Superfood Anti-Veroudering Smoothie

Een echte “testosteronsmoothie”, die absoluut niet bestemd is voor bodybuilders! Onderzoeken laten zien dat het testosteronniveau bij zowel mannen als vrouwen in de afgelopen 20 jaar drastisch is gedaald, bijvoorbeeld als gevolg van stress en straling (gsm’s en wifi). Ook al hebben vrouwen 60% minder testosteron in hun lichaam dan mannen, toch hebben ook zij dit hormoon nodig. Een te laag testosterongehalte kan allerlei gevolgen hebben, zoals een toename van lichaamsvet, cholesterolproblemen en ook een versnelde veroudering. Superfoods kunnen je helpen om je testosteron op peil te brengen en te houden, en deze anti-veroudering smoothie is daar een voorbeeld van. Ook geeft deze smoothie je veel energie, dus probeer dit eens in plaats van koffie of een energiedrankje.

Klik op de foto om de instructievideo te bekijken:

anti-veroudering smoothie

Ingrediënten:

½ kopje gojibessen
2 scoops eiwitpoeder Vanille (Sunwarrior)
1 el Vitamineral Earth (Healthforce)
1 el Maca
6 Pine Pollen
1 el koudgeslingerde honing
bronwater

Bereiding:

Doe de gojibessen in de blender en maal ze fijn. Schep vervolgens de eiwitpoeder erbij. De eiwitpoeder die in deze video wordt gebruikt is een volledig plantaardig product van gekiemde bruine rijst, en bevat in tegenstelling tot veel andere gelijksoortige eiwitpoeder- en wheyproteïneproducten geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen.

Doe er daarna een eetlepel Vitamineral Earth bij van Healthforce. Dit poeder is gemaakt van wortelen van diverse planten die allerlei anti-stress eigenschappen hebben en cellen tot op het diepste niveau voeding geven.

Daarna doe je er ook een eetlepel Maca bij. Maca is een wortel die tot de familie van de bloemkool hoort en groeit in de bergen op duizenden meters hoogte waar zelfs gras niet meer kan groeien. Maca is een ijzersterk gewas dat zeer hoge en lage temperaturen kan doorstaan, en het heeft als krachtige eigenschap dat het de hormoonproductie van het lichaam kan corrigeren.

Nu open je de Pine Pollen capsules en strooi je de inhoud in de blender. Pine Pollen capsules kun je ook gewoon slikken, ze zijn gemaakt van geheel natuurlijke ingrediënten en zijn dus niet te vergelijken met synthetische supplementen. Ze vormen de grootste natuurlijke bron van testosteron ter wereld, en daarnaast barsten ze van de gezonde vitamines en mineralen; een enorme rijke aanvulling op je voedingspatroon dus!

Tenslotte doe je er nog wat koudgeslingerde honing bij voor de smaak, en wat bronwater. De hoeveelheid water die je nodig hebt hangt af van hoe dik je de smoothie wil maken. Probeer hier dus gewoon intuïtief in te zijn en luister naar waar je lichaam om vraagt. Zet nu de blender aan en wacht even tot je een heerlijk gladde en kleurrijke smoothie hebt. Geniet ervan!

Share:

2 comments

  1. Ziet er goed en lekker uit is gekiemde bruine rijst eiwit van Sunwarrior beter dan de whey eiwit die se ook bij mastercare verkopen ?

  2. Jammer dat er honing in zit, ook al is het koudgeslingerd. Als het dan zoeter moet dan lijkt stevia mij beter.

Geef een reactie