Rapid Fatloss – het succesverhaal van Marie-José

Een van onze klanten, Marie-José, heeft hele mooie resultaten behaald met ons Rapid Fatloss Programma. We vinden haar verhaal zo inspirerend dat het we graag met iedereen willen delen, daarom interviewden wij haar vorige week.

Je bent 6,8 kilo afgevallen in 21 dagen. Waar is dat succes volgens jou aan te danken?

marie joseIk dank het succes aan het Rapid Fatloss programma. Ik heb vrijwel alle adviezen uit het programma opgevolgd en elke morgen de oefeningen gedaan. Ik was klaar met mijn gewicht, het moest nu gewoon gebeuren dus ik was daardoor heel gemotiveerd.

Wat heb je allemaal geprobeerd voordat je met de Rapid Fatloss Methode begon?

Ik heb echt werkelijk alles geprobeerd. Ik ben al honderden kilo’s afgevallen in mijn leven, maar die zijn er daarna ook weer altijd aangekomen. Ik heb altijd geschommeld met mijn gewicht, ik kan makkelijk 5 kilo in een week aankomen. Wat bij het Rapid Fatloss Programma anders is is dat ik nu ten minste weet wat ik mag eten. Ik heb ontdekt dat er heel veel lekkere dingen zijn die je gewoon kunt eten. Ik vind de recepten erg lekker en heb alles in huis zodat ik te allen tijde een goede maaltijd kan maken.

Waarom denk je dat het je vroeger nooit lukte om blijvend slank te worden en wat heb je er van geleerd?

Wat ik bij andere programma’s of diëten altijd deed was eigenlijk heel sober eten. Ik schrapte heel veel en at heel weinig, zoals bijvoorbeeld bij het eiwitdieet. Ik ben heel blij dat ik nu weer lekker groente en fruit mag eten. Omdat ik zoveel schrapte en weinig at kon ik het nooit lang volhouden. Nu eet ik echt heel gevarieerd en vind het erg lekker. Als ik niet oppas maak ik steeds de lekkerste dingen klaar uit het receptenboekje. Door variatie kan ik het beter volhouden.

Ik weet nu ook heel goed van tevoren hoe ik me na het brood eten ga voelen, ik voel dus heel erg goed wat voeding met je doet en wat het verschil is als je geen brood eet. Eerder had ik geen goede vervanger voor brood . Nu wilde ik echt leren om met gewone voeding gezond te leven.

Waar haalde jij je motivatie vandaan toen je met het Rapid Fatloss Programma begon?

Ik heb mijn motivatie gehaald uit frustratie. ik was in korte tijd zo veel aangekomen. Op 1 januari dacht ik: en nu is het klaar, hup! Zoveel aankomen was slecht voor mijn zelfbeeld. Ik voelde teleurstelling in mijzelf. En ook mijn leeftijd hielp mee bij mijn motivatie. Ik ben nu 40, heel veel mensen zeggen: je bent goed zoals je bent en dat moet je accepteren. Maar ik dacht, als ik zo doorga, waar gaan we dan naartoe? En dat is een belangrijke reden. Ik zie welke gezondheidsklachten mensen krijgen die wat ouder zijn dan ik. Je kunt daar zelf een grote bijdrage aan leveren. Het is natuurlijk niet uitgesloten dat ik die klachten nu niet krijg, maar ik weet wel dat ik er op deze manier in ieder geval zelf van alles aan heb gedaan.

Zijn er momenten geweest dat je de handdoek in de ring wilde gooien? Wat hield je op de been?

Nee de eerste maand niet. Eigenlijk wilde ik 10 kilo per maand afvallen, dat was het streven, ik denk dat ik daarom zo ver kwam in die eerste maand. Ik heb me echt goed aan het programma gehouden. Daarna heb ik het wel af en toe in het weekend een beetje los gelaten, maar ik ben altijd twee dagen in de week blijven vasten. Ik stelde dan het ontbijt uit en at tussen 12u en 18u maximaal 500 calorieën. Ondanks mijn hogere doelstelling was ik wel verbaasd dat er toch zoveel gewicht af was in 1 maand.

Hoe staat het er nu voor met je gewicht, voeding, gezondheid?

Ik ben niet teruggevallen en weer ongezonder gaan eten, maar laat het nu wel een beetje meer los. Ik ben inmiddels in 3 maanden 14 kilo verloren en die ben ik nog steeds kwijt. Mijn motivatie is nu wat minder. Misschien heb ik nu even te lang mijn best gedaan voor mijn gevoel. Ik ben heel mijn leven al fors geweest, dus hoe ik nu ben ben ik eigenlijk zo gewend. Ben nooit slank geweest dus ik accepteer hoe ik nu ben. Ik was nooit echt een chagrijnig type, maar ik merk wel dat wanneer ik geen suiker eet ik mezelf echt beter voel. Zodra ik het wel eet ben ik direct vermoeider of meer prikkelbaar. Als ik me aan het programma houd voel ik me perfect, anders schommelt het iets meer.

Als je 1 advies aan iemand anders wilt geven die wil afvallen, welke zou dat zijn?

Rapid fatloss

Het advies dat ik zou willen geven is: zet alle andere ideeën en opvattingen even aan de kant en ga gewoon het programma volgen. Ik werd een beetje moe van de grote hoeveelheid adviezen die je leest op het internet, wat wel en niet mag, de een zegt dit en de ander zegt dat. Ik ben gewoon vol voor dit programma gegaan en ik heb heel veel vertrouwen in de kennis van Jesse. Als ik weet waarom ik iets doe, als ik weet wat bepaalde dingen met mijn lichaam doen, dan is het makkelijker om het te volgen, dat helpt in je motivatie. Jesse vertelt dat goed. Ikzelf neem niet zomaar iets aan, maar als het goed onderbouwd is dan geloof ik dat. Blijf vooral ook de reden waarom je het wil in je achterhoofd houden. Voor een ander afslanken werkt niet, doe het echt voor jezelf. Het makkelijke van Rapid Fatloss is dat je altijd overnieuw kan beginnen en elke dag een nieuwe dag is om ermee te beginnen. Dan denk ik, dit was misschien een foute dag, maar morgen heb ik mijn receptjes weer.

Overzicht van het Rapid Fatloss programma

Rapid Fatloss Programma overzicht

Het Rapid Fat Loss programma bestaat uit een overzichtelijk 6-stappenplan waarbij je leert hoe je weer een vetverbrander kunt worden, op een gezonde en duurzame manier, zonder dat je calorieën hoeft te tellen.Rapid fatloss

Share:

3 comments

 1. Hallo Jesse heb zo’n anderhalve mnd geleden bioprofiel gedaan
  Die uitkomst ik zon potje met kruiden van 29,95 moest proberen ,weet helaas niet meer hoe het hete
  Was op vakantie ik het antwoord kreeg maar kon het toen niet bestellen
  Zou graag antwoord willen
  Bij voorbaat dank

 2. hoe kom ik aan het boekje rapid fatloss methode

 3. Hallo,
  Gisteren het hele filmpje over het 120 dagen programma met bijbehorende aanbieding bekeken. Ik wilde me aanmelden, maar toen ik even naar een andere site was gegaan om iets na te kijken, was de aanmeldsite verdwenen.
  De opgegeven site waarop deze aanbieding te vinden zou zijn, bestaat niet.
  Hie kan ik me nu aanmelden? Ik zou graag zsm willen beginnen met he5 eerste gedeelte, Rapid fat losprogramma.
  B.v.d.
  Marianne Teunissen

Geef een reactie