Het Better Event van Amber Alberda: kom je ook?

Op 23 en 24 mei ga ik spreken op het Better Event in Amsterdam. Dit is een inspirerende beurs, van voedingsdeskundige en auteur Amber Alberda, gericht op natuurlijke gezondheid, pure voeding & verzorging, beweging en eerlijke producten.

De vraag naar eerlijke producten en diensten is de laatste jaren heel erg toegenomen, mensen worden bewuster en zoeken naar manieren om zich beter te voelen en meer energie te hebben. Amber Alberda is voedingsdeskundige en auteur van verschillende boeken en voor deze beurs brengt zij alles bij elkaar waar ze op dit gebied enthousiast over is.
Amber Alberda
Er zijn lezingen, workshops, sport- en yogalessen, ontspanningstrainingen, proeverijen en productpresentaties. Het wordt een inspirerend platform voor ecologische, eerlijke, biologische, pure, ambachtelijke en oorspronkelijke merken, experts en kwalitatieve en toonaangevende bedrijven op het gebied van gezond leven.

Kom je ook?

Zowel op zaterdag 23 mei (om 17 uur) als op zondag 24 mei (om 15 uur) zal ik op dit event een lezing geven. Ik vertel over zes nieuwe manieren om je energie (enorm) te verhogen! Andere sprekers zijn bijvoorbeeld Ralph Moorman, Juglen Zwaan, Richard de Leth en Dr. Paul Musarella waarbij je meteen de werking van je schildklier kunt laten testen. Andere onderwerpen van lezingen zijn: natuurlijke fertiliteit, wat te doen bij Prikkerlbaar Darm Syndroom, de filosofie van eten en hebben we supplementen nodig? Ook is er een vragenuur aan Amber Alberda zelf en kun je workshops doen waarin je verschillende groene smoothies gaat maken.

Better Event 2015

Waar is het Better Event?

Deze twee dagen kun je verdeeld over twee verdiepingen je laten inspireren op het gebied van gezondheid. Dit in het meest duurzame gebouw van de RAI, compleet met een biologische kruidentuin over de hoogte van het hele pand.

Zaterdag 23 mei is het Better Event van 10-19 en zondag 24 mei van 10-18.
Kaarten voor het event kun je bestellen via deze link.

Leuk om je daar te zien!

Share:

1 comment

Geef een reactie