Kettlebell Workout Webinar

Morgenavond, woensdag 7 oktober, geef ik vanaf 20.00u een Webinar (live internet uitzending) voor alle klanten van de Kettlebell Workout.

 

Heb je de DVD’s in huis, dan heb je een email ontvangen met de link naar de webinar.

 

Wil je graag het Kettlebell Workout webinar volgen? Dan kan je nog t/m woensdag 7 oktober 16.00u je bestelling plaatsen op http://www.kettlebelldvd.nl je krijgt dan alsnog toegang tot het webinar.

 

Kijkers: jullie kunnen onder deze blog je vraag stellen, ik zal ze dan tijdens het webinar beantwoorden. Ook wanneer je tijdens het webinar vragen hebt kan je die hieronder stellen.

 

Tot woensdagavond 7 oktober, 20.00u!

 

Kijk voor meer info op: http://www.kettlebelldvd.nl

Share:

26 comments

 1. Hallo Jesse,
  Ik heb de DVD`s met kettlebell ontvangen en heb gister (maandag)de 1e training gedaan. Nu is mijn vraag moet ik deze traning nog een keer doen en dan naar traning 2 gaan die dan ook 2 keer doen enz. of maandag training 1 woensdag trainig 2 vrijdag training 3 enz. Mijn doelstelling is om +/- 8

 2. Hi Jesse,

  Ik train nu ongeveer een maand met de kettlebell, ik ben er helemaal blij mee.
  Wat is de beste manier…2 dagen trainen en een dag rust…of 1 dag trainen, en een dag rust?
  Ik wil tenminste 4 keer per week de oefeningen doen.
  En na 1 maand heb ik al erg veel resultaat.

  grt Annemarie

 3. Hoi jesse,

  ik ben nu ongeveer 2 weken aan het trainen. Wanneer weet je wanneer je “klaar” bent voor een volgende training? Ik ben nu bezig met training 2 van dvd 1 en ik moet zeggen dat ik de split squad erg pittig vind. Ik merk wel wat verbetering qua kracht maar het blijft ontzettend zwaar..

 4. Hey Jesse,

  De 8 kg kettlebell is vandaag inderdaad aangekomen. En die is echt veel beter voor me! Ook super dat ik de 10 kg mocht houden, zo kan ik wel een tijdje vooruit!
  Nogmaals dankjewel!

  Maar ik vraag me af hoe vaak je nou het beste kunt trainen. Want meer is toch niet altijd beter?

  Ah, je zei het net, max 3 keer per week. En dan dus ook met rustdagen he?

  Groetjes Ilka.

 5. Hoi Jesse,
  Ondanks dat jij weleens hebt geroepen dat spinning en andere cardio niet veel nut heeft wat vetverbranding betreft wil ik spinning en andere cardio blijven doen naast mijn kettlebell training. Omdat ik dat lekker vind en het goed is voor mijn conditie. Hoe kan ik dat het beste inpassen in mijn week?

 6. Met de ”one arm press”.. Ik heb echt weinig kracht in mijn armen..

 7. Hey Jesse,

  Ik ben nu bijna 3 weken aan het trainen met de Kettlebell workout en het aangepaste voedingsschema en ben ondertussen al 6 kilo kwijt, echt super en ben meer gemotiveerd dan ooit tevoren.

  Nu heb ik met de bestelling de zwaarste Kettlebell besteld en zit nu aan de 3e training maar kan toch gerust stellen dat ik steeds 2 dagen recuperatie nodig heb omdak ik zelfs te stijf ben om nog een trap op te geraken. Kan ik gerust zo voort trainen of stap ik beter terug naar een vorig programma?

  (btw de one arm press in schema 3 vind ik de zwaarste ๐Ÿ˜‰ )

 8. even over je antwoord nav annemarie dr vraag: als ik het goed begrijp moet je om de dag trainen?

  Oh ja en om antwoord te geven op je vraag welke oefening het zwaarst is: de split squad!! Het ziet er zo makkelijk uit als marjolijn het doet, maar het is ontzettend zwaar. Is bij mij een gebrek aan kracht denk ik.

 9. goed advies,dank je Jesse, dan ga ik het nu anders doen, met tussen de trainingen rust.

  heb moeite met soms het aantal herhalingen met de spit squats met kettelbell, dan doe ik het iets minder.

 10. Hoi Jesse,

  Met de

 11. Waar ik geen vooruitgang boek is: mijn buik is nog steeds dik en mijn bovenlichaam ook. Gaat met name over buik, dikke bovenarmen en bij deltaspier. Het lijkt net of dat vet maar niet weg wil. Ondanks de supplementen magnesium en PS100 die ik slik.

  Verder ben ik in mijn heupen wel al veel afgevallen.
  ๐Ÿ™‚

 12. Hoi jesse,

  Ik loop tegen wat stabiliteitsproblemen aan, moet ik een lichter gewicht trainen?
  Heb moeite met squats (door de knieeen ivm vocht in gewrichten)

  Jeanette

 13. jesse, ik heb moeite met de one arm press met mijn linkerarm. Ik train met 14 kg; en ik denk dat ik het beter zou doen met een 12 kg voor mijn linkerarm; Het is gewoon een kwestie van te weinig kracht in mijn linkerarm van 59 jaar oud

 14. Sorry.. heb nog een vraag..

  Je hoort best vaak dat het goed voor je vetverbranding is als je iets speciaals drinkt of wat eet voor of na je workout. Is dat ook echt zo? Speciale sportdrankjes ofzo? Dextro, mueslirepen of iets?

  Of raad je gewoon aan om veel water te drinken?

 15. dankjewel voor je heldere antwoord! Voorheen gaf ik mijn training altijd snel op als ik merkte dat ik geen vooruitgang meer boekte, of het zelfs zwaarder werd. Nu weet ik dat dat het “plateau” is en een teken door te gaan naar de volgende training! Zo blijf ik zeker gemotiveerd!
  Nog een vraag (sorry hoor, maar ik grijp nu effe mn kans ;-)): als ik na een rustdag nog steeds spierpijn heb, kan ik dan toch trainen of ben ik dan niet voldoende hersteld?

 16. Dank je Jesse voor je duidelijk antwoord.

  Ik neem gerust tot zelfs 3 dagen pauze als het echt moet ivm de spierpijn, ik ga me echt niet overtrainen, dont worry. Ik vroeg me gewoon af of het een teken was dat ik een lager trainingschema moest volgen of gewoon zo voort kon trainen met de nodige rust.
  Nogmaals dank voor alle goeie tips. You’re the man! ๐Ÿ˜‰

 17. Hoi Jesse,
  Ik ben na het trainen een beetje trillerig en voel al mijn spieren. Ik heb dan ook reuze trek. Is het slecht om na het trainen meteen wat te eten?
  En is dat normaal dat je trilt na het trainen?
  Groetjes Bart

 18. Nogmaals bedankt voor deze webseminar…helemaal top.
  Ik moet helaas gaan slapen, wekker gaat weer ver voor zonsopgang.

  grt,
  Annemarie

 19. Jesse, wat is PS100? Helpt dat stress te verminderen? Of pakt dat die ”sluipmoordenaar” aan? Zorgt dat supplement ervoor dat je minder vet aanmaakt? Of wat moet ik me er bij voostellen..?

 20. Hoi Jesse,

  Begrijp ik het goed dat je na verloop van tijd steeds een zwaardere kettlebell moet gebruiken? Dus als je een aantal maanden verder bent en dus beter getraind?

  Gr. Sita

 21. Echt super bedankt Jesse! Zeker dat stuk over de sportdrankjes etc. Echt heel verhelderend.

  Nog een fijne avond he!

  Groetjes Ilka.

 22. dankjewel voor de geweldige webinar en al je videos tussendoor. Ik heb er heel erg veel aan gehad.

 23. Jesse, je vroeg wat voor gewicht ik gebruik, dat is de 10 kg……
  Gewoon mee doorgaan of lichter???

 24. Bedankt voor je tijd en je heldere uitleg!!

 25. jesse, ik zie nergens iets terug over cooling down, is dit wel belangrijk?

 26. Ook van mijn kant nog eens hartelijk bedankt voor dit webinar, ik heb het volste vertrouwen in jou

Geef een reactie