Afvallen d.m.v. gezonde voeding 60 min uitzending

Regelmatig geef ik ‘webinars’, live uitzendingen op internet. Tijdens deze webinars spreek ik vaak ongeveer een uur lang over een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld afvallen of het krijgen van strakkere buikspieren. In de meeste gevallen zijn deze webinars gratis te volgen, maar ik kan me voorstellen dat je (helaas) niet altijd in de gelegenheid bent om de webinars te volgen!

De 7 video’s die je op deze pagina vindt zijn opgenomen tijdens een webinar die ik onlangs gaf over hoe je d.m.v. gezonde voeding (een gezond voedingspatroon) kunt afvallen. Je leert tijdens deze webinar:
* Hoe je voeding van invloed is op (vetopslag)hormonen
* Wanneer vetopslag hormonen worden aangemaakt (bij welke voeding)
* Wat je kunt eten zodat je stofwisseling hoog blijft (en je dus meer verbrandt)
* Bij welke voeding de vetopslaghormonen minimaal worden aangemaakt
* Hoe je jouw voedingspatroon zo inricht dat je gaat afvallen
* Diverse tips over gezonde voeding, motivatie, afvallen en het bereiken van jouw doelstelling

Het thema van deze webinar was: “Hoe je ook in de laatste 30 dagen van het jaar nog jouw doelstelling kunt bereiken”.

Tijdelijk stel ik al deze unieke informatie (ruim 60 minuten aan videomateriaal) geheel gratis beschikbaar! De video’s zullen niet voor altijd online blijven, dus profiteer ervan nu het nog kan 🙂

Veel kijkplezier alvast en ik hoor heel graag je reactie (onderaan deze blog) na het kijken, bedankt!

Afvallen d.m.v. gezonde voeding webinar Deel 1

Afvallen d.m.v. gezonde voeding webinar Deel 2

Afvallen d.m.v. gezonde voeding webinar Deel 3

Afvallen d.m.v. gezonde voeding webinar Deel 4

Afvallen d.m.v. gezonde voeding webinar Deel 5

Afvallen d.m.v. gezonde voeding webinar Deel 6

Afvallen d.m.v. gezonde voeding webinar Deel 7

Inschrijven voor de 30 Dagen Transformatie kan nu nog via deze link

Share:

12 comments

 1. Hallo Jesse,dank je wel voor de video’s

 2. Dank je wel Jesse, voor alle informatie. Ik ga een smoothie (/) eens uitproberen.

  groetjes Tineke

 3. Hey Jesse,

  Hartelijk dank voor de video

 4. Ook al was ik er niet live bij (ik was aan het dansen , weet je nog? )
  heb ik al je uitleg gevolgd.

  In concreto kom ik weer dichter bij het ideaal.

  Dank!

 5. Hoi Jesse,

  Duidelijke boodschap!

  Ik sta er eigenlijk van versteld hoeveel invloed jij, als “digitale coach” hebt op mijn transformatie! Door iedere dag eraan herinnerd te worden met e-mails en nieuwe filmpjes.

  Top! het werkt!

  Groet,

  Stephan

 6. dat doe je heel goed je lecht heel goed uit

 7. Bedankt voor de motivatie Jesse!….en veel goede tips Angelika

 8. Hoi Jesse,

  Bedankt voor de video’s. Ik heb je webinar gevolgd, maar als ik deze video’s terugkijk, hoor ik toch nog andere dingen die ik toen heb gemist.
  Bedankt voor de motivatie en duidelijke uitleg.
  Met vriendelijke groet,
  Ada.

 9. Hallo Jesse,
  Ik vind het toch allemaal wel wat tegenstrijdig, ik ben het allemaal aan het doen, geen probleem. Vanmorgen om 6.30 uur mijn biefstukje gebakken. Maar als je wat googeld lees je toch ook dat veel rood vlees slecht is, geen koolhydraten slecht is, veel eieren slecht is heb toch een beetje mijn twijfels. Maar ik ben deze afspraak met je aangegaan en ga dit voor de lange termijn van 6 maanden volhouden. Verder wil ik je complimenteren voor de inderdaad zeer duidelijke uitleg waardoor je me alleen nog meer motiveerd.
  Met vriendelijke groet,
  Wil

 10. hallo jesse,
  ik ben er nog maar kort bijgekomen en heb je video’s bekeken.
  het is echt duidelijk uitgelegd en aan ons om er iets aan te doen.
  ik ben al een tijdje aan het zoeken wat er het beste voor me werkt.
  ik had eventueel toch nog een tip : ik meet me 1 keer per week op dezelfde plaatsen en zie toch regelmatig centimeters verdwijnen terwijl de weegschaal maar traagjes naar beneden gaat! dus stimuleert voor mij vooral de verdwenen centimeters !
  bedankt voor de tips

  kaatje

 11. Bedankt Jesse,
  Je bent formidabel. Ik weet niet waar je die energie blijft halen om “ons” te helpen. Ik heb er geen idee van hoe groot de groep mensen is die je bereikt. Tijdens het Webinar bemerk ik een 60

 12. Hallo Jesse,

  Hartstikke leerzaam. Heb wel een vraagje:Ik ontbijt ‘s morgens altijd met zelfgemaakte kefir, proteine, een scheutje vlierbessen oersap, noten, biologische korenvlokken (haver, spelt enz.)en dacht altijd dat ik hiermee heel goed bezig was.
  Moet ik dit nu laten staan? en overgaan op de eieren en smoothies?

Geef een reactie