10 Superfoods die ons Libido boosten

Genieten van een actief seksleven is essentieel voor ons welzijn, en het voedsel dat we eten speelt hierin een grote rol. Hieronder een kleine opsomming van enkele voedingsmiddelen die ons in de stemming brengen.

Pompoenpitten
Pompoenpitten zijn een van de weinige voedingsmiddelen die zink bevatten, dat van vitaal belang voor de aanmaak van testosteron bij mannen. Vrouwen kunnen door een tekort hun volledig zin in seks verliezen. Deze smakelijke pitten zijn ook een rijke bron van omega-3 vetzuren, die van vitaal belang zijn voor het algehele seksuele welzijn.

Goji bessen
In Azië zijn goji bessen bekend als een sterke seksuele tonic. Ze verhogen testosteron niveaus, die de libido bij zowel mannen als vrouwen stimuleert. Daarnaast verbeteren zij het algehele uithoudingsvermogen, onze stemming en welzijn, die allemaal van vitaal belang zijn voor een optimaal seksleven.

Maca
Dit is een nieuw super voedsel dat de prestaties kan verbeteren en impotentie kan verlichten. Het verhoogt het aantal zaadcellen en testosteron bij mannen. Het zorgt ervoor dat mensen vaker sex willen, vooral vrouwen.

Bananen
Geven een impuls aan mannelijk libido. Ze bevatten een enzym bromelaïne die belangrijk is voor seksuele gezondheid. Ze zijn ook een goede bron van B-vitaminen die de energie niveaus van het lichaam en de geslachtshormonen verhogen.

Selderij
Deze seksuele stimulator stimuleert een krachtige stof bekend als androsteron, dat is een reukloos afrodisiacum in mannelijke zweet.

Avocado
Avocado’s helpen om zowel mannelijk als vrouwelijk libido te verhogen. Ze bevatten een zeer hoge niveaus van foliumzuur, en geven het lichaam seksuele energie. Avocado is ook hoog in vitamine B6, wat een krachtige hormoon regulator is.

Bijenpollen
Bijenpollen kunnen helpen om het aantal zaadcellen te verhogen. Immers, het is gemaakt uit miljoenen deeltjes van een sperma-achtige substantie. De rol van pollen in de natuur is te bevruchten.

Asperges
Asperges bevatten een zeer hoog gehalte aan vitamine E, wat een belangrijke voedingsstof is voor goede seks.

Chillie pepers
Capsaïcine, de stof die pepers hun hitte geeft, zorgt ervoor dat endorfine en andere “feel good” hormonen vrijkomen.

Basilicum
Basilicum verbeterd de bloedsomloop, stimuleert de geslachtsdrift en verhoogt de vruchtbaarheid. Dit smakelijke kruid cultiveert een gevoel van welzijn, die een seksuele gelukzaligheid mogelijk maakt.

Vijgen
Vijgen bevatten veel aminozuren, die essentieel zijn voor verhoging van het libido en het stimuleren van seksuele uithoudingsvermogen.

Knoflook
Knoflook bevat veel allicine, die de bloedstroom naar de seksuele organen kunnen verbeteren.

Sommige van deze superfoods zijn alledaagse voedingsmiddelen, waarvan we de kwaliteit door de jaren heen mogelijk zijn onderschatten. Voeg ze dagelijks toe aan je voedingspatroon voor een beter hormonaal balans en een verbeterd libido!

Goji bessen, Maca of Bijenpollen bestellen? Klik hier voor meer informatie.

Share:

5 comments

  1. bedankt!

  2. Vrlo dobar ove stranice.

  3. Thanx man, leuke en interessante stukjes.

  4. Ik zou graag wat minder “libido willen hebben”. Ik gebruik Thyrax, 0,025mg. Kan mijn libido daardoor verhoogt zijn?

Geef een reactie