EkoTown – hét biologische lifestyle festival voor iedereen die gezond wil leven

Dit jaar wordt voor het eerst EkoTown georganiseerd, een biologische lifestyle festival waar biologisch eten, sport en recreatie centraal staan. EkoTown is een gezellig en dynamisch festival voor iedereen die een gezonde manier van leven belangrijk vindt, en zal dit jaar op 21 en 22 juni 2014 plaatsvinden in het Amsterdamse Bos in Amsterdam.

ekotownEkoTown is een soort pop-up dorp dat uit verschillende Plaza’s zal worden opgebouwd. Elke Plaza vertegenwoordigt een bepaald onderwerp, variërend van SportPlaza, waar je gratis yoga- en bootcamp lessen kunt volgen, en BoerenPlaza, waar biologische boeren over hun producten vertellen, tot ProefPlaza, waar bezoekers allerlei hapjes en drankjes kunnen proeven. Daarnaast kun je op EkoTown allerlei debatten en lezingen bijwonen, bijvoorbeeld over sport, superfoods, beauty of de toekomst van ons eten. Uiteraard is er ook veel ruimte voor muziek en heb je uitgebreid de mogelijkheid om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren.

Ook Jesse zal dit jaar op EkoTown te vinden zijn. Hij zal twee keer spreken op het podium, maar op welke dag(en) en hoe laat is nog niet bekend. Houd daarom de website van EkoTown in de gaten, want hier zal het programma binnenkort gepubliceerd worden.

Share:

3 comments

  1. Misschien ga ik ook wel een kijkje nemen.

  2. Ik wil het boek bestellen, maar kan niet met mijn visa betalen dan is het nummer niet goed dan de achterkant en mijn kode is niet goed heel vreemd ik betaal heel veel met visa. graag een berichtje
    dank u.

Geef een reactie