Je eigen leven creëren: op een hele nieuwe manier

Ik wil je graag kennis laten maken met een fundamenteel principe in het leven: wij zijn creators van ons eigen leven. Niet alleen door de beslissingen en keuzes die we dagelijks maken, maar we creëren ons leven ook vanuit de energie waarin we ons bevinden. En dit kun je positief beïnvloeden. In deze video leg ik uit hoe het werkt en hoe je dat precies kunt doen.

Veel mensen zitten vast in het systeem: ze zijn druk met pensioen opbouwen, voldoende geld verdienen en leven daarmee een ‘rat race’. Maar je staan zelf aan de roer van het leven en het is aan jou om het te creëren. We zijn creators. Je emoties, zelfs onbewust oude opgeslagen emoties, bepalen ons leven omdat ze je innerlijke realiteit bepalen. Dit kun je helen, ombuigen en managen zodat je gaat creëren vanuit heelheid en vanuit vreugde. Heling begint simpelweg met ademen: ruimte maken en ademen naar de oude emoties op het moment dat ze opkomen. Het is niet ingewikkeld en we kunnen de oude emoties die misschien opkomen als volwassenen nu echt dragen. Sterker nog: als we het volledig de ruimte geven ruimen we het op, krijgt het een plek en zal het ons via het onbewuste niet meer op een negatieve manier beïnvloeden.

Bekijk hieronder de vierde video:

In deze video ontdek je:

  • Hoe je een leven creëert vanuit een diepere plek in jezelf waardoor je meer geluk kunt ervaren
  • Hoe veel mensen vastzitten in een ‘rat race’ en hoe dat ook anders kan
  • Dat je emoties de kwaliteit van je leven bepalen doordat ze je innerlijke realiteit bepalen
  • Hoe ik me in het verleden identificeerde met pijnlijke dingen die ik in het leven heb meegemaakt, en hoe ik daar los van ben gekomen en hoe jij dat ook kunt doen
  • Onszelf helen begint simpelweg bij ruimte maken en dat wat opkomt adem geven
  • Waar mijn nieuwe boek Spirituele Detox over gaat

De vragen en opdrachten in deze video:

Bekijk de video en contempleer eens over wat ik je hier vertel terwijl je met ogen dicht diep en tot in je buik ademhaalt. Wat voor inzichten komen op?

In de volgende video leer je:

We hebben in ons leven veel overtuigingen, patronen en zelfs overlevingsmechanismes verzameld. Niet alles daarvan dient ons nog, sterker nog het kan ons ook flink tegenhouden in het leven. In de volgende video wil ik het hierover hebben en uitleggen hoe dit ook anders kan.

Share:

1 comment

  1. Wat mooi Jesse! Ben al heel lang met bewustwording en ontwikkeling bezig, maar wat leg je het hier weer helder uit! Ik ben zelf ook mijn hele schooltijd gepest en nog een aantal vervelende dingen die vroeger gebeurd zijn.
    Adem in de emotie, wow. Thanks voor de reminder.

Geef een reactie