Vlog 2: Darmen (test), Adem en Groene Smoothies

Dit is vlog 2 van mijn nieuwe serie vlogs, welke als doel hebben om jou te helpen jouw doelstelling te bereiken. Wat mijn doelstelling is, is slechts een metafoor. Ik ga je coachen, laten zien wat ik eet, hoe ik train, welke testen ik doe, en wat mijn resultaten zijn. Deze vlog gaat over je darmflora, hoe je deze gezond krijgt en houdt, groene smoothies en ademen naar een plek in je lichaam waar het stil is.

In deze vlog kom je te weten:

 • Welke excuses ik had om niet helemaal voor mijn doelstellingen te gaan. En waarom er eigenlijk geen excuses zijn, ook niet voor jou.
 • Waar je dagelijkse voeding voornamelijk uit dient te bestaan, en waarom.
 • Welk effect suikerrijke voeding op je lichaam en je gezondheid heeft.
 • Hoe je erachter kunt komen hoe gezond je darmflora is.
 • Wat er gebeurt als je darmflora uit balans is.
 • Wat je kunt doen om je darmflora gezond te maken en/of te houden (inclusief voedingsadviezen)
 • Waarom ik dagelijks groene smoothies drink
 • Hoe je door te ademen naar een plek in je lichaam waar het stil en rustig is kunt omgaan met externe factoren die stress, onrust of zorgen veroorzaken

In vlog 3 leg ik uit hoe je dagelijks moeiteloos tot wel 5kg groenten kunt eten.

Share:

3 comments

 1. Ik heb een lactoseïntolerantie, Let goed op producten waar melk(wei,poeder,eiwit) in zit. Ik neem lactosevrije melk en lactosevrije yoghurt omdat ik dat zooooo lekker vind. Ondanks dat heb ik het idee dat mijn darmen geïrriteerd zijn. Heb jij een goeie tip

 2. een diepe ademhaling is zo ongezond voor je lichaam!
  CHV is net teveel inademen en maakt je lichaam ziek.
  adem naar een stille plek, maar niet diep in 🙂

 3. wij zijn ook benieuwd naar die uitslag van die ontlastingsonderzoek.
  Ik heb het zelf ook laten doen bij rp vitamino.

Geef een reactie