Gratis Webinar op donderdag 29 oktober a.s.

Op donderdag 29 oktober a.s. geef ik tussen 20.00u en 21.00u een gratis webinar. Die je op deze pagina kunt bekijken.

Tijdens deze webinar, wat als het ware een live uitzending is waarbij je mij ziet en hoort praten alsof je een video bekijkt, beantwoord ik al je vragen over het krijgen van strakkere buikspieren, je vetpercentage verlagen, gewicht verliezen, buikvet verbranden, de juiste training, je voeding, etc.

Hieronder kun je alvast jouw vragen stellen. Vragen die als eerste worden gesteld worden als eerste beantwoord. De ervaring leert dat er niet altijd tijd is voor vragen die op de dag van of tijdens het webinar worden gesteld. Ik raad je daarom aan ze op tijd te stellen.

Het wordt weer een leuke, inspirerende en interessante live uitzending en ik hoop dat je er bij bent!

Tot aanstaande donderdag vanaf 20.00u op www.jessevandervelde.com/webinar.

Share:

50 comments

 1. hello heb je mss info voor borsten te trainen(vrouwen)

  is het beter conditietraining en gewichten om te vermageren
  of vetverbrandingcardio en gewichten

 2. hoi jesse ik heb 2 vragen..

  met welke training verbrand ik het meeste vet is dat met krachttraining of met cardio?Ik zelf doe 4 x per week aan RPM srt van spinning.Val al1 minimaal af hellaas maar kilo per maand.

  vraag 2 waarom zijn eiwitten belangrijk bij trainingen of terwijl dieeten??

  groetjes van Zippora ik hoop dat je me vraag kan beantwoorden

 3. beste jesse,

  ik wil heel graag afvallen bij me buik, en dat is zo moeilijk me voeding is normaal ik eet gewoon normaal en waaronder ook gewoon de benodigde dingen
  weet jij een manier waarbij ik snel bij me buik kan afvallen?

  alvast bedankt

  groetjes

 4. Hoi jesse,

  Zou je me kunnen vertellen wat de beste oefeningen zijn voor de buikspieren met of zonder apparaten?

  Alvast bedankt
  Grtjes, Wash

 5. hey Jesse,
  Ik heb gehoord dat je beter de nadruk kunt leggen op je middagmaaltijd, dus warm eten tussen de middag. En dan als avondeten iets lichts, bv een salade of soep.
  Wat vind jij hiervan?
  Daarnaast zou ik graag van je willen weten welke groentes naast groene groentes jij aanbeveelt. En hoe denk ik over fruit? Hoeveel fruit en welke soorten?
  Bedankt alvast voor je antwoord, groetjes Cynthia

 6. Goedenavond Jesse,

  Wil graag weten wat de beste methode is om je verpercentage te meten. Ook ben ik benieuwd hoe je je calorieverbruik per dag kan berekenen. Ben afgelopen maanden 16 kilo afgevallen en wil nu normaliseren/aankomen.

  Deze twee voor nu als iets me te binnen schiet voeg ik ze toe.

  Met vriendelijke groet,
  Erwin

 7. Hoi Jesse,

  Ik wilde graag weten welke Omga 3 voor mij beter geschikt is??? Omdat ik misselijk word van ‘El mare’ en andere vormen van vet.Ik eet wel twee a drie keer in de week vis…

  Vraag twee: Hoe denk jij over de Juvel 5 (aminozuren) tegen mijn steeds dunner wordend haar na de overgang???

  Ik kan vanavond helaas niet kijken naar de webinar, hopelijk kun je me zo antwoorden…

  Ps. Je verdere voeding adviezen werken super!!!! Ik begin de smoothies steeds lekkerder te vinden!

  Heel veel groetjes en succes!
  Marjan

 8. Hoi Jesse,

  In

 9. Dag Jesse,

  Mijn vraag: als mijn lichaam na 1

 10. hoi Jesse,

  ik heb een hartritmestoornis waardoor ik snel vermoeid raak en duizelig word. nu wil ik graag met de kettlebell trainen maar hou ik het niet vol te veel staande oefeningen achter elkaar te doen. zijn er enkele zittende/ liggende kettlebell oefeningen die ik in mijn training zou kunnen opnemen?
  alvast bedankt.
  iris

 11. Beste Jesse, Komende Donderdag 29-10-’09 ben ik jarig(op de uitzendings datum dus)Kweet dus niet of ik nog kom kijken, in prencipe wel! Nou hier is mijn vra(a)g(en): Hoe kan ik voorkomen dat ik een dag het trainings-schema oversla, of dat ik minder wil eten maar dan toch ga eten(vaak slechtere dingen) Hoe krijg ik zeg maar dat honger gevoel weg, zonder te moeten eten eigelijk.

  Vriendelijke Groet,
  Dani

 12. vraag 1
  hoeveel eiwitten en koolhydraten moet ik gebruiken om spiermassa op te bouwen en vet te verliezen
  ik weeg 70kg ben 17kg bijgekomen door pasta, mass garnier maar wil nu iets meer bijkomen en droog proberen staan
  wat moet ik doen

 13. Hoi Jesse,

  Ik heb moeite om mijn buikspieren steviger en strakker te krijgen, daarnaast wil ik ook mijn billen strakker hebben, wat is daarvoor de beste manier? En wat is de beste methode qua voeding om beweging om gewichtsverlies te krijgen, want ik moet 6 kilo eraf.
  Ik hoor graag van je.

  Groetjes, Henna

 14. Hoi Jesse,.
  Ik wil graag van jou weten hoe ik mijn buik en billen strakker kan krijgen en wat de beste methode voor gewichtsverlies, aangezien ik 6 kilo kwijt moet.
  Wat voor voeding en beweging heb ik nodig om het beste en snelste resultaat te krijgen.
  Ik hoor graag van je.
  Groetjes, Henna

 15. Helaas ben ik donderdag niet thuis om je webinar te volgen, en dus hoop ik dat je mijn vragen via e-mail wilt beantwoorden.
  Tweede vraag: ondanks al het gezonde eten en al het trainen, heb ik minstens 2 x per dag een ‘zoet-aanval’. Dan m

 16. Graag wil ik een strakke buik krijgen, en het gaat vooral om me onderbuik.
  Hoe krijg ik het voor elkaar, om het vet van me onderbuik weg te halen en er een strakke buik van te maken?
  De oefeningen met kracht?
  Of cardiotrainingen?
  Eventueel het eten?

  Ik hoop dat ik donderdagavond tijd heb om het te bekijken, anders hoop ik het ook per e-mail beantwoord te krijgen.

  Met vriendelijke groeten,

  Peter

 17. graag wil ik een strakke buik krijgen en mijn billen mogen iets strakker en ik zou ook graag stevigere borsten hebben.Ik ben al 4kg afgevallen maar ik wil zeker nog 3kg kwijt.Ik ga 1a2keer per week gaan fitnessen maar mijn buik en borsten verminderen niet.Ten 2de heb ik overdag maar vooral s’avonds hoesting in zoetigheden die ik absolut moet hebben. wat doe ik daarmee?? ik hoop dat ik donderdag op tijd thuis ben en zoniet hoop ik per email antwoord te krijgen. ik hoor hopelijk van je.
  vriendelijke groeten
  Mieke

 18. Hallo Jesse,
  Helaas kan ik donderdag niet. Maar ik stel toch de vraag. Is het wel goed om met gewichten te werken als je last hebt van spierafbraak.(medicijnen). Ik kan soms dagen niets doen of lichte werkzaamheden. Misschien kun je me via de mail antwoord geven.
  Mvg Els

 19. Hoi Jesse,

  Ik heb twee vragen voor jou.
  Vraag 1: als ik afval, val ik wel af maar het meest zie je het aan mij gezicht. Zou je mij kunnen vertellen hoe ik kan afvallen zonder dat mijn gezicht dunner wordt.
  Vraag 2; ik wil zo graag slankere heupen krijgen, ik krijg dat overtollige vet op mijn heupen maar niet af hoeveel ik ook afval.Heb je adviezen,oefeningen of een etenpatroon voor mij.

  Bij voorbaat dank.

  Groeten Myrna

 20. hallo jesse,

  ik heb alles van je gevolgd en vind het geweldig. alleen vind ik dat er geen rekening wordt gehouden met kleine mensen. de hoeveelheden zijn gewoon te veel voor mij, waardoor ik ben aangekomen. nu weet ik niet precies hoeveel ik minder moet nemen, ben 150 cm.

  groet, cindy

 21. Hallo Jesse, ik heb maar twee dagen om te trainen, mijn werk is fysiek (veel lopen sjouwen kleding, dozen)kan ik met 2 dagen wel optimaal trainen?

 22. hoi Jesse, ik heb nog een vraag over voeding. Ik houd me aan de richtlijnen van jouw voedingsprogramma. Dus eet ik geen brood. Nu heb ik gehoord dat je daardoor een gebrek aan jodium krijgt. En dat dit mineraal nodig is voor een optimale werking van je schildklier. Ken je het supplement kelp? Is dit een goede aanvulling voor jodium? Heb je een andere tip? Thanks alvast voor je antwoord, groetjes Cynthia

 23. Hi Jesse,
  Wat doet een week sapvasten met je lichaam? 3x pd fruitsap en groentesap/ Uiteraard wel met goede opbouw en afbouw. Ik doe dit in principe 1 x per jaar onder begeleiding, maar vraag mij af of het niet funest is voor mijn stofwisseling. Verder val ik gek genoeg maar 1 kilo af gedurende zo een week terwijl de anderen 5 tot 8 kilo afvallen. UITERAARD is afvallen niet mijn grootste doel bij sapvasten, het gaat mij om het detoxen, maar toch snap ik niet dat ik maar 1 kilo afval.
  Alvast bedankt voor het antwoorden van mijn vraag, die eigenlijk 2 in 1 zijn:
  Is sapvasten goed of funest voor stofwisseling?
  Waarom val ik maar 1 kilo af?

  Alvast bedankt!

  groet,Fiza

 24. Hi Jesse,
  Heb eigenlijk een normaal postuur, maar mijn maag, buik en dijen zijn dik Hoe krijg ik slankere dijen, een plattere buik en dijen?

  groetjes,
  Lizzy

 25. hallo Jesse,

  ik zou graag van je willen weten hoeveel de dosering DIM en magnesium moet zijn per dag om er profijt van te hebben.

  groetjes,

  Marga

  ps: super dvd’s!!

 26. Beste Jesse,
  Heb je misschien een paar oefeningetjes (zonder materialen) om van de ‘love hendels’ af te komen?
  Alvast bedankt,
  Laura

 27. dag Jesse,

  Ik kan me niets bij voorstellen welke oefening je kan doen met een kettlebel dat specifiek voor je buikspieren is. De maag en onderbuik aanpakken lijkt mij moeilijk met een kettlebel. Een kettlebell pakt zo te zien met name de arm- en beenspieren aan.
  Maar wat is een specifieke oefening voor de maag en buik mbv de kettlebell.
  grt en alvast bedankt.
  Vall

 28. hee jesse,
  ik heb een vraag, ik vind het fijn dat je dit allemaal doet.
  Alleen ik wordt echt een beetje gek van al deze mailtjes.
  Hoe kan ik dit stoppen.

 29. Hallo Jesse,

  Ik heb vandaag mijn kettlebell ontvangen daarvoor dank mijnvraag is over de DVD’s zijn die voor vrouwen en mannen het zelfde zo nee dan heb ik de verkeerde ontvangen namelijk Womans favorite

 30. Hoi Jesse,

  Hoe flexibel ben je in het plannen van je cheatmeal? Kun je deze bijvoorbeeld ook flexibel 1x per 5 dagen in plannen op een dag naar keuze?

  Groet,
  Debbie

 31. Welke multivitamines kun je aanraden te slikken? Ik neem zelf Centrum multivitamine, maar heb geen idee of dit een goede kwaliteit heeft.

 32. Is het erg wanneer je per dag meer eiwit eet dan je nodig hebt? Kan dit schadelijk zijn voor je nieren?
  (Ik neem een ruime hoeveelheid, zodat ik niet elke dag al het voedsel hoef te wegen en eiwitten te tellen)

 33. Hey Jesse

  Geld dat ook voor 14 jarige meisjes die oefeningen of moeten die iets lichtere oefeningen doen??????

 34. Wanneer je je ideale vetpercentage hebt bereikt en je volgende doel is om je spieren meer te ontwikkelen, wat moet je dan aan het voedingspatroon veranderen (t.o.v. jouw voedselprogramma die je slank maakt)? Moet je dan juist wel veel koolhydraten eten?

 35. ha die jesse,jij hebt het altijd over je voedings patroon en dat je goed moet eten.
  wat kun je doen als je geen groenten eter bent,is daar een oplossing voor?
  ga zo door ik vind je adviesen geweldig.

 36. Hoeveel gram groente kun je het beste dagelijks eten met jouw programma? Je stelde dat 200gr niet genoeg is, hoeveel wel?

 37. voor als je nog aan deze vraag toekomt:

  ik val het snelste af op mijn billen. En ik heb helemaal geen dikke billen.. Kan ik door specifieke oefeningen ervoor zorgen dan mijn billen wat

 38. Paflov

 39. Ik wordt misselijk als ik minder eet. Ik val bijna flauw en ga daardoor eten. Dan voel ik me weer beter.
  Ik iedere dag als ontbijt gebakken (zonder vet op een bakvelletje in de pan) eieren met allerlei soorten groenten. ‘s middags eet ik een bakje met kaas en komkommer en tomaat met gebroken flaxseed, 2 mandarijntjes of een appel, ‘s avonds vaak stevige kippe/groentesoep. Tussendoor drink ik ca 2-3 liter water. Later op de avond pak een boterham of eet ik chocola of crackers.

 40. hoe lang duurt een plateau waar je het in je eerdere video over had? ik weeg nu bijna 3 weken hetzelfde, maar volg nog steeds strak het voedings- en trainingsprogramma. Moet ik gewoon blijven volhouden of moet ik iets extra’s doen? Is het normaal dat het resultaat stagneert na enige tijd?

 41. bij het volgen van het voedingsprogramma krijg ik veel minder calorieen binnen dan normaal. Ik haal nog net de 1000, maar dat komt omdat ik iets meer noten eet dan 1 handje. Groente, fruit bevat nauwelijks calorieen, alleen het vlees, eieren en noten. Maar hiervan heb ik niet heel veel nodig (90 gram eiwit per dag). Is de hoeveelheid calorieen wel voldoende? Ik merk dat ik vaak zwart voor mijn ogen zie wanneer ik op sta (van stoel of bank).

 42. Moet ik nu alle koolhydraten laten vallen

 43. Dag Jesse,
  Waarom en je tegen voeding in blik aub ?

 44. Hai,waarom als ik ga eten, blijf ik gewoon maar eten alleen eten als maar door?Na een paar minutjes voel ik me echt schuldig dat ik gegeten heb.
  Ik heb geen honger maar ik zoek wat te eten.
  Wat moet ik doen.
  Welke is het beste tijd om te sporten.
  Het lukt mij niet vet te verbranden.
  Thanks groetjes Fatima.

 45. dank voor alles. ik vind helemaal niet dat je teveel praat.je bent juist heel inspirerend en een EXPERT op het gebied van sport en voeding waarbij je ook het mentale aspect niet vergeet.

 46. Helaas viel je steeds weg en heb ik grote delen gemist van de uitzending. Ik heb mijn nog openstaande vragen gemaild, wil je die nog beantwoorden?

  Ik vond het erg leuk dat je vertelde van de groentesmoothie als ontbijt. Die ga ik ook eens proberen. Zo’n webinar vind ik sowieso heel stimulerend, weer even een duwtje in je rug. Of als je, zoals ik nu sinds 2 weken, echt goed bezig bent, is weer een bevestiging dat je het goed doet!!! Ik heb nu geen kritische feedback voor je,
  So, keep up the good work!

 47. Hai Jesse,sorry de laaste vraag kon ik niet horen,want ik kreeg problemen met mij internet, daarna over paar minuten kreeg ik internet terug en kon ik iets horen,maar niet mijn laaste vraag.
  Ik vond het jammer.
  Dank je wel voor tips
  Groetjes Fatima

 48. Hoi Jesse, ik vond het duidelijk en uitgebreid uitgelegd met goede voorbeelden en tips. Maar er is wel

 49. Bedankt Jesse voor de interessante info en mentale steun om veranderingen te gaan doen die voor iedereen anders kunnen zijn. Als fitness instructor leer ik nog zeker heel veel bij van jou webinars en informatie omtrent alles wat beweging, kracht en voeding betreft.
  Steeds is het mijn taak dit ook toe te willen passen.
  Ook ik ben toegewijd aan jou succes.
  Tot wederhoren, -ziens en -schrijfs
  Luc Callens

  ps : Jesse kan je eens mijn website bekijken en zeggen wat je ervan vindt – wat kan eraan zeker toegevoegd worden om nog meer slagkracht te geven bij mijn toekomstige klanten.

 50. hallo Jesse

  klopt het dat wanneer je met wandelen op den duur meer vet verbrand ,dan met hardlopen /joggen

  bedankt voor je tips ga zo door mazzel Rob

Geef een reactie