Zo ging ik van een Drukke Gestreste Ondernemer & bijna Burn-out zijn, naar de Rust weer in Mezelf te vinden, en vanuit daar Meer Succes dan Ooit

Ik was op het punt gekomen dat ik bijna niet meer kon.

Dat ik constant onder spanning stond, constant gehaast was, niet tot rust kon komen en niet stil durfde te zitten.

En wat ik me toen nog niet besefte, is dat de kwaliteit van ons leven op ieder moment een directe reflectie is van dat wat in ons gaande is.

Onze financiële situatie, de kwaliteit van onze (liefdes)relatie, van onze vriendschappen, van het succes dat we wel of niet hebben, het is allemaal een reflectie van dat wat in ons gaande is.

Voor ondernemers geldt dat ook. De status van onze onderneming is een DIRECTE REFLECTIE van dat wat in ons als ondernemer, gaande is.

Hoe ons bedrijf er voor staat. Het succes (of niet), de financiële status, de cultuur die leeft in onze onderneming (personeel), de relatie die we hebben met onze klanten, is allemaal een directe reflectie van dat wat in ons als ondernemer gaande is.

Want als wij als ondernemer als een stresskip door de zaak lopen, beinvloedt dat ons personeel, en beinvloedt dat onze klanten. Zo simpel is het. We weten het, maar wat DOODENG is, is om diep naar onszelf te gaan kijken.

En dat het doodeng is om diep naar onszelf te kijken, geldt voor de meeste mensen (ook voor niet-ondernemers, vanzelfsprekend).

In deze video ontdek je hoe ik bijna BURN-OUT was, en wat ik er aan deed om het tij te keren. En niet alleen dat: hoe ik vanuit een diepe, innerlijke verbinding op dit moment er VERREWEG beter voor sta dan ooit met mijn bedrijf.

Bekijk hieronder de video

Share:

14 comments

 1. Ik heb een jaar geleden me vader vlogen aan rot ziek ik niet veweke
  Goedjes marieke

 2. Goed filmpje! Helemaal waar wat je zegt!
  groet, Irma

 3. Dag Jesse Je woorden roepen herinnering op aan de tijd dat ik begon te voelen en collega’s dachten wat is er met haar aan de hand , ze kan het werk niet aan ? want dan verander je en je interactie met hen ook ….. Inmiddels ruim 30 jaar later kan ik alleen maar instemmen met wat je zegt . Dankjewel voor je toewijding ! Josina

 4. Dank je wel!.
  Wat ben je een ontzettend wijs mens.
  Lieve groet Sonja.

 5. Super bedankt!
  Ben het helemaal met je eens.

  Liefs Melanie

 6. Dank je wel mooi mens! Moet vaker bewust en geduldig communiceren met mijn innerlijke mens. Soms vind ik je filmpjes wat lang duren, maar des te fijner dat je aan het eind de 20 minuten commitment waardeert! 😉

 7. Jesse, 20 min waren voor mij niet lang. Je hebt mijn aandacht de hele tijd intensief gehad. Meestal neem ik geen of onvoldoende tijd hiervoor. Misschien ben ik op een moment gekomen dat ik deze woorden nodig heb. Ik neem je woorden in ieders geval ter harte. Het woord dat bij mij naar boven komt is geluk. Wat heb ik daarvoor nodig is nu de uitdaging. Ik hoop dat je snel met meer video’s komt ter ondersteuning. Dank Jesse!

 8. Hoi Jesse er zit geen video bij, ik kan Het niet bekijken
  Groetjes Femke

 9. Jesse, bedankt voor deze bewust wording, ik weet wel dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen maar vergeet we vaak naar te leven ,
  Bedankt weer voor dit inzicht .

  Lieve groet , monique

 10. Goed bezig Jesse! Jouw programma’s hebben mij goed op gang geholpen, ook vooral kwa mindset. Als ik een gezond lichaam wil, moet ik daar vol voor gaan
  Ik neig naar gemakzucht. Altijd op zoek naar de makkelijke manier om snel veel af te vallen. Die manier bestaat niet, en diep van binnen wist ik dat allang😏

  Gelukkig heb ik sporten altijd leuk gevonden, dus was het nooit een opgave. Sinds ik crossfit heb ontdekt ben ik nog gemotiveerder om af te vallen, alles met eigen lichaamsgewicht is met 100 kg immers niet te doen🙄. Maar ik ben eronder en het gaat goed, dat gezonde gewicht komt eraan. De begeleiding van een pt helpt mij de laatste 20kg door, maar de basis was al goed door jou programma’s.
  Ga zo foor en blijf ook op jezelf passen

  Gr Mariska

 11. Beste Jesse.
  Van mijn dochter (2 universitaire diploma’s)krijg ik voortdurend te horen dat ik te veel met mijn gevoelens bezig ben en te weinig met mijn verstand.Meestal volg ik mijn gevoel mediteer ik en ben met lichaamswerk bezig .Ook mijn ex was altijd aan het zeuren dat ik meer moest focussen.Dikwijls voel ik mij niet begrepen door mijn omgeving.Hoe pak ik het verder aan ?Moet ik verder gaan met mijn leven op deze manier of toch meer mijn verstand inschakelen ?groetjes Marleen.

 12. Dag Marleen,
  Goed dat je dit gevonden hebt..belangrijker is wat wil je zelf op dit moment, wat heb je NODIG? Gevoelsmatig werken past je als een handschoen. Maar daarbij is het risico dat je daarin blijft hangen.. en meer moet leren doen, knopen moet doorhakken (dus Uit de denk modus komen, een voorbeeld daarvan is ACT). Dat zegt Jesse in feite ook.. ”herken het innerlijke patroon” en kies iets wat daarbij aansluit om verder te komen ”vanuit je hart”. En als de conclusie is niets doen vanuit het ”luisteren naar het gevoel”..

 13. Zie dat je er zelf nog mee worstelt. Zoals Ekhart Tolle zegt er zijn 2 ikken, ik en mezelf. Kijk maar naar de zin” Ik kan niet meer met mezelf leven” . Dus hoofd en hart. Er wordt momenteel veel onderzoek naar de werking van het hart. Het blijkt dat dit niet alleen een homp cellen is dat het bloed rond pomp, maar veel meer, het hart neemt zelfs eigen beslissingen, zonder het brein in te schakelen. Alles is energie, alleen voor veel mensen lastig om met de juiste werken. het is voor velen moeilijk om in balans ( je eigen kracht) te komen en te blijven. stoor mij er ook aan dat er op scholen geen aandacht aan wordt besteed, maar ja, dan schop je wel tegen christelijke heilige huisjes aan, ik denk dat het daarom niet gebeurt.

Geef een reactie