Vraag en antwoord webinar over Training & Oefeningen

Vanavond geef ik om 20.30u een gratis webinar over training & oefeningen. Ik ga al je vragen beantwoorden over hoe je (thuis) oefeningen kunt doen, wat voor trainingsmethoden werken om strakkere (buik)spieren te krijgen, je conditie te verbeteren, etc.

Je kunt tot 19u vanavond vragen stellen. Ik zal deze tijdens het webinar gaan beantwoorden. Ik probeer eerst gestelde vragen ook als eerste te beantwoorden, maar ga er een logische structuur in aanbrengen zodat iedereen zoveel mogelijk van deze uitzending kan opsteken.

Stel nu je vraag hieronder deze blog.

De webinar kan je vanavond hier bekijken.

Tot vanavond!

Share:

85 comments

 1. Hoi Jesse,

  Hoe kom ik van mijn mannelijke borsten af? Had eerst een gespierd lijf maar krijg nu ik ouder wordt steeds meer iets wat op tieten lijkt. Ik sport twee keer per week. En voor de duidelijkheid ik ben een man.
  Wat kan ik hier aan doen?

  Martin.

 2. Hoi Jesse, hartelijk dank voor al je tips en enthousiaste inzet!!

  Ik heb nog een vraag. De oefeningen die jij aanbeveelt doe ik 3x per week. Op de rustdagen fiets ik een half uur op de hometrainer, om flinke conditie op te bouwen.

  Is dat goed of werkt dat nou juist averechts voor de vetverbranding?

  Groeten, Menno.

 3. Hoi Jesse,

  Ik weet dat cardio niet zo goed is als korte oefeningen met gewichten.
  Tenminste als ik het doe voor vetverbranding.

  Maar als ik toch op een roei apparaat en een treadclimber en een crostrainer zou willen oefenen 20 minuten per apparaat, helpt een interval-programma dan om niet in de vluchtpositie te komen(hormoneaal gezien)

  Alvast bedankt !!! Jurriaan. (ps de seminar was top dinsdag! )

 4. Hoi Jesse,

  Sinds een paar jaar slik ik schildklierhormoon nadat mijn schildklier
  steeds sterker achteruitging.
  Steeds heb ik achter de feiten aangerend totdat ik goed was ‘afgesteld’. Ondertussen zitten er dikke 15 kg bij. heb mijn voeding aangepast op koolhydraatarm.
  Ik train graag, helaas zonder resultaat. Ben nu met de kettlebells begonnen. Heb ik hiermee meer kans om dit gewicht aan te pakken?

  Groetjes, brigitte

 5. ik ben verder heel slank maar henb een ontzettende dikke buik wat kan ik daar aan doen gr joukje

 6. Beste Jesse,

  Ik volg je programma met goed resultaat. M.b.t. krachtoefeningen wil ik je vragen of het realistisch is vor mij: ik ben 68 en ik heb hartritme stoornis.

  Hoogachtend Cornelius

 7. Hoi Jesse,

  Ik heb een jaar minimaal 3x in de week, iedere keer 2 uur, aan fitness gedaan. Erg opgelet met mijn voeding en toch viel ik slecht 1 kilo per maand af.
  Ik let nog steeds erg met wat ik eet, hoe ik eet en wanneer ik eet. Ik val niets meer af. Ik houd 8 van de 10 dagen vocht vast terwijl ik iedere dag Potassium (Amino Acid Complex) inneem.
  Erg vervelend voor mij om te zien dat mensen 1 week opletten en gelijk 3 kilo afvallen.
  Ik wil graag nog 5 kilo afvallen.

  Verder wat vind jij van Mitotropin?

  Tot vanavond.
  Lieve groet,

  Sheida

 8. Hoi Jesse,

  Ik heb je traningsprogramma gedownload, maar als ik het gebruik
  download dit programma zowat eke 2 minuten. waar kan dit aan liggen?

 9. Hoi Jesse,

  Ik zou graag willen weten of dat je ook goede oefeningen weet
  om thuis je been- en bilspieren te trainen.

  Alvast bedankt! Wietske

 10. Beste Jesse,
  Ik zou graag willen weten hoe ik het best de zijkanten van mijn buik kan trainen. Ik doe vaak je vetverbrandingsoefeningen en het helpt enorm! Echter de zijkanten veranderen niet. Ik doe veel oefeningen voor de zijkanten maar dat maakt het alleen sterker en niet minder/dunner.
  Zelfde effect als met buikspieroefeningen, sterker maar niet persee zichtbaar.

  Alvast bedankt!!
  Groet, Steven

 11. Hoi Jesse,

  Ik ben verder best wel slank. ik wil dus ook niet afvallen want dan krijg ik zo’n ingevallen gezicht. Ziet er dan ook ouder uit dan ik wil.Wel wil ik heel graag van mijn zwembandjes af of love hendels.

  Hoe kan ik dat bereiken.

  groetjes aletta

 12. hoi Jesse,

  ik moet 10 kg afvallen, maar ik heb geen tijd om te gaan sporten en ik weet dus niet wat ik eraan kan doen.

  graag hoor ik vanavond je advies hierover

  groet,

  Ihssane

 13. hallo Jesse

  Ik heb vier kinderen gekregen en het lukt me maar niet mijn buik strakker te krijgen.Ik heb nog behoorlijk wat buikvet helaas maar ook verslapte buikspieren denk ik.
  Ik zou graag jouw advies hebben over wat ik het beste kan doen.

  Groetjes Jose.

 14. Hoi Jesse,

  Leuk dat je vanavond weer een webinar geeft! Ik ben inmiddels een aantal weken met de supervetverbrandermethode bezig en dit gaat erg goed. Het lukt me steeds beter om weer een stapje verder te gaan en ben inmiddels aan de 14 dagen echt koolhydraadarm begonnen.

  Naast m’n voeding ben ik ook de 320 workout gaan doen. Het gaat goed maar ik vind het fysiek nog erg zwaar en heb nog dagen erna erge spierpijn. Omdat je de 320 workout maar 2x per week mag doen zou ik daarnaast ook graag met de kettlebells willen gaan trainen. Is dit echter wel verstandig om te doen als de 320 workout nog zo zwaar voor me is? En moet ik echt wachten tot de spierpijn helemaal weg is of is het juist goed om tussendoor ondanks de spierpijn bijvoorbeeld met de kettlebels te trainen?

  Alvast bedankt voor je antwoord.

  Groetjes,
  Ellen

 15. Hoi Jesse,

  Als eerste bedankt voor al je kennis en de bereidheid om deze te delen.
  Mijn vraag:
  Ik ben 44 jaar, 2 kinderen van 17 en 20 jaar, ik fitness 1x per week (ik zie niet echt resultaat)ik ben tevreden met mijn gewicht maar ik wil alleen mijn buik (ik weet niet of dit reeel is na 2 zwangerschappen?)/benen/bovenarmen wat strakker, ik hoop dat je me kunt helpen. Ik eet wel gezond.

  Alvast bedankt en tot vanavond.
  groetjes Lian

 16. hoi Jesse,

  mijn eetpatroon heb ik aardig om weten te gooien….nu het bewegen nog…

  ik rijd vier x in de week intensief paard en probeer 2 x per week je work out te doen….hoe vaak kun je het beste per week trainen?

  groetjes

  elsbeth

 17. Beste, sinds méérdere jaren nu ben ik sportief goed bezig, ga nu zelfs trainen voor een marathon in september, maar…..ik raak maar niet af van de vetophoping in de buikstreek en love-handles..iets mis met hormonen, voeding ander?

  graag uw reactie…

  Patrick

 18. Haai Jesse Ik ben 63 1mt68 groot en weeg 55kg dus niet te dik maar heb, vind ikzelf,(anderen dus niet)een buikje vooral tegen de avond . Ik probeerde al lang allerlei oefeningen(calanetics enzo)hometrainer met calorieteller en ga bijna dagelijks tot 200cal fietsen voor ik jou thuisfitnes programma doe met ook nog de extra buikspier oef en toch gaat dat buikvet niet weg.Met de detox week was het wel veel beter en woog ik 1kg minder na 2 weken detox dus 2kg mider en een plattere buik . Daaruit besluit ik dat het ,wat eten en drinken ,ook van belang is,geen wijn en gerechten met zware roomsausen. Groetjes Janine

 19. Hej Jesse,

  Hoe kan je alle oefeningen vermoeilijken of lichtjes aanpassen om je lichaam een nieuwe uitdaging te geven (om niet in het patroon van gewoonte te vallen)? Ik weet dat je ze ook gewoon langer kan doen, maar dat blijft geen optie na een bepaalde tijd :-).

  Groetjes, Kim
  P.S.: Wat was de stof nu ook al weer die in broccoli zat en de vetopname in je billen laat verminderen?

 20. Hallo Jesse,

  Ik heb alle mails die je hebt gestuurd goed gelezen, en geloof 100%
  dat jij weet waar je het over hebt. Heb vroeger (zo’n 16 jr geleden) zelf les gegeven in steps en aerobiq… altijd een mega strak en gespierd lichaam gehad. Toen stopte alles vanwege een flinke knie blessure, en heb het les geven nooit meer opgepakt, helaas. Nu 16 jr verder met een dochter van 10, is m’n lichaam toch erg veranderd. Ben nog steeds slank mt 36, alleen alles is zo slap. Heb de afgelopen twee jaar 3/4 x p.w. pump lessen gevolgd, combat, fitness en xco… allemaal super leuk om te doen, maar het snelle resultaat wat ik een paar jaar geleden nog had, is verdwenen.Ik zie wel resultaat, maar heel gestaag. Ik wil zo graag dat laatste dunne laagje vet kwijtraken op m’n buik, billen, benen en m’n armen. Ik weet dat het tijd kost, maar dit duurt erg lang en dan gaat m’n motivatie eraan…
  Ik loop nu twee x p.w. hard, en heb net een mountainbike gekocht…
  Ik zou graag correct eten en correct trainen met elkaar willen combineren om het resultaat te krijgen die ik zo graag wil.
  Laatst wilde ik dat aanbiedings pakket kopen van jou, maar kon dat op dat moment niet betalen.Die aanbieding zal er wel niet meer zijn?
  Dus lieve Jesse, Kan jij me helpen m’n doel te bereiken? Alsjeblieft.
  Groetjes Manon

 21. Beste Jesse,

  Ik wil niet afvallen, dus geen kilo’s maar wel wat lichaamsvet verliezen. Ik sport helaas niet meer, sinds ik een kind heb en veel werk. Ik ben 180 cm lang en heb een goed geformde, lange en dunne lichaams waar veel vrouwen naar toe streeft. Dus ik heb dat – van Nature – maar ik merk dat rondom mijn buik wel wat vet aan het verzamelen is :-)). Dat vind ik storend en vervelend en het tast mijn zelfvertrouwen aan zeker als ik naar de sauna ga. Als ik een dieet volg dan het probleem is dat ik verlies kg’s ook van lichaamsdelen waar ik dat juist niet wil, bijv. billen. Nu heb ik de indruk dat ik een ronde buik en plate billen krijg. Ik wil dat net andersom: plate buik en ronde billen. zoals ik het vroeger had. Kun je me adviseren?

  Alvast bedankt en veel groeten,

  Gabi

 22. Hoi Jesse,

  Ik zou graag willen weten hoe je het snelst strakke benen en billen krijgt. Zelf geef ik 4x per week spinningles, doe ik 3 x per week aan krachttraining en ga ik vanaf deze week ook hardlopen. Klinkt sportief maar toch is mijn vetpercentage te hoog. Ik probeer op mijn eten te letten, maar eet ook wel veel omdat ik 5 dagen per week sport en zelf lesgeef. Heb je tips?

  Groetjes Lucinda

 23. Hoi,
  Vandaag ben ik jarig dus zit het huis vol met visiye als jij je uitzending geeft.Is het mogelijk deze op een later tijd stip terug te kijken.
  mvg annie

 24. graag zou ik van mijn dikke buik, armen en benen afwillen, ik heb 1x per week fysio, in verband met mijn reuma.Wat kan ik er zelf aandoen.?

 25. Hoi Jesse,

  Zijn er oefeningen/sporten die cellulitis kunnen doen verminderen?
  Wat zijn de beste oefeningen voor een betere ‘toning’ van bovenarmen en bovenbenen?

  Groetjes, Jenske

 26. hoi jesse

  zijn er ook bepaalde oefening waar je voorzichtig moet zijn als je rug klachten hebt en heb je tips hoe je rugklachten kunt verminderen

  groetjes natasja

 27. hoi Jesse,

  Ik ben 24 jaar en heb 3 kinderen in 4 jaar tijd.
  voor mijn 1ste zwangerschap woog ik 54kilo ik ben 1.60 lang,
  na mijn 1ste zwangerschap woog ik 110 kilo,
  In november is onze 3e geboren.
  ben nu 80kilo maar zou er graag nog 10 kilo voor de zomer af willen en een strakker lichaam willen alles is nu erg slap.
  Ik heb al de nodige afslankkuren gehad en ook al erg veel gesport maar het helpt eigenlijk niets.
  Wat kan ik nu nog doen om binnen een paar weken toch die 10kilo ongeveer kwijt te wezen?

  groetjes linda

 28. Hallo Jesse,
  Na een superdieet, met heel weinig koolhydraten ben ik 38 kilo afgevallen. Na 3 jaar is daar nog steeds 30 kilo vanaf. Mijn grote
  probleem zijn mijn benen. Die zijn nooit meer strak geworden. Ik sport 2 x per week in de sportschool en train voor de 4daagse va
  Nijmegen die ik al 2 maal gelopen heb de laatste 2 jaar. Wat kan ik aan die slappe bovenbenen doen?
  Groet
  Marjan

 29. Hallo,

  Ik het een slanke taille, maar brede heupen(peer model).
  Wat zijn de beste oefeningen hiervoor.

  Gr. Martine

 30. Hoi Jesse

  Ik vind mezelf niet dik, maar heb wel een buikje. Ik doe nu al 6 weken krachttraining, maar nog steeds ben ik niets afgevallen en ook niet dunner geworden. Ook heb ik gehoord dat je je vet niet om kunt zetten in spieren. Wil dat zeggen dat ik ook nog zou moeten gaan hardlopen of cardio apparaten gaan doen om mijn vet kwijt te raken?

  Groetjes Sandra

 31. Nog even een toevoeging, ik heb nogal ernstige artrose in handen en schouders en ben 59 jaar

 32. hey Jesse,

  ik ben sarmad, jongen van 20 jaar en weeg 70kg
  ik ben maandag 8 maart begonnen met fitnessen, ik fitness 3x per week.
  ik doe daarbij ook nog voetbal, 2x trainen en 1x wedstrijd.
  ik doe cardio en kracht.
  ik heb een vet% van 13% met 9kg aan vet. ik wil dus tegen de zomer afgetraint zijn. wat kan ik het beste doen om me spieren goed te ontwikkelen met snel resultaat en dat ik me vet% ook snel omlaag kan krijgen.

 33. Hey Jesse,

  Ik zou graag wat kilo’s in massa’s toenemen, vind echter enkel tips om af te vallen. Behalve meer eten dan, hoe kan ik daarop gericht trainen in de fitness/thuis? bedankt

 34. hey hoi,

  hoe kan ik zo snel en effectief mogelijk mijn buik en zijkanten trainen. de bovenste buikspieren zijn al goed en strak, nu de onderste nog. maar dat wil tot nu toe nog niet echt lukken.

  ben benieuwd naar je antwoord!

 35. Hey Jesse,

  Ik wil als eerste bedanken voor de oefeningen die je me hebt toegestuurd. Ik vind het een leuk en lief initiatief van jou, ga zo door. Ik heb de oefeningen een paar keer geprobeerd en ben ook bezig met andere situps. Maar nu komt het, ik heb van andere mensen vernomen dat ook al doe je oefeningen en situps, dat jedaar uiteindelijk niet je vet mee verbrand, maar alleen je buikspieren traint en dat die dan stevig worden. Maar het gaat mij juist om het kleine buikje wat na je 30ste zichtbaar word,. Niet eten, of de porties halveren zou een optie,niet snoepen ook en geen suiker of limonades nemen, zou een goed begin zijn. Maar ik vind het veels te lekker allemaal en zou het niet willen missen. Dus mijn vraag aan jou, hoe kan ik dat kleine buikje toch weer plat kunnen krijgen zonder iets aan mijn eetpatroon te veranderen?? Alvast bedankt voor je reactie en ga zo door jesse, want je doet het heel goed!!

  Veel liefs,

  Kim

 36. Hallo,

  Sinds de geboorte van mijn kinderen (de oudste is 13 jaar) ben ik iedere 5 jaar 5 kg aangekomen. Hoe kan dit? Of ik nu meer eet of minder eet of meer of minder beweeg: ik val NIET af. Ik ga op de fiets naar het treinstation (zo’n 25 minuten fietsen) en ga 2 à 3 keer per week naar de sportschool waar ik fight fit en total body doe. De laatste twee jaar krijg ik ook van die vetrillen op mijn rug. Hoe kan daarvan af komen?

  gr. Sophia

 37. Hallo dag Jesse,

  Ik zou graag zo snel mogelijk mijn buik kwijtraken, ben 50 jaar en heb echter wel altijd te kampen had met een buikje, maar nu is die wel opvallend de laatste maanden toegenomen.Ik weeg 68 kg en meet 1.60.Wat kan ik doen om op een korte termijn toch wat buikvet kwijt te raken?
  Alvast bedankt voor u hulp en antwoord.

  Met vriendelijke groeten

  Chantal meersdom

 38. Beste Jesse,

  Ik ben iemand die van actieve leven houdt. Ik train 3 keer per week zwemmen en 3 keer fitness. Bovenkant van mijn buik is in orde, maar de benedenkant, de zijkanten van mijn buik en de benedenkant van mijn rug blijven nog altij vettig al fitnes ik meer dan 7 maanden in fitness. Dik ben ik niet, maar ik wil dat mijn buikspieren mooi zichtbaar worden. Wat kan u me aanraden.

  Alvast bedankt,
  MVG Alecio

 39. hoi,
  heb je soms goeie oefeningen specifiek voor de onderbuik, schuine buikspieren en heupen?

  mvg,
  Felien

 40. Wanneer doe je dit nou eens op een andere dag? Ik geef op dinsdag zelf hondentrainingen!

 41. Hallo Jesse
  Heb last van stress, hormonen {overgang) en schildklier.
  last van vet op benen heupen en buik wat geeft het beste resultaat.
  heb slijtage in nek en rug
  groetjes en alvast bedankt

 42. HEY JESSE wil graag van je weten wat ik kan doen om mijn bovenarmen te trainen ,ik vind dit een enorm probleem ,en mijn buikspieren ,heb ,n hekel aan buikspier oefeningen,graag ,n simpele oplossing hiervoor groetjes willeke

 43. hallo Jesse,

  Ik geef zelf bodyshapelessen, elke dag zo’n 2 uurtjes, ben niet te dik, dat is het probleem niet maar ik krijg wel een bolle buik.
  Dat vind ik zo vervelend,moet erbij vermelden dat ik begin 50 ben,je huid wordt dan vast wat slapper, maar toch!!!
  Heb jij een goede tip voor me misschien?

  Vriendelijke groetjes,
  rita

 44. Hallo Jesse

  Ik ga vanavond kennis met je maken via het internet met mijn broer op de bank. (Jurriaan) Hij is zeer over je te spreken.

  Vraag: Gezien mijn persoonlijke situatie is buitenshuis sporten lastig , als ik toch een fitnis/sportapparaat wil aanschaffen , wat zou je advizeren.

  combinatie van conditie opbouw en overtollig buikvet kwijt te raken.

  Groeten Michel.

 45. Hey Jesse..
  Ik wil je ten eerste bedanken voor al je mails die ik ontvang.

  Ik ben 1.66 en weeg 72 kilo en heb een vetperc. van 13 procent. Ik wil beginnen om wat droger te worden, maar ik wil zoveel mogelijk massa behouden. Wat is hier de beste manier voor. Ik kom op internet ook de “stacker” tegen, het schijnt goed te werken tegen vetverlies, maar het verhoogt de kans op hartklachten bij overmatig gebruik. En als je droger wilt worden moet je dan de proteine of whey blijven gebruiken.
  Groeten en alvast bedankt, Nick

 46. hoe vaak en hoe lang en wat voor training moet je doen? Heb vandaag je aanbieding gekocht en wacht met smart de dvd’s af. Ben idd begonnen met veel heeeeel veel water en als tussendoortjes rauwkost!
  Heb net l-carnitine gekocht, is chroom ook te koop bij de drogist en cla? Ik kwam het n.l niet tegen in het schap.
  En ik ben een wijn liefhebber wat mag je drinken op een dag zonder gevaar voor niet afvallen?

  Groetjes Ingrid,

 47. HEY JESSE
  DEZE AVOND EEN WEBINAR DAT WORDT WEER EEN LEUKE AVOND
  JESSE IK HEB ACAIBERRY CAPSULES BESTELD .IK HEB GELEZEN DAT ER OOK OMEGA IN ZIT
  MIJN VRAAG .IK NEEM ENKELE MAANDEN OMEGA 3-6-9 CAPSULES IN KAN IK DEZE WEG LATEN DAT IK ACAI INNEEM OF MOET IK DEZE OOK NOG BLIJVEN NEMEN?
  VRAAG OVER KOKOSVET EN KOKOSOLIE DIT ZOU GOED ZIJN VOOR HUID EN HAAR KAN JE WAT MEER UITLEG GEVEN HIEROVER ? GROETJES SONJA.
  .

 48. hallo Jesse
  ik ben vorige zomer 5kilo bijgekomen en ben nu 9maanden aan het sporten elke avond en ben die vijf kilo nog niet af!!! wat doe ik verkeerd, voeding let ik ook op ,ik heb wel een negatieve punt ik drink niet veel water?????ZOU HET DAAR AAN LIGGEN
  en zou graag oefeningen voor benen en heupen
  alvast bedankt
  groetjes

 49. hallo ik ben een vrouw van 63 en zit dik in de overgang ik ga 2keer naar desport school en ga nu weer racefietsen maar ben snel moe door de overgang vanwege opvliegers,heb je ook een tip voor mij wat ik daar aan kan doen want zo is er niet veel aan.gr ineke

 50. Hoi esse,

  Steeds als ik een tide bezig ben en ik ben al een aantal kilo’s kwijt, kom ik op het punt dat ik het echt niet meer vol kan houden.
  Heb i tips om het in zo’n dip-periode wat gemakkeliker te maken om toch vol te houden????

  Groet: Anne

 51. hallo Jesse,

  had een vraagje hoe je het best je biceps en triceps traint, ben er al namelijk 6 maanden mee bezig een heb geen vooruitgang geboekt.

  hopelijk kun je me helpen.

  alvast bedankt, met vriendelijke groetjes, Nasser.

 52. hoi jesse,
  ik ben negen manden geleden bevalen,en ik heb nog steeds vocht in mijn lichaam,wat moet ik doen?
  gten,
  khadija

 53. Hee Jesse,
  Hoeveel val je ongeveer per maand af als je voeding perfect in orde is, en je elke dag ruim een uur wandeld? Is twee kilo dan teveel gevraagd, omdat ik niet naar de sportschool ga?

 54. Hoi Jesse,

  Ik denk dat ik niet de enige ben. Maar hoe kan je ervoor zorgen dat de omvang van je benen verminderd. Momenteel doe ik nu al 4 maanden aan fitness, 2 keer in de week. Een uur ongeveer cardio en daarnaast krachttraing. Met name krachttraining met betrekking op mn benen. Moet je nou juist zwaar en weinig herhaling doen? Of juist lichter en veel herhalingen?

  Groetjes,
  Lina

 55. hoi ik heb al altijd het probleem gehad dat ik vooral een buik heb , en de meeste vragen mij dan steeds als ik in verwachting ben , dat kan heel enerverend worden , ook meestal heb ik problemen om broeken te kiezen , en dan heb ik ook dat ik geen te grote borsten heb en smal ben van boven ; daardoor is het ergens normaal dat de meeste denken dat ik zwanger zou kunnen zijn .ik probeer zoveel mogelijk op te letten op mijn voeding , maar het is niet simpel
  nochtans eet ik geen hele grote porties en toch zoveel nog niet ook maar ja 2 koekjes in de dag tussendoor en zo horen erbij . moet wel zeggen dat ik medicatie neem voor een vertraagde schildklier en dat ik al van kinds af te maken heb met problemen met mijn buik
  mvg sabrina

 56. hey jesse, leuk om te lezen dat t wederom om de basis gaat en niet moelijk is. vraag 1: voor t trainen n kleine shake of enkel wat aminozuren? Vraag 2: ben momenteel in trainig voor de ROPARUN, maar wil mijn krachttrainig niet opgeven.ben dus bezig om wat droger te worden( 1.78 en 98kg/16% vet)meer nadruk op de cardio/krachttrainig of t dieet verder opschonen? wat zijn de eerste stappen in t dieet?

  alvast bedankt voor de moeite en ga door met t goeie werk
  joris

 57. ik doe sinds zaterdag elke dag een kwartiertje BBB thuis.
  ik weeg 5 kilo te veel en wil die er zo snel mogelijk af sporten.
  ik eet al minder en gezond. mijn dieet bestaat uit soep en roggebrood en groentjes. vreemd genoeg val ik niet af.
  mijn zelfbeeld gaat steeds sneller achteruit. help!

 58. hoi Jesse,

  ik heb ruim 2 jaar last van een spastische darm, waardoor ik mijn buik niet meer strak kan trainen. Heb je hier raad mee???.
  Ik probeer zo weinig mogelijk koolhydraten, suikers en vetten te eten en doe veel aan buikspieren en andere oefeningen. Neem sinds kort jouw voedingssuplementen in, visolie, DIM, daily vits, magnesium en PS-100.

  alvast bedankt en succes straks.
  Dilek

 59. Hoe kan ik snel massa opbouwen met 3 keer trainen in de week.
  Ik train nu zo’n 2 jaar, maar ik sta gewoon stil…..Ik heb het hele internet afgezocht naar trainings technieken, supplementen etc. etc.
  Wil graag groeien. Help………

 60. hallo jesse

  ik heb een vraag ik wil binnen 3 maanden afvallen
  ik ben 1.56 en weeg 70kilo zou het me lukken
  ik wou de ab coaster bestellen maar ik weet niet zeker
  of het echt werk
  heeft u tips voor me zodat ik toch binnen 3 maanden slank kan zijn

  alvast bedank
  maria

 61. Hallo Jesse,

  Ik heb dezelfde vraag als Nasser. Ik merk wel dat ik meer kracht heb opgebouwd maar ik zie van buiten nog weinig effect bij mijn biceps en triceps. Ook zou ik wel wat tips kunnen gebruiken voor het trainen van de borst.

  Groeten Saïd

 62. hallo Jesse

  wat ik wil vertellen van hoe kan ik beter borsttraining doen en vlug resultaat zien

  dank je

  groetjes

 63. Ik wil mijn buikspieren zichtbaar maken, ben dun, en train ze 4 a 5 keer in de week. Heb je een paar goede oefeningen?

 64. hey jesse

  welke voeding moet ik eten om snel mijn buikvet kwijt te rakken?maar dan zonder vreetbuien van chips een chocolade te krijgen,ik heb het nogal moeilijk om een goede avondmaaltijd te maken.

  alvast bedankt

  groetjes

 65. Hoi Jesse,

  Was het nou mogelijk om 2 flesjes bier te drinken naast het trainen en het dieet?
  Bedankt Joris/Paula

 66. Hoe kan ik een mooi strak en gespierd lichaaam krijgen, maar dit alleen door thuis te trainen. Ik ben ook een fervent fietser.

  Bedankt

 67. Hoi Jesse

  negen weken geleden ben ik bevallen middels een keizersnede. Ik wil nu rustig aan beginnen om met name mijn buikspieren te trainen en verder weer in conditie te komen. Wat zijn goede oefeningen om mee te beginnen zonder dat ik hiermee afval (ivm borstvoeding)

  Alvast bedankt
  groet, Sanne

 68. Hallo Jelle!

  Vraagje! Mijn moeder en ik willen vooral onze lovehandels kwijt, wat kunnen we hier het beste aandoen?
  En bovenbenen/dijen..?
  Allt tips zijn welkom, vooral oefeningen!

  Groetjes,
  TT

 69. Hoi Jesse,

  Ik train sinds enkele weken om de dag volgens jou schema. Met de kettlebel train ik af en toe. Ik ben anderhalve kilo afgevallen en eet niet eens zo veel minder dan normaal. Het gaat redelijk snel maar ik ben nog niet helemaal tevreden over hoe het gaat. Ik vraag mij af of ik niet beter nog meer de kettelbel kan gebruiken. Iedere dag en voor hoe lang?

  Alvast bedankt voor je reactie,
  Jacqueline

 70. jesse ben 4 jaa lang ijzervlechter geweest van beroep ben ermee gestopt ongeeveer bijna 9 maanden t gekke is k pak meer kilos dan eerst ben ook 5 kilo aangekomen alleen t opgepompte is wat minder heb wel droog lichaam nou ben k bang dat k gestopt ben met ijzervlechten dat al mn krach wat minder gaat worden na een tijdje kan dat

 71. Super webinar Jesse!!

 72. Hoe kan ik beter slapen. De lezing op je blog legt niet uit hoe ik tijdig het cortisol omlaag breng voor de goede nachtrust.

 73. Bedankt voor het kijken en bedankt voor jullie complimenten!

  Tot snel,

  Groet,

  Jesse

 74. hoi Jesse,
  heb helaas het webinar gemist , kan ik het nog ergens in herhaling zien ?? hope so !!

  groetjes

 75. Hoi Jesse,

  ik baal ervan dat er zo laat pas wordt gemeld dat de webinar aanstaande is. Ik begin wel een patroon te ontdekken (vaak dinsdag, half 9, om de 1 a 2 weken). Hierdoor heb ik dus de laatste 2 webinairs gemist. Is het mogelijk deze nog terug te kunnen kijken? Ik weet dat het me eigen schuld is maar ik had ze zo graag nog willen zien maar. Zou je hierop willen reageren?

 76. hallo jesse hoe gaat met jou bedankt voor alle mail dat je heb voor mij gestuurd.ik wil u zeggen ik prober om af vallen elke keer .maar het is een beetje vervellend .maar ik doe mij best om te vallen. weet je wat ik wil van jou om mij te helpen ,ik wet niet dat je kan me helpen met eet diet .wat moet ik eten en wat goed voor mij .ik vind een beetje moeilijk voor mij .maar ik doe mij best om af te vallen oke ik ga proberen met de oefeningen hoor .dankje wel dat je wil mij helpen .ik ga maar mij best doen om elke dag mi j best doen hoor .harte lijk bedankt dat je wil mij helpen hoor .ik verwacht op u antwoort hoor doeiiii

 77. ik had gisteren een antwoord verwacht op mijn vraag!

 78. hallol,
  ik ben 51 jaar en heb last van een buikje
  ik ben niet dik maar ben 9kg vermagerd en heb nu een buikje die ik weg wil.
  ik heb wel een zwakke rug.
  groetjes

 79. Hey jesse,

  ik ben bezig aan mijn buikspieren en boek een kleine vooruitgang heb echt wel problemen met de zijkanten van mijn buikspieren. kun je mij misschien helpen met oefeningen en eventueel een voedingsschema.

  Tnx

  Marouane

 80. Beste Jesse,

  Sedert enkele weken ben ik terug begonnen met krachttraining van mijn bovenlichaam.
  Heb veel kracht en wil dit bijwerken, maar ben niet zo breed qua bovenlichaam. graag had ik wat meer massa gekregen en wil hierop werken.
  welke oefeningen beveelt u mij aan voor biceps, borst? gebruik nu ook weightgainer en viraloid als supplement op mijn voeding.
  mvg tom

 81. Hoi Jesse,

  Het is om gewicht / vet te verliezen belangrijk om je voedingspatroon aan te passen en vol te houden. Hier ben ik me heel bewust van.
  Nu is het echter zo dat je dit aan moet houden voor definitief resultaat.
  Is het mogelijk het nieuwe voedingspatroon gedeeltelijk toe te passen?
  Zoals in je tips naar voren komt: koolhydraten is niet de juiste groep voor vetverlies.
  Ik werk namelijk onregelmatig (begeleider van verstandelijk beperkten) en kan niet anders dan mee te eten op de groep samen met mijn cliënten.
  Dit houdt dus in dat we als ontbijt en lunch brood eten.
  Koolhydraatrijk dus. Is het effectief om op de dagen dat ik niet werk me te beperken tot caloriën uit vetten en eiwitten en zal dit (eigenlijk dus onregelmatige) eetpatroon kunnen bijdragen aan vetverlies?
  Of zal ik een alternatieve oplossing moeten vinden?
  Ik ben erg benieuwd naar jouw visie hierop.

  Mvg,

  Egan

 82. Dag Jesse,

  Door omstandigheden jouw presentatie gemist. Kan ik op een of andere manier alsnog de essentie van jouw uiteensetting raadplegen. Met dank. Paul Telemans

 83. hoi Jesse,

  Ik heb de uitzending van gisteravond, 30 maart helaas moeten missen omdat ik een late dienst had! Zou de webbinair van gisteravond graag terug zien, aangezien er een aantal vragen bijzaten die ik zeer interessant vind. Namenlijk over het opbouwen van spiermassa! Ik ben nu bezig met de superverbrandermethode, dit gaat mij supergoed af, maar wil nu ook spiermassa opbouwen aangezien ik 186cm lang ben en nu 70 kilo weeg, kan mijn buikspieren goed zien! maar wil toch graag meer massa! Ben benieuwd! groetjes van een enthiousiaste sporter!

 84. jesse ,welke oefeningen kan ik doen in de sportschool om een slank figuur te krijgen.Ben 71 kg en 1.65 lang.

 85. Hallo Ik had een vraag over mijn huidige schema. Ik train op het moment 5 dagen in de week :

  Maandag : borst

  Dinsdag : schouder, trapezius

  Woensdag : bicep, triceps

  Donderdag : Schouders, trapezius

  Vrijdag: Borst

  En ik ben dus van plan de zondag er nog bij te pakken voor de bicep en triceps. Ik heb vrijwel geen spierpijn meer als ik dezelfde spiergroep voor de 2e keer in 1 week pak. Alleen als ik de dumbell fly iets te zwaar pak kon ik nog wel een beetje last hebben op de maandag. Mijn vraag was dus is dit een goed schema of is dit teveel

  Mvg Jelmer

Geef een reactie