Afslanken? Interview met Personal Trainer Jesse in de Slankflair

Wil je graag afslanken? Maximaal rendement uit je fitness trainingen halen?Personal Trainer Jesse van der Velde Interview Slankflair 2009

In het interview dat ik een paar maanden geleden aan een redactrice van de Flair gaf, wat vandaag is gepubliceerd in de jaarlijkse special de ‘Slankflair’, geef ik je een beeld van de meest voorkomende valkuilen van fitness training en leg ik uit hoe je er voor zorgt dat je gemakkelijker gemotiveerd kunt zijn en vooral sneller resultaat kunt zien van jouw fitness trainingen!

Een klein citaat uit het interview:

"99% van de sporters kan méér uit zijn of haar training halen", bevestigt personal trainer Jesse van der Velde. "Het is moeilijk om jezelf ertoe aan te zetten diep genoeg te gaan." Maar met wishful thinking komen we er niet. We willen een betere conditie en een strakker lijf. Dat krijgt niemand gratis en voor niets! Volgens Jesse moeten we de harde feiten onder ogen zien: "Wanneer je goed hebt gesport, kun je geen boe of ba meer zeggen. Een beetje spierpijn hoort er ook bij."

Wil je het volledige interview lezen wat vandaag in de Slankflair (editie oktober 2009, uitgegeven door Flair) is verschenen?

Klik dan hier om het artikel te downloaden (PDF) (Klik met je rechtermuisknop op de link en vervolgens op 'Doel opslaan als…' om het artikel op te slaan op je hardeschijf).

Share:

2 comments

 1. hallo

  als je er wat aan hebt, wil ik best een reactie geven.

  ik bewonder de drive waarmee je je zaken presenteert.
  je legt alles ook klaar en duidelijk uit.

  wat nog zou kunnen helpen is dat je de verschillende buikspieren benoemt en ook effectief toont; als je t niet opportuun vind om dat op je eigen lijf te doen, kan je evt ook een model gebruiken of een pop.

  met een ontbloot bovenlijf zou je die spieren ook effectief zien werken.
  d
  inzake videobeeld zou t misschien helpen mocht je iets dichter staan; zeker als je die spieren wil aanduiden.

  ik heb via mijn fitness vernomen dat je moet beginnen met de onderliggende buikspieren te oefenen, en dan volgen de bovenliggende makkelijker. Ik volg nu rugschool en wij leren op die manier een soort korset op te bouwen; Wat is jouw mening hierover?

  dank en groet

  Koen

 2. Beste Jesse.
  Ik had een vraag,ik twee jaar geleden m,n schouder gebroken,ik kan niet meer m,n arm recht omhoog doen.Heefd dat invloed op je buik en rugspieren.
  Kan ik die buikspieroefeningen ook met gewichten.Dat waren mijn vragen,In afwachting van u antwoord.
  Groetjes.JosJonkers.

Geef een reactie