Duizenden mensen hebben reeds geweldige resultaten bereikt met het volgen van onze adviezen. Doe jij met ze mee?

“Ontdek welke specifieke adviezen over voeding, beweging, slaap, levensstijl, superfoods en supplementen precies aansluiten bij wat jouw lichaam nodig heeft en waarmee jij je doelstelling in de kortst mogelijke tijd bereikt”

Wil je een gezondere levensstijl ontwikkelen, een gezondere manier van leven? Wil je een beter voorbeeld zijn voor je kinderen, wil je niet meer diëten maar juist gezond zijn en blijven?

Maximale Gezondheid is het gezondheidsniveau net voorbij wat jij nu denkt dat mogelijk is

Wij zijn Verjongingscoaches. Wat wij doen heeft als doel:

 • Je gezondheid terug krijgen
 • Je lijf (hormoonhuishouding) weer in balans brengen
 • Energie terug krijgen
 • Je huid verbeteren
 • Verlies van overtollig (buik)vet

Onze adviezen gaan over je lichaam ‘aan de binnenkant’ zo gezond mogelijk maken. Wat een gezond lichaam van binnen, is slank van buiten.

Wij geven:

 • Voedingsadvies
 • Levensstijladvies
 • Slaapadvies
 • Supplementenadvies
 • Adies over specifieke superfoods en kruiden

Klik hier om je nu aan te melden.

Zodat je zo snel mogelijk resultaat zult zien.

Met een Bioprofiel analyse kijken we naar: “Wat zijn hormonale disbalansen die er op dit moment in jouw lichaam spelen?” “Wat is er specifiek nodig voor jouw lichaam? Welke voedings- supplementen-, slaap-, beweging-, superfood adviezen sluiten zo dicht mogelijk aan bij jouw lichaam, en bij jouw doelstelling?”

Wij kijken naar symptomen van disbalansen in jouw lichaam. Talloze verschillende artsen en onderzoekers hebben al de relatie gelegd tussen specifieke hormonale disbalansen (teveel van een hormoon of te weinig van een hormoon) en de problemen (symptomen) dat veroorzaakt.

Onze hormoonhuishouding is een heel 'sensitief' systeem. Wanneer we over langere periode van tijd verkeerd eten, teveel stress hebben, te weinig beweging, slecht slapen, en meer, kan onze hormoonhuishouding uit balans raken.

Hormonen zijn in reactie op wat we eten (als we suiker eten, maakt ons lichaam een hormoon aan om die suiker te verwerken in ons lichaam), op als we stress hebben (als we stress hebben, maakt ons lichaam een stress hormoon aan) en meer.

De suiker, de stress, en andere invloeden, beïnvloed onze hormonen. En het hormoon leidt er toe dat we meer vet opslaan.

Wanneer je meerdere specifieke symptomen hebt die allemaal gerelateerd zijn aan teveel of te weinig van een specifiek hormoon, kan je zien dat een hormoon in je lichaam uit balans te brengen.

Wij stellen GEEN diagnose

Wij nemen niet de rol van de arts over. Bioprofiel gaat NIET over een medische diagnose. Het gaat over voedingsadviezen, bewegingsadviezen, levensstijl adviezen die jou de best mogelijke resultaten geven. In plaats van ‘algemene’ voedingsadviezen te geven, gebruiken we je hormoonhuishouding als uitgangspunt om je zo persoonlijk mogelijke adviezen te geven.

Voeding is slechts één stap

En daarom geven we ook advies over slaap, beweging en levensstijl. Allemaal persoonlijk voor jou op maat.

Wil je persoonlijk door ons worden geadviseerd?

Zou je precies willen weten wat jij zou moeten doen om je doel te bereiken? Klik op de link hieronder om persoonlijk advies aan te vragen.

Klik hier om je nu aan te melden.

7 comments

 1. daar zijn zoveel goede adviezen dat ik helemaal niet meer weet wat te volgen, ben altijd slank geweest , maatje 38, dat is voorbij, ik denk echt dat de leeftijd een grote rol speelt, graag een advies van jullie met wat ik mag eten en wat niet, dat kan misschien helpen, voel mij slecht in mijn vel…

 2. Beste Jesse,
  Kun je iets meer vertellen over jouw achtergrond, CV? Welke (universitaire) opleidingen je hebt afgerond?

  Suus

 3. Hallo,
  Ik ben Huub Theunissen 57 jaar en diabetes type 2, (1.74 en 93 kg)
  ik zit nu is een fase met een Burn-out, heb geen concentratie (moeite met lezen) en slaap slecht.
  wat is jullie advies
  Gr Huub

 4. Dag Jesse
  Mijn zoon heeft een gans jaar bijna elke week een ampul vit d ingenomen…maar is nog maar van 28 naar 30 gestegen in de bloedwaarden…zou ik hem 3000iie geven per dag met zuigtabletten 5 weken lang van vista d3 of soms afwisselen met een ampul…Alle andere bloedwaarden zijn ok…beetje meer vit b innemen en nagezien door een orthomeleculaire geneesheer.
  Dankjewel

 5. Of gaan tot 4000 a 5000ui perdag 5 weken?
  Marina

 6. aangezien mijn leeftijd wens ik geen e-mails van jullie te ontvangen

Geef een reactie