Afvallen tijdens kerst

Is het mogelijk om zelfs tijdens kerst te blijven afvallen? Of buikvet te blijven verbranden? Of in ieder geval niet meer zoveel kilo bijkomen als andere jaren, zodat je op 2 januari niet meer schrikt van het gewicht dat je op de weegschaal ziet staan? Natuurlijk is dat mogelijk! In onderstaande video geef ik je een paar tips voor de feestdagen.

Share:

20 comments

 1. Jesse leuk je weer even te zien en te horen!
  Ik kijk uit naar je kennis die je in het seminar hebt opgedaan! Voor jou ook hele fijne feestdagen en een gezond en sportief 2010!!
  Groetjes Jolanda

 2. goede morgen jesse allereerst wens ik jou hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar . en wat ik je wil zeggen dat ik het heel fijn vind om naar jou video te luisteren en te kijken ik steek er veel mee op en ben blij dat jij dat doet heel erg bedankt

  groetjes tonny

 3. Jesse,bedankt voor de nuttige tips in verband met het eten tijdens de feestdagen.Voor jou gezellige feestdagen en een gezond 2010.
  Met de groeten van Jacques.

 4. Beste Jesse,

  Bedankt voor de tips en ik wens je alvast fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2010.

  Groetjes,

  Karola

 5. Hallo Jesse,

  Bedankt voor al die tips die ik van je krijg.
  Ook wat betreft de smooties.Elke dag drink ik ca.1ltr.Doe er geen appel bij.Het smaakt toch wel.
  Verder wil ik je hele fijne kerstdagen en een gezond 2010 wensen.
  Groetjes Riet

 6. Hallo Jesse,

  leuke tips van je. Ik zelf plan ook 1 of 2 extra trainingen in de komende weken. Ik ben benieuwd wat je allemaal hebt opgestoken in Phoenix bij Anthony Robins. Ik heb zelf zijn boeken gelezen en veel aan gehad, maar een seminar van hem nog niet ervaren. Is wel een doel in de toekomst.

  Fijne feestdagen.

  Groeten Piet Hein

 7. Hoi Jesse

  Wens je fijne feestdagen en een goeie roets naar 2010.
  Bedankt voor al de filmpjes van afgelopen tijd..
  En voor deze tip met kerst en nieuwjaar natuurlijk.

  Groetjes

 8. Hoi Jesse,

  Net als alle anderen wil ik je bedanken voor alle tips en filmpjes.
  Ik ben dankzij jouw hulp al ruim 6 kilo kwijt in een periode van een aantal weken.
  Ik ben dan ook echt niet van plan om me tijdens de feestdagen te gaan volproppen want ik wil in januari ook tevreden op de weegschaal kunnen staan. Ik wens je hele fijne feestdagen en alle goeds voor het volgende jaar.

  Anne

 9. Hoi, Jesse,

  Heel gezellige Kerstdagen en een succesvol Nieuwjaar

  Galina

 10. Hoi Jesse,

  Ik ben blij dat ik weer iets van je hoor. Ik hoop dat je een hele leuke week hebt gehad in Phoenix.
  Goede tips wat betreft de feestdagen.
  Ik wens je alvast hele fijne Kerstdagen en een heel Gelukkig en sportief Nieuwjaar toe.
  Ik hoop in het nieuwe jaar net zo te genieten van je mails, als het afgelopen jaar. Je hebt me enorm gemotiveerd.
  Ik wens je een goed weekend toe,
  Groetjes,
  Ada.

 11. Hallo Jesse,
  Ik vond het leuk je weer te zien en te horen. Ik wens je fijne feestdagen toe.
  Groetjes

 12. Hallo Jesse,

  Van mij ook al vast fijne feestdagen toegewenst en dat er volgend jaar nog vele geweldige voedings- en trainingstips mogen volgen!

  grtz
  Stefan

 13. Hallo Jesse,

  Ook van mijn kant prettige feesten en een voorspoedig en gelukkig
  nieuwjaar gewenst!!! Bedankt voor alles wat we tot nu toe al geleerd hebben van jou

 14. Beste Jesse,
  nog eens bedankt voor deze video en de goede tips.
  Ik wens je en je familie ‘n heel prettig Kerst en ‘n heel gezond 2010!
  Met mijn vriendelijke en “witte” groetjes,
  Serge

 15. Hallo Jesse,

  Bedank voor het maken van je vidio.
  Fijn dat je je kennis met ons wil delen.

  OOk fijne dagen gewenst en een gezond en
  gelukkig 2010.

  Peter

 16. jij ook alvast fijne feestdagen. en tot in 2010. laterrr

 17. sinds 2 weken ben ik begonnen met het trainingsschema voor een platte buik, ik moet zeggen dat ik na het tainen van mijn benen ik 2 dagen bijna niet kon lopen, mijn buik voel ik nog niet zo, maar ja ik heb in ghet verleden best wel zwaar getraind en ben sinds juni gestopt, wat ik wel wil weten is hoe ik van die dikke onderarmen af kan komen in vergelijking met mijn lichaam zijn die erg dik en op de sportschool heeft het mij ook niet geholpen.
  gr kitty

 18. Een fijne kerst, een heel gezond 2010!
  vriendelijke groet emily.

 19. Dag Jesse,
  Bedankt voor al je tips en je filmpjes. Ik vind het erg motiverend en kijk in het nieuwe jaar ook weer uit naar je tips en verhalen.
  Ik wens je fijne feestdagen en een succesvol 2010.
  Vriendelijke groeten,
  Petra

 20. bedankt voor de dagelijkse nuttige tips over de voedingswijzen. Het geeft me veel steun om gezond te eten en een gezond lichaamsgewicht te behouden.
  Alvast prettige kerstdagen en beste wensen voor een gelukkig jaar 2010.

Geef een reactie