Duizenden mensen hebben reeds geweldige resultaten bereikt met het volgen van onze adviezen. Doe jij met ze mee?

“Ontdek welke specifieke adviezen over voeding, beweging, slaap, levensstijl, superfoods en supplementen precies aansluiten bij wat jouw lichaam nodig heeft en waarmee jij je doelstelling in de kortst mogelijke tijd bereikt”

Wil je een gezondere levensstijl ontwikkelen, een gezondere manier van leven? Wil je een beter voorbeeld zijn voor je kinderen, wil je niet meer diëten maar juist gezond zijn en blijven?

Maximale Gezondheid is het gezondheidsniveau net voorbij wat jij nu denkt dat mogelijk is

Wij zijn Verjongingscoaches. Wat wij doen heeft als doel:

 • Je gezondheid terug krijgen
 • Je lijf (hormoonhuishouding) weer in balans brengen
 • Energie terug krijgen
 • Je huid verbeteren
 • Verlies van overtollig (buik)vet

Onze adviezen gaan over je lichaam ‘aan de binnenkant’ zo gezond mogelijk maken. Wat een gezond lichaam van binnen, is slank van buiten.

Wij geven:

 • Voedingsadvies
 • Levensstijladvies
 • Slaapadvies
 • Supplementenadvies
 • Adies over specifieke superfoods en kruiden

Klik hier om je nu aan te melden.

Zodat je zo snel mogelijk resultaat zult zien.

Met een Bioprofiel analyse kijken we naar: “Wat zijn hormonale disbalansen die er op dit moment in jouw lichaam spelen?” “Wat is er specifiek nodig voor jouw lichaam? Welke voedings- supplementen-, slaap-, beweging-, superfood adviezen sluiten zo dicht mogelijk aan bij jouw lichaam, en bij jouw doelstelling?”

Wij kijken naar symptomen van disbalansen in jouw lichaam. Talloze verschillende artsen en onderzoekers hebben al de relatie gelegd tussen specifieke hormonale disbalansen (teveel van een hormoon of te weinig van een hormoon) en de problemen (symptomen) dat veroorzaakt.

Onze hormoonhuishouding is een heel 'sensitief' systeem. Wanneer we over langere periode van tijd verkeerd eten, teveel stress hebben, te weinig beweging, slecht slapen, en meer, kan onze hormoonhuishouding uit balans raken.

Hormonen zijn in reactie op wat we eten (als we suiker eten, maakt ons lichaam een hormoon aan om die suiker te verwerken in ons lichaam), op als we stress hebben (als we stress hebben, maakt ons lichaam een stress hormoon aan) en meer.

De suiker, de stress, en andere invloeden, beïnvloed onze hormonen. En het hormoon leidt er toe dat we meer vet opslaan.

Wanneer je meerdere specifieke symptomen hebt die allemaal gerelateerd zijn aan teveel of te weinig van een specifiek hormoon, kan je zien dat een hormoon in je lichaam uit balans te brengen.

Wij stellen GEEN diagnose

Wij nemen niet de rol van de arts over. Bioprofiel gaat NIET over een medische diagnose. Het gaat over voedingsadviezen, bewegingsadviezen, levensstijl adviezen die jou de best mogelijke resultaten geven. In plaats van ‘algemene’ voedingsadviezen te geven, gebruiken we je hormoonhuishouding als uitgangspunt om je zo persoonlijk mogelijke adviezen te geven.

Voeding is slechts één stap

En daarom geven we ook advies over slaap, beweging en levensstijl. Allemaal persoonlijk voor jou op maat.

Wil je persoonlijk door ons worden geadviseerd?

Zou je precies willen weten wat jij zou moeten doen om je doel te bereiken? Klik op de link hieronder om persoonlijk advies aan te vragen.

Klik hier om je nu aan te melden.

31 comments

 1. daar zijn zoveel goede adviezen dat ik helemaal niet meer weet wat te volgen, ben altijd slank geweest , maatje 38, dat is voorbij, ik denk echt dat de leeftijd een grote rol speelt, graag een advies van jullie met wat ik mag eten en wat niet, dat kan misschien helpen, voel mij slecht in mijn vel…

 2. Beste Jesse,
  Kun je iets meer vertellen over jouw achtergrond, CV? Welke (universitaire) opleidingen je hebt afgerond?

  Suus

 3. Hallo,
  Ik ben Huub Theunissen 57 jaar en diabetes type 2, (1.74 en 93 kg)
  ik zit nu is een fase met een Burn-out, heb geen concentratie (moeite met lezen) en slaap slecht.
  wat is jullie advies
  Gr Huub

 4. Dag Jesse
  Mijn zoon heeft een gans jaar bijna elke week een ampul vit d ingenomen…maar is nog maar van 28 naar 30 gestegen in de bloedwaarden…zou ik hem 3000iie geven per dag met zuigtabletten 5 weken lang van vista d3 of soms afwisselen met een ampul…Alle andere bloedwaarden zijn ok…beetje meer vit b innemen en nagezien door een orthomeleculaire geneesheer.
  Dankjewel

 5. Of gaan tot 4000 a 5000ui perdag 5 weken?
  Marina

 6. aangezien mijn leeftijd wens ik geen e-mails van jullie te ontvangen

 7. Hallo Jesse
  Ik heb een vraag. Ik heb 14 jaar Paroxetine 20 mg geslikt. Ik ben afgelopen december 2016 via taperingsstrips in 2 maanden afgebouwd naar 0 mg. Tijdens de afbouw had ik nergens last van, na de laatste inname begon alle ellende van onttrekkingsverschijnselen. Ik heb klachten als onrust opkomend van de buik, hartbonzen, tintelingen/jeuk/brandend gevoel in de huid, beweging van spieren mn in de benen,zweten,agitatie,speldenprikken hele lichaam,diarree, geen eetlust en slapeloosheid. Dit duurt nu al 11 weken. Het geheel van klachten wordt minder (behalve de slaap en eetlust) en is te dragen maar slapen kan ik nog slecht, hooguit 2 a 3 uur per nacht. Medicijnen als antihistaminicum helpen niet om te slapen. Ik ben bij de psychiater voor dit probleem. Het duurt bij mij langer dan gemiddeld en ik moet afwachten. Mogelijk heb ik te maken met een vertraagd metabolisme in de lever. Ik heb nu Zopiclon 7.5 mg gekregen om te slapen maar dat mag niet elke dag ingenomen worden. Ook dit middel helpt me niet om de hele nacht te slapen maar wel een uur of 6 slaap.
  Ik weet van mezelf dat mijn lever erg vervet is ( ik ben docent echografie bij gezondheidsstudies) en gisteren heb ik advies gevraagd bij een gezondheidswinkel om mijn lever te helpen ontgiften. Ik heb chlorella 500mg gekregen. Ik heb gistermiddag 1 tablet ingenomen en na een paar uur en met name vannacht, zijn mijn klachten, die minder geworden waren, duidelijk heviger geworden.
  Ik denk zelf dat ik Paroxetine ben gaan stapelen in mijn lever al die jaren, waardoor deze zo vervet is. Kan het zijn dat door de chlorella de stoffen versneld vrijkomen uit mijn lever waardoor ik meer onttrekkingsverschijnselen krijg? Doe ik hier wel goed aan (chlorella nemen) of moet ik juist niets doen? Zelf denk ik; Hoe sneller ik die stoffen kwijt ben, hoe sneller ik herstel of denk ik niet juist? Heeft u hier advies over? Ik ben zo radeloos. Ik ben in de ziektewet terecht gekomen hierdoor. Alvast bedankt!

 8. Gelieve mij te verwijderen uit jullie bestand. ik blijf maar e-mails krijgen en mij uitschrijven lukt blijkbaar niet. Gelieve bij dus bij deze te schrappen AUB!

 9. Omdat ik hoe langer hoe meer overtuigd was dat mijn jarenlange migraineklachten te maken hebben met voedselintolerantie heb ik in aug 2016 de ImuPro100 test door jullie laten uitvoeren. Hier kwam zoveel uit dat ik even net wist hoe het aan te pakken (kort gezegd intolerant voor gluten/koemelk/eieren/maanzaad). Kort daarna ontdekte ik dat ik kon eten via de Paleo gedachte en dat ik dan een heel eind zou komen. En dat bracht zeker verbetering. Maar nu heb ik de indruk dat er een nieuwe intolerantie bij is gekomen. Ik bak veel met amandelmeel en heb sterk de indruk dat ik steeds n het eten van iets met amandelmeel migraine krijg. En nu weet ik het niet meer. Er blijft steeds minder over wat ik kan eten. Ik wordt bovendien wat moe van steeds maar weer bedenken wat ik “fout” doe en gewoon eten zonder zorgen is steeds lastiger. Ik lijk er de hele dag mee bezig. Kan ik met persoonlijk advies weer op weg geholpen worden? En welk pakket raad je dan aan, want de uitgebreide test is lijkt me niet meer nodig omdat ik die ruim half jaar geleden heb gedaan.

 10. Jesse,

  Ik zou graag spirulina willen gaan slikken en ook vloeibare silicium.
  Welke merken beveel je aan?

  Groet Rian.

 11. Hallo Jesse,
  Ik slik nu medicijnen voor een te trage schildklier. Ik het voor mij nog mogelijk om hier mee te stoppen, en welke stappen moet ik dan doen?
  Groeten Caroline

 12. Hallo Jesse,

  Zijn jullie aangesloten bij zorgverzekeraars? Dit in verband met een eventuele vergoeding van de kosten.

  Alvast bedankt!

  Groetjes Noortje

 13. dag Jesse, ik ben een van de “ouderen”die zeer waarschijnlijk een groot tekort aan Vit D. heb opgelopen..Geen idee hoe dat kan want, ik woon al 18 jaar in de zon in Z-
  Portugal..Toch zijn de laatste vier jaar problematisch geweest qua gezondheid..Energieke geest maar afgetakeld lichaam, tenminste, zo ziet het er nu (nog) naar uit…Mijn “aftakeling” is begonnen op mijn 60e…Breken van een voetbotje…ach, kan gebeuren…twee jaar later brak ik bij een val mijn linkerpols en scheurde mijn rechterenkel, alles in een keer..Afschuwelijk…Nog steeds geen arts die me doorstuurde voor een botscan…Nu heb ik zelf het initiatief genomen omdat ik me zo zwak en halfbakken voel dat ik me afvraag, wat is er toch aan de hand met me…Bij de scan bleek osteopenia aan mijn linkerheup en een begin van osteoporose aan de ruggenwervels…Dat heeft mij dus wakkergeschud..(ik wordt trouwens ook steeds (letterlijk) wakker van ongecontrolleerde spiertrekkingen, door mijn hele lichaam heen….wat volgens mij ook wijst op een tekort aan vit.D)….Ik ben direkt begonnen met extra calcium/vit.3 maar, dat is een chemisch middeltje omdat ik nog even niet weet wat ik wel zou moeten kopen als middel om de tekorten snel aan te vullen..Verder is me een ander chemisch middel voorgeschreven om de kalkaanvulling beter te laten werken maar, voor zulke middelen ben ik allergisch…te gevoelig….en dus gaat dat natuurlijk niet……Ik woon dus in het zuiden van Europa en kan b.v. middelen van Solgar kopen…Is het misschien mogelijk dat U mij adviseren kunt, wat voor mij de beste aanvulling is qua vit. D3 en Calcium…hoeveel IE etc…Ik leef een leven bij het strand en loop dus heel erg veel…ook in de zon, alhoewel ik daar wel een beetje mee oppassen moet ivm mijn lichte huid…Ik zou U zeer dankbaar zijn als U mij even op weg helpen kunt (omdat een adequaat advies me hier ontbreek!!)…..Ik zie combinaties van Vit D3/ Vit. K2/ calcium/Magnesium (magn.400 mg slik ik al apart overigens ) maar, wat ik graag zou willen weten is de hoeveelheid (ie) van elk component wat ik nu nodig heb om snel over mijn tekorten heen te kunnen komen….Ik vind het enorm stom van mijzelf dat ik niet eerder heb nagedacht over een tekort aan vitamine D, maar dat heeft vnl te maken met het feit dat ik in de zon woon en dacht dat dat voldoende zou zijn….Slik wel al jarenlang levertraan en calciumcitraat….en verder wat natuurlijke middeltjes van de chinese acupuncturiste maar, dat alles heeft niet kunnen voorkomen dat ik nu zit met de gebakken peren….Ik hoop echt, dat U mij wilt helpen om me weer eens sterk en jeugdig te kunnen gaan voelen…Mijn geest wil wel, nu de rest nog…….Vriendelijke groet…Magda

 14. ps: naast wat de botscan heeft laten zien, heb ik de laatste jaren gebitsproblemen, oogproblemen(retineloslatingen) en algemene zwakte dus….Ik verlang ernaar me weer eens wat beter te voelen !!

 15. Hallo,
  Ik heb de laatste minuten van de ( voetbal ) wedstrijd regelmatig last van krampen in de kuiten.
  Vroeger had ik daar totaal geen last van.
  Kan ik een magnesium kuur volgen met tabletten ? En welke raad je me aan en hoe moet ik deze best innemen ?
  Mvg Sam

 16. beste mijn schildklier is volledig weggenomen op 8 maart en ben 5 kilo bijgekomen – hoe kan ik mijn voeding aanpassen of wat kan ik doen ? er gaat geen gram af, ik sport en beweeg veel, frustrerend ! bedankt

 17. Beste Jesse,

  Ik heb last van de Candida schimmel op de huid.
  Betekent dit dat de schimmel dan ook in mijn darmen bevind?Waar kan ik de Anti Candida dieet vinden?

  Met vriendelijke groet
  Jennifer Mohaboe

 18. Mensen die last hebben van hun schildklier of met andere aantoonbare afwijkingen te maken hebben moeten naar een arts. Het zijn aandoeningen die niet zomaar op te lossen zijn door alternatieve adviseurs/genezers. Begrijpelijk dat men wil genezen en daarom graag andere dingen wil horen. Raadpleeg altijd eerst een arts, hìj zal het advies geven of dieet en/of voedingssupplementen nodig zijn!

 19. Beste Jesse,
  Mijn PH waarden zijn zeer slecht en nu vraag ik me af wat kan ik doen om deze te verbeteren aub? Heb al suiker en melk producten verbannen uit mijn voeding, neem green magma en af en toe natrium bicarbonaat. vlees eens per week en veel groenten. Doch mis ik iets naast continuïteit … Heb ook water met PH waarde 8 gevonden maar vraag me af of waterfilter ook zo goed is qua PH waarden? Graag uw advies als mag, wil graag deze levensstijl opbouwen en behouden … Is geen magma goed voor mijn waarden of toch beter Spirulina te nemen ?
  Hartelijk bedankt

 20. Hai Jesse
  Verleen jij ook persoonlijk hulp?
  Kom er op je website niet uit.
  Ik zoek hulp bij mijn intoleranties.

  Groet Jantien

 21. Beste Jesse,
  Naar jaren van alles proberen denk ik aan een voedingsintolerantie test.
  Bij u kost het 229,-, bij Imo pro ongeveer 170,-.
  Wat is het verschil als ik het bij u laat doen?
  Graag bericht.
  m.vr.gr. Helma Teunissen.

 22. Jesse,

  Heb uw site aandachtig gelezen en geloof best in deze aanpak.
  Ben 3 maanden geleden geopereerd aan een borsttumor met een mastectomie als gevolg. Er waren geen lymfovasculaire embolen aangetroffen.
  Analyse van de tumor : TNM-classificatie : Ki67 8%, ER 100, PR 95, Her2/Neu IHC 1+, SISH neg.
  Men heeft mij aangeraden een hormonenbehandeling te starten met Tamoxifen en dit gedurende 5 jaar. Daar sta ik heel wantrouwig tegenover, gezien de waslijst aan bijwerkingen.
  Zou heel graag mijn oestrogenendominantie de kop indrukken met een geschikt voedings- en leefpatroon. Kan u mij hieromtrent hulp aanbieden.
  Alvast bedankt,

 23. Hallo Jesse
  Ik wilde graag weten of afvallen voor mij mogelijk is,want ik heb darmen die niet meer goed werken en ook mijn maag werkt vertraagd
  Ik heb een tijd aan sondevoeding gezeten maar dat hielp ook niet
  Verder ben ik rolstoelgebonden dus extra beweging is voor mij ook niet mogelijk behalve op bed of met mijn armen
  Maar wil zo graag kilo’s kwijt Want door het zitten kom ik alleen maar aan
  Kun je me een richting opsturen en zal het me lukken met jou eetpatroon of moet ik nog minder eten
  Hoop snel iets van je te horen
  Groetjes annita vermeer

 24. Hoi Jesse,

  Ik heb het idee dat ik uit balans ben. Ik heb na de bevalling meer stemmingswisselingen.
  Ook heb ik vaak hyperventilatie of voel ik me onrustig of angstig.
  Kan het zijn dat het ook aan mijn voeding ligt? teveel zuren en te weinig basen? ik heb daar meer over gelezen namelijk en als je uit balans bent kun je ook angstig worden. Ik weet niet zo goed
  waar ik moet beginnen.

 25. Hoi Jesse

  Ik heb een vraag ik volg het cavemen programma wat is het verschil met jouw programma??

  zoals ik hoor komen veel overeenstemming alleen over zuivel en vlees, Zou je mij hier meer over kunnen vertellen?????

  Mvg hendri

 26. Hai Jesse,
  Ten eerste mooie dagen gewenst,…even vraag ik slaap al 7 jaar op pillen helpt niet echt heb 5 htp geprobeerd al met al veel gedaan maar ben daardoor uitgeput van het nietslapen ben veel afgevallen ben depressief en zie het niet meer zitten !!!!!!graag jou advies!

  li gr van @nnet

 27. hallo jesse is Kurkuma en curcumine hetzelfde

 28. hallo jesse is Kurkuma en curcumine hetzelfde ik kom er maar niet uit

 29. Hallo Jesse,

  Ik vertoon na het stoppen van slaappillen verschijnselen van lage bloeddruk, maar bij een meting is het altijd goed.
  Kan er verschil zijn bij de pols en het hoofd ?

 30. Hoi Jesse,
  Ik loop al meer dan 2 jaar met een “aandoening”
  Hierbij m’n verhaal..
  Ik heb 1,5 jaar Oxycodone (morfine) gekregen van mijn huisarts i.v.m. heftige pijnen in mijn darmen. (van april 2014 tot oktober 2015)
  De klachten zijn nooit achterhaald, maar waren op een zeker moment verdwenen.
  Ik wilde de Oxycodone afbouwen, maar dit lukte me niet zelf.
  Ik heb toen deskundige hulp ingeschakeld en dan kom je bij verslavingszorg uit. In dit geval Novadic-Kentron. Ik heb daar het middel Suboxone (tegen de afkickverschijnselen) gekregen en heb thuis geprobeerd om af te bouwen. Heb dit 11 dagen geprobeerd, maar kon niet tegen het middel, dus lukte dit mij niet en ben toen opgenomen geweest op de Detox afdeling van Kentron. Ze hebben mij daar toen 5 Mg methadon gegeven voor de duur van 5 dagen, daarna 2 dagen op 2 Mg. Toen ze mij de methadon gaven zijn mijn mond en tong in de verdoving geraakt en daarna mijn gehele lichaam. Mijn pyama was drijfnat, maar mijn huid droog (beetje klam) Toen ik na een week detoxen naar huis mocht is het nog erger geworden.

  Ik kreeg een soort knak in mijn hoofd, in mijn buik en. Mijn lichaam raakte gevoelloos. En elke dag had ik een andere sensatie. Met kerst en de feestdagen was het helemaal raar; mijn linkerkant ( gezicht) was net alsof het verlamd raakte. Mijn buik werd een soort van vacuüm gezogen. Hele vreemde dingen iig. Ik durfde niet meer alleen te zijn, want mijn lichaam deed zo vreemd!! Het lijkt alsof er een tweede huid over mijn huid zit (mogelijk hebben de opiaten zich in mijn vetweefsel gebonden) Huid (geheel) voelt aan alsof er een waxlaag overheen zit. Zweet lijkt niet door mijn lichaam te komen. M’n tanden zijn verdoofd sindsdien.

  Tevens lijkt het erop of het in mijn hersenen een soort van blokkade heeft gebracht, want ik maak geen prikkels aan.. (De prikkelgeleiding lijkt helemaal verdwenen te zijn) in de zin van: vermoeidheidsprikkel, ik kan 24/7 wakker blijven, zonder vermoeid te worden, geen hoofdpijn, spierpijn, buikpijn etc. Het lijkt op een totale blokkade!!! Of alsof alles plat is gelegd. Het rare ervan is toen ik de Oxycodone nog gebruikte ik dit allemaal nog wel had. Dus het lijkt erop alsof de Methadon de druppel is geweest?? Maar dat weet ik dus ook niet en volgens de artsen kan dit niet.
  Ik ben door een neuroloog gezien, maar neurologisch is er niets aan de hand. Ik voel mezelf net een robot. Ik loop met deze klachten al vanaf oktober 2015 en weet niet meer wat ik ermee aanmoet. Ik ben nu naar het ggz verwezen(centrum voor lichaam en geest) alleen zij kunnen het ook niet verklaren. Ik ben ervan overtuigd dat dit door opiaat gebruik komt.. ???Bij kentron is mijn dossier gesloten, zij weten het ook niet! Heb al diverse artsen gesproken en heel veel kosten gemaakt.!! Mijn zoektocht houdt een beetje op…Dit komt niet voor!!!. Ik word gek van deze klachten… Niet moe worden is fijn, maar dit is wel teveel van het goede. Ik voel me elk moment van de dag hetzelfde.. Hetzij het 2.00 ‘s nachts is, hetzij 14.00 ‘s middags. Ik raak niet moe, krijg ook niet een dipje na het eten… Niemand snapt wat er aan de hand is!! En niemand kan me helpen..
  Is het m’n zenuwstelsel wat is aangetast? Zijn het zenuwcellen? Of Ik dacht ze liggen lam….cellen blijven/kunnen herstellen. Maar zo lang deze verzadigd blijven met het geen wat in je lijf zit, gaat het niet weg volgens mij.. Zijn het de opiaten die zich in m’n zenuwcellen hebben genesteld? Een bioresonantie arts zei dat de synaps in m’n hersenen geblokkeerd zijn! Ik heb een Waxerig gevoel in de huid en verdoofdheid) ik weet het niet meer, artsen ook niet!! maar dit is niet goed iig…Ik heb inmddels al bezocht:
  -Osteopaat
  -Accupunturist (2 adressen)
  -Aps therapie
  -Bioresonantie (ook op 2 adressen)
  -Homeopaat
  -Bioresonantie (afgelopen vrijdag)
  -Chiropractor (Flesje Zeoliet)
  -Detoxvoetenbad
  -Voetreflexologie
  -Andulatiebed
  -3 d Bodyscan
  -Hypnotherapie
  -Cranio sacraal
  -haptotherapie
  -Qeeg scan (op de afbeeldingen was duidelijk dat mijn hersenactiviteit te hoog is)
  -Eis Bodyscan bij de Heelhoeve, waarbij ik deze supplementen heb moeten aanschaffen: Alpha Liponzuur, Zalmolie 500 mg, Vita ortho B12, actief formule, S-Acetyyl, L-gluthation, Fosfatidychloline. (zij hebben mijn organen getest en dat zag er allemaal goed uit)
  -Detoxvoetenbad (geen reactie)
  Supplementen: Burburpinella (ontgifting van hersenen) Zenuw Tox., Protandum, Gaba Capsules, Chloline, Cbd olie, Vital green (chlorella )Mega Vites, Frequentiekorrels, Multivitamines, Chroom, Magnesium..
  Dpp4 Zym..
  Visolie..
  En ja zo kan ik nog wel doorgaan, maar niets helpt!
  De huisarts wilt mij nu doorsturen naar een psychiater, want hij had het over een somatoformische depersonalisatie en dissocatie.
  Volgens mij kan kan ik mijn eigen lichaam niet pijnloos maken.
  Het lijkt erop als of heel mijn systeem plat ligt, want ik reageer nergens op. Bijv. na een sauna bezoek, raak ik niet moe. een dagje weg naar een pretpark, waardoor ik vroeger bekaf zou zijn, zit er ook niet meer bij, want om 3.00 in de nacht ben ik dan gewoon nog niet moe en gewoon klaarwakker. Mijn zoektocht houdt op. Kortom alles is verdoofd.
  Heb jij nog tips?

Geef een reactie