Dr. Burzynski: Kanker is een serieuze zaak

Ik raad je aan deze documentaire te kijken, die gaat over Dr. Burzynski en zijn methode om kanker te genezen.
Schermafbeelding 2013-07-13 om 11.05.26
Dr. Burzynski ondervindt al meer dan 30 jaar ernstige weerstand van de Amerikaanse FDA (Food & Drug Administration) tegen zijn ontdekking van Antineoplastons, waarmee hij meerdere mensen van kanker heeft genezen.

Tegenwoordig gebruikt hij wat hij noemt: “Personalized Gene-Targeted Cancer Therapy” (Gepersonaliseerde Genen-Gefocusde Kanker Therapie).

In deze documentaire komen zowel patiënten als andere artsen aan het woord over Dr. Burzynski en zijn methode.

Ik vind het belangrijk om mensen te informeren dat er meer keuze mogelijkheden zijn dan alleen de reguliere therapieën tegen kanker. Dat we ons niet aan ons lot overgelaten hoeven te voelen. En dat we samen als mensen opstaan voor de waarheid over (de genezing) van kanker. Daarom raad ik je aan deze documentaire zelf eerst te kijken en mocht je dat daarna willen, deze met andere mensen te delen.

<embed src="https://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=69209285" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed>

De documentaire is in het Engels en is gratis te bekijken tot en met 20 juli a.s.

Share:

3 comments

 1. Helaas is dit een onbewezen therapie, dus een alternatieve methode. Goed dat hij opstaat voor de waarheid over kanker, maar doe het s.v.p. wetenschappelijk verantwoord.

 2. Hallo,

  Wil graag weten wat je tegen kanker kunt doen. Mijn zus heeft namelijk kanker en wil er graag vanaf natuurlijk.

  Met vriendelijke groet.

  G. Straatman

 3. dr W Li
  The best foods that heal the body and starve cancer

Geef een reactie