Gezond afvallen met de maag misleiding methode

Afgelopen weekend was ik in Londen bij een heel interessant seminar. Tijdens het eten kreeg ik inspiratie voor een korte tip voor je over gezond afvallen (en natuurlijk het verminderen van buikvet).

Dit methode noem ik de ‘Maag Misleiding’, het is eigenlijk een heel klein, simpel trucje om sneller vol te zitten waardoor je minder eet en waardoor je voorkomt dat je (bijvoorbeeld in een restaurant) in de verleiding komt om slechte dingen te eten, waardoor je uiteindelijk weer vet zult opslaan, dikker zult worden.

Bekijk hieronder mijn tip over gezond afvallen:

Ben benieuwd naar je reactie!

Share:

23 comments

 1. Hallo Jesse,
  Ik doe het maar langs deze weg, heb vandaag diverse malen geprobeerd klantenservice te bereiken maar hij verstuurd de boodschap niet. ook via jouw email geprobeerd maar krijg de mail terug. Dus er klopt iets niet.

 2. Hallo Hesse,

  Wat en goed idee is dat.Ik ga het zeker uit proberen.
  Groetjes Riet

 3. Hoi Jesse,

  Goeie tip, om eerst soep te eten. Wanneer ik in een restaurant zit, sla ik altijd de soep over, omdat ik daarna niet meer zo veel zin heb in het hoofdgerecht. Dus inderdaad het werkt.
  Ook de tip, om eerst je vlees of vis te eten, werkt. Bedankt voor je tips en de video. Ik hoop dat je een leuk weekend heb gehad, daar in Londen 🙂
  Tot mails,
  Met vriendelijke groet,
  Ada.

 4. Dank je voor de tip, Jesse. Nu snap ik waar ik de hele tijd zo hongerig ben, ik eet te weinig vlees of vis.

  groetjes, D

 5. Dag Jesse
  Tja ‘t is een tip! Zeker dat van de eiwitten, daar zit wat in.
  Bedankt.

 6. Hi Jesse,
  Is een goede tip. Nooit geweten dat je beter eerst een paar happen vis of vlees kan eten. Mag gebonden soep ook of moet het heldere zijn. Ben gek op champigon-en aspergesoep.
  Bedankt.

 7. Hallo Jesse,

  alweer bedankt voor nog een goede raad, zal ik zeker uitproberen;
  bij jou krijgen we echt veel voor ons geld!!!
  Ik heb voor het eerst in mijn leven pistache noten geëten,
  echt lekker, tussen al die salades door lijken het wel pralines
  van Daskalides

  Vriendelijke groeten

 8. Hi Jesse,

  Van de maag misleiding methode heb ik nog nooit gehoord, dit is echt nieuw voor mij en ik ga dit zeker ook thuis toepassen, want ik besef nu dat ik niet alleen groenten en fruit moet eten, maar ook vis, want ik eet geen vlees/dierlijke voeding. Eieren mag ook, neem ik aan. Trouwens bedoel je CRA of CRH en waarvoor staan deze initialen ?
  Bedankt voor al jouw interessante video informatie. Tot kijk.

  Vriendelijke groetjes

 9. Hoi Jesse,
  Wat een goed idee om van te voren soep te eten. Alhoewel ik dan iet veel honger meer heb.Dat is ook de bedoeling moet je zeggen.
  Bedankt

 10. Hoi Jesse,
  Bedankt voor de tip van soep en eerst eiwitten eten.
  Ik geniet van je video boodschappen!
  Groetjes

 11. Dat wisten we dus zeker niet! Dat zal ik zeker de volgende keer proberen.
  grtz
  Stefan

 12. uhm, ben het wel met je eens, maar wat je volgens mij vergeet te vertellen is dat je wel gezonde, heldere soepen moet eten.. geen vol zout gepropte, met veel boter/creme freche/room en andere troep getrokken soep. en toch is mijn ervaring dat in restaurants dit veel te vaak zo is. thuis kun je natuurlijk prima zelf een gezond soeppie maken (in 10 min klaar) maar uit eten, en dan soep?? mijn ervaring is dat dit vaak ongezonde vieze drap is.
  En oja, bij die eiwitten eten we ook een hoop groenten, toch???

 13. Hallo Jesse,
  Een goed idee om eerst soep te eten. Ik eet nu heel veel groenten en fruit, veel vis en vlees en weinig tot geen koolhydraten. Veel afvallen doe ik niet. Weet jij een reden waarom niet,
  groetjes irene

 14. Prima tip, zeker de moeite om een gewoonte van te maken….en dat ga ik zeker doen!!!!!
  Merciekes
  Greet

 15. Dank je wel Jesse voor je tip, ik zal je informatie toepassen.

  Hartelijke groeten, A. Blom-Koopmans

 16. Jesse, je bent geweldig! Bedankt

 17. Hoi Jesse,

  Bedankt voor de tip!! Ga ik zeker a.s. vrijdag uit proberen tijdens een etentje.
  Ben nog wel benieuwd naar dat stofje. Is dat CRA of CRH?? Waar staan die letters voor??

 18. En Nu Een Tip Van Mij, Je Kan ook eerst een of meerdere glazen met WATER Drinken.dat helpt meestal ook al. maar toch bedankt voor de tip.

 19. Hai Jesse,
  Met de vis/vlees tip was ik bekend, maar ik ben ook iemand die het soepje overslaat. Ga ik in het vervolg dus anders aanpakken.
  Thnx Astrid

 20. Hallo Jesse,

  Ik begon oefeningen doen vanaf afgelopen maandag (30-12-’09) dus als goed is resultaten moeten nog komen… Het grote moeite waar ik heb is push ups. Alle vier sets kan ik niet 12 keer afdrukken. Ik probeer tussen sets pauze 1minuut doen in plaats 1/2 minuut om alle vier sets afmaken. Voorlopig lukt het niet om vier keer doen, omdat mijn borst en armen zijn nog zwak en aan beide delen veel pijn heb.
  Hopelijk het spier pijn snel weg gaat, zodat ik stukje makkelijk kan de armen trainen.

  Soel

 21. Ik kan het videootje van de maag misleiding, niet afspelen terwijl ik wel adobe media player op mijn PC heb.Heb je een tip om dit te verhelpen?

 22. @ Irene

  Als je af wilt vallen moet je juist niet veel fruit eten. Hierin zitten veel koolhydraten (suikers). En als je toch fruit eet, doe dit dan ‘s morgens, zodat je die koolhydraten in de loop van de dag verbruikt. Als je ‘s avonds nog fruit gaat eten, verbruik je het niet meer en wordt dit ‘s nachts door je lichaam opgeslagen

Geef een reactie