Duizenden mensen hebben reeds geweldige resultaten bereikt met het volgen van onze adviezen. Doe jij met ze mee?

“Ontdek welke specifieke adviezen over voeding, beweging, slaap, levensstijl, superfoods en supplementen precies aansluiten bij wat jouw lichaam nodig heeft en waarmee jij je doelstelling in de kortst mogelijke tijd bereikt”

Wil je een gezondere levensstijl ontwikkelen, een gezondere manier van leven? Wil je een beter voorbeeld zijn voor je kinderen, wil je niet meer diëten maar juist gezond zijn en blijven?

Maximale Gezondheid is het gezondheidsniveau net voorbij wat jij nu denkt dat mogelijk is

Wij zijn Verjongingscoaches. Wat wij doen heeft als doel:

 • Je gezondheid terug krijgen
 • Je lijf (hormoonhuishouding) weer in balans brengen
 • Energie terug krijgen
 • Je huid verbeteren
 • Verlies van overtollig (buik)vet

Onze adviezen gaan over je lichaam ‘aan de binnenkant’ zo gezond mogelijk maken. Wat een gezond lichaam van binnen, is slank van buiten.

Wij geven:

 • Voedingsadvies
 • Levensstijladvies
 • Slaapadvies
 • Supplementenadvies
 • Adies over specifieke superfoods en kruiden

Klik hier om je nu aan te melden.

Zodat je zo snel mogelijk resultaat zult zien.

Met een Bioprofiel analyse kijken we naar: “Wat zijn hormonale disbalansen die er op dit moment in jouw lichaam spelen?” “Wat is er specifiek nodig voor jouw lichaam? Welke voedings- supplementen-, slaap-, beweging-, superfood adviezen sluiten zo dicht mogelijk aan bij jouw lichaam, en bij jouw doelstelling?”

Wij kijken naar symptomen van disbalansen in jouw lichaam. Talloze verschillende artsen en onderzoekers hebben al de relatie gelegd tussen specifieke hormonale disbalansen (teveel van een hormoon of te weinig van een hormoon) en de problemen (symptomen) dat veroorzaakt.

Onze hormoonhuishouding is een heel 'sensitief' systeem. Wanneer we over langere periode van tijd verkeerd eten, teveel stress hebben, te weinig beweging, slecht slapen, en meer, kan onze hormoonhuishouding uit balans raken.

Hormonen zijn in reactie op wat we eten (als we suiker eten, maakt ons lichaam een hormoon aan om die suiker te verwerken in ons lichaam), op als we stress hebben (als we stress hebben, maakt ons lichaam een stress hormoon aan) en meer.

De suiker, de stress, en andere invloeden, beïnvloed onze hormonen. En het hormoon leidt er toe dat we meer vet opslaan.

Wanneer je meerdere specifieke symptomen hebt die allemaal gerelateerd zijn aan teveel of te weinig van een specifiek hormoon, kan je zien dat een hormoon in je lichaam uit balans te brengen.

Wij stellen GEEN diagnose

Wij nemen niet de rol van de arts over. Bioprofiel gaat NIET over een medische diagnose. Het gaat over voedingsadviezen, bewegingsadviezen, levensstijl adviezen die jou de best mogelijke resultaten geven. In plaats van ‘algemene’ voedingsadviezen te geven, gebruiken we je hormoonhuishouding als uitgangspunt om je zo persoonlijk mogelijke adviezen te geven.

Voeding is slechts één stap

En daarom geven we ook advies over slaap, beweging en levensstijl. Allemaal persoonlijk voor jou op maat.

Wil je persoonlijk door ons worden geadviseerd?

Zou je precies willen weten wat jij zou moeten doen om je doel te bereiken? Klik op de link hieronder om persoonlijk advies aan te vragen.

Klik hier om je nu aan te melden.

11 comments

 1. daar zijn zoveel goede adviezen dat ik helemaal niet meer weet wat te volgen, ben altijd slank geweest , maatje 38, dat is voorbij, ik denk echt dat de leeftijd een grote rol speelt, graag een advies van jullie met wat ik mag eten en wat niet, dat kan misschien helpen, voel mij slecht in mijn vel…

 2. Beste Jesse,
  Kun je iets meer vertellen over jouw achtergrond, CV? Welke (universitaire) opleidingen je hebt afgerond?

  Suus

 3. Hallo,
  Ik ben Huub Theunissen 57 jaar en diabetes type 2, (1.74 en 93 kg)
  ik zit nu is een fase met een Burn-out, heb geen concentratie (moeite met lezen) en slaap slecht.
  wat is jullie advies
  Gr Huub

 4. Dag Jesse
  Mijn zoon heeft een gans jaar bijna elke week een ampul vit d ingenomen…maar is nog maar van 28 naar 30 gestegen in de bloedwaarden…zou ik hem 3000iie geven per dag met zuigtabletten 5 weken lang van vista d3 of soms afwisselen met een ampul…Alle andere bloedwaarden zijn ok…beetje meer vit b innemen en nagezien door een orthomeleculaire geneesheer.
  Dankjewel

 5. Of gaan tot 4000 a 5000ui perdag 5 weken?
  Marina

 6. aangezien mijn leeftijd wens ik geen e-mails van jullie te ontvangen

 7. Hallo Jesse
  Ik heb een vraag. Ik heb 14 jaar Paroxetine 20 mg geslikt. Ik ben afgelopen december 2016 via taperingsstrips in 2 maanden afgebouwd naar 0 mg. Tijdens de afbouw had ik nergens last van, na de laatste inname begon alle ellende van onttrekkingsverschijnselen. Ik heb klachten als onrust opkomend van de buik, hartbonzen, tintelingen/jeuk/brandend gevoel in de huid, beweging van spieren mn in de benen,zweten,agitatie,speldenprikken hele lichaam,diarree, geen eetlust en slapeloosheid. Dit duurt nu al 11 weken. Het geheel van klachten wordt minder (behalve de slaap en eetlust) en is te dragen maar slapen kan ik nog slecht, hooguit 2 a 3 uur per nacht. Medicijnen als antihistaminicum helpen niet om te slapen. Ik ben bij de psychiater voor dit probleem. Het duurt bij mij langer dan gemiddeld en ik moet afwachten. Mogelijk heb ik te maken met een vertraagd metabolisme in de lever. Ik heb nu Zopiclon 7.5 mg gekregen om te slapen maar dat mag niet elke dag ingenomen worden. Ook dit middel helpt me niet om de hele nacht te slapen maar wel een uur of 6 slaap.
  Ik weet van mezelf dat mijn lever erg vervet is ( ik ben docent echografie bij gezondheidsstudies) en gisteren heb ik advies gevraagd bij een gezondheidswinkel om mijn lever te helpen ontgiften. Ik heb chlorella 500mg gekregen. Ik heb gistermiddag 1 tablet ingenomen en na een paar uur en met name vannacht, zijn mijn klachten, die minder geworden waren, duidelijk heviger geworden.
  Ik denk zelf dat ik Paroxetine ben gaan stapelen in mijn lever al die jaren, waardoor deze zo vervet is. Kan het zijn dat door de chlorella de stoffen versneld vrijkomen uit mijn lever waardoor ik meer onttrekkingsverschijnselen krijg? Doe ik hier wel goed aan (chlorella nemen) of moet ik juist niets doen? Zelf denk ik; Hoe sneller ik die stoffen kwijt ben, hoe sneller ik herstel of denk ik niet juist? Heeft u hier advies over? Ik ben zo radeloos. Ik ben in de ziektewet terecht gekomen hierdoor. Alvast bedankt!

 8. Gelieve mij te verwijderen uit jullie bestand. ik blijf maar e-mails krijgen en mij uitschrijven lukt blijkbaar niet. Gelieve bij dus bij deze te schrappen AUB!

 9. Omdat ik hoe langer hoe meer overtuigd was dat mijn jarenlange migraineklachten te maken hebben met voedselintolerantie heb ik in aug 2016 de ImuPro100 test door jullie laten uitvoeren. Hier kwam zoveel uit dat ik even net wist hoe het aan te pakken (kort gezegd intolerant voor gluten/koemelk/eieren/maanzaad). Kort daarna ontdekte ik dat ik kon eten via de Paleo gedachte en dat ik dan een heel eind zou komen. En dat bracht zeker verbetering. Maar nu heb ik de indruk dat er een nieuwe intolerantie bij is gekomen. Ik bak veel met amandelmeel en heb sterk de indruk dat ik steeds n het eten van iets met amandelmeel migraine krijg. En nu weet ik het niet meer. Er blijft steeds minder over wat ik kan eten. Ik wordt bovendien wat moe van steeds maar weer bedenken wat ik “fout” doe en gewoon eten zonder zorgen is steeds lastiger. Ik lijk er de hele dag mee bezig. Kan ik met persoonlijk advies weer op weg geholpen worden? En welk pakket raad je dan aan, want de uitgebreide test is lijkt me niet meer nodig omdat ik die ruim half jaar geleden heb gedaan.

 10. Jesse,

  Ik zou graag spirulina willen gaan slikken en ook vloeibare silicium.
  Welke merken beveel je aan?

  Groet Rian.

Geef een reactie