Mijn naam is Annemieke, ik ben 26 jaar en woon in Ede, ik houd van het buiten leven, reizen, sporten, creatief bezig zijn en vooral van kokkerellen.

Na een aantal jaren worstelen met welke voeding goed is voor je lichaam en welke niet, kwam ik op de site van Jesse terecht en ging er een wereld voor me open, eindelijk vielen alle puzzelstukjes op zijn plek en kreeg ik meer rust over mijn voedingspatroon.

De afgelopen jaren heb ik me hier iedere week meer in verdiept en ik merkte dat ik onwijs kon genieten van elk stukje nieuwe informatie die ik ontdekte en van elk nieuw recept dat ik uitprobeerde. Op een gegeven moment besteedde ik zoveel tijd aan voeding dat ik er over na ging denken of ik hier niet iets meer mee zou kunnen doen.

En nu is het dan zover, ik mag voor Jesse werken en als onderdeel daarvan zal ik iedere week een heerlijk recept op deze site plaatsen die precies past binnen de richtlijnen die Jesse gebruikt.

Klik hier om alle recepten in mijn categorie "Annemieke's Keuken" te bekijken.

Ik hoop dat je de recepten gaat uitproberen en zo een voorraadje recepten zult aanleggen waar je iedere dag uit kunt kiezen.

Ik zeg alvast: eet smakelijk!

Groetjes Annemieke

1 comment

Geef een reactie