persoon met een enorme kennis over voeding waar menigeen nog niet aan kan tippen en opgebouwd met jaren ervaring en onderzoek. Hij geeft veel informatie gratis weg waar je ergens anders dik voor moet betalen tijdens een consult. Niet negatiefs daarover, ieder zijn vak en een ieder heeft recht op een vergoeding.

  Advies: klik gewoon op uitschrijven elke mail begint al met de vraag ontvang je teveel mail? en een link om op te drukken om je uit te schrijven.
  Verder maak ik hier maar geen woorden aan vuil. Ga zo door Jesse, jouw motivatie en kennis en adviezen hebben al velen geholpen en zullen nog velen helpen. Je hebt al diverse bestsellers op je naam en dat zullen er beslist meer worden!!

 7. Beste,

  Ik zou graag mee willen doen met jullie onderzoek. helaas kan ik niet vinden hoe ik mezelf hiervoor kan inschrijven.

  groetjes,

  ezra hendriks

 8. Kan je ook iets vertellen over de gevaren van het doorstralen van voedsel ed.
  Gebeurt het en hoe erg is het en wat kan ik doen/eten om dit te neutraliseren
  En als ik het met eten kan neutraliseren hoe weet ik dan dat dat eten ook niet bestaald is
  Wordt de keuze of chemische pesticiden en vrij van bestraling of vice versa
  Bedankt alvast

  Mvg.
  Joke

 9. Beste Jochem Gort en Mart Rovers,
  Jullie negatieve commentaar komt alvast te laat voor mij. Ik heb 5 à 6 maanden gebruik gemaakt van de ” bioprofiel analyse” van Jesse waarbij je een vragenlijst invult en daarop een uitgebreid adviezenpakket ontvangt met een ruime keuze aan speciaal voor jou uitgebalanceerde (eenvoudige) recepten. Bovenop kan je zoveel vragen stellen als je wil. Mijn spijsvertering is nu zoveel beter!! Zalig gevoel! En die 5 overtollige kilo’s die me erg in de weg zaten zijn er meteen ook al af. Stap voor stap een heel nieuw eetpatroon! ‘t Heeft me geen moeite gekost! Op die enkele maanden zo’n resultaat. Dat is echt de prijs waard en een van de beste investeringen die je kan doen in je leven! Als ik met mijn spijsverteringsproblemen naar de reguliere geneeskunde was gegaan was ik nu nog verder van kant. Ze bekijken een mens niet als geheel (geen holistische geneeskunde) en vallen het symptoom aan met medicatie die je een hoop bijverschijnselen kunnen bezorgen. Ze zoeken niet naar de dieperliggende oorzaak!!!

 10. Goedemorgen,
  Ik heb ruim een week geleden het ebook “strakke buik in 4 wkn” besteld. Via de bevestiging van de bestelling kon ik klikken op een link om het boek te downloaden. Nu krijg ik via deze link het boek de eerste 2 hoofdstukken tot blz 45! Wie weet hoe ik aan het volledige ebook kan komen. Ik heb al een mail naar het info mailadres gestuurd maar helaas nog geen antwoord. Zie ik iets over het hoofd? Ik ben benieuwd naar de rest van het boek! Alvast bedankt!

 11. Hoi gozer,

  de pagina waar de gezondheidscheck zou moeten gevonden worden doet het niet meer.

  mvg,Yves

 12. klopt de pagina met gezondheidscheck werkt niet meer…..

 13. Hoi lieve mensen,

  Jesse is helaas vorige week, véél te vroeg komen te gaan.

 14. Rauwe cacao bevat een royale hoeveelheid magnesium. Nu is het zo dat cacao eveneens een grote hoeveelheid fytinezuur bevat dat zich aan mineralen zoals magnesium, calcium, fosfor, ijzer en zink bindt waardoor deze niet meer opgenomen kunnen worden. Daarover vermeld je helaas niets.
  Ook over de nadelen van het gebruik van cacao zoals o.a. eventuele beschadiging van DNA wordt door jou niets vermeld.

  Graag je reactie op bovenstaande opmerkingen.
  Bij voorbaat mijn dank,

  J.H.M. Janssen

 15. Graag contact ivm met programma, ik heb het geld overgemaakt maar krijg geen informatie, ik wil het abonnement opzeggen en het geld terug ontvangen !!!

 16. 4 tips. Vitamine b12. Er is een fabriekje die de productie van vitamine b12 en b11 (foliumzuur) doet. Het blijkt nl. dat dit nodig is in combinatie om b12 goed op te kunnen nemen. Kijk op mensana.nl van arts Hans Reyne en vitamineb12.nu van Bo Baden. Mensen werken veel binnen en missen zonlicht, dat nodig is voor de opname van vitamine D, m.n. D3 in combinatie met K2.

 17. Hallo Jesse

  Ik heb de masterclass van woensdag 24 januari 2018 gevolgd. Enthousiast geworden. Aangemeld, betaald….echter ; Nog geen boek ontvangen, ik kan niet inloggen en geen video’s bekijken. Ik vind dit erg teluerstellend. De mail die ik er over stuur wordt niet beantwoord, en er wordt dus niets opgelost….
  Gaat dit nog lukken ? Ik hoop van wel want ik ben wel erg enthousiast, maar dit kan toch niet de bedoeling zijn !!!!

 18. 5 jaar terug heb ik de superverbrander aangeschaft. Een duidelijk verhaal met een lidmaatschap voor het leven. Helaas hoor ik nooit meer iets van je. Waar is alle informatie terug te vinden?

Geef een reactie