Bereik je fitness doelstelling(en), de eerste stap (video)

Welke fitness doelstelling je ook wilt bereiken. Of je nu wilt afvallen, vet wilt verminderen of strakkere buikspieren wilt: het draait om het ondernemen van actie.

Wanneer je alleen maar mijn blogs leest. Alleen maar mijn video’s bekijkt, maar er uiteindelijk niets mee doet, dan zal je nooit iets aan je lichaam veranderen!

Misschien komt die opmerking hard over, maar dit is de realiteit. Alleen het gaan toepassen van alle tips die ik je heb geleerd leidt tot het veranderen van je lichaam en het bereiken van jouw fitness doelstellingen. Ik heb onderstaande video voor je gemaakt om je te motiveren en op weg te helpen.

Graag wil ik je vragen of je jouw persoonlijke actiepunten met ons wilt delen zodat je andere mensen kunt inspireren en we van elkaar kunnen leren! Dit kan je doen door hieronder een reactie achter te laten. Bedankt!

Share:

9 comments

 1. Haha Jesse,
  Auto rijden en tegelijkertijd video-opname maken is niet de meest veilige situatie.
  Maar je hebt gelijk. Ik had al mijn voeding aangepast dus deze week ga ik meer trainen.
  Ik wilde trouwens net gaan trainen maar ik moest natuurlijk eerst even jouw mailtje lezen. πŸ˜‰
  Groetjes,
  Sita

 2. Hoi Sita,

  Gelukkig heb ik niet zelf gefilmt πŸ™‚

  Succes met sporten!

 3. Hey Jesse,

  Dacht precies hetzelfde wat betreft autorijden!!;-))

  Maar het hel verhaal klopt als een bus ,ik ga nu deze week mn 3e maaltijd veranderen !!!!
  Met trainen zit bij mij wel goed!!VInd het zalig om naar fitness te gaan en heb daar je oefeningen gedaan!

  Fijne dag
  Groetjes Helma

 4. Hoi Jesse,

  Ik ga deze week beginnen met 3a en 3b van je Thuisfitness Programma. En ik ga ook weer mijn eetpatroon veranderen ( heb ik afgelopen week een beetje laten verslonzen ).
  Ik werd te mager in mijn gezicht, dus vandaar.
  Maar deze week ga ik er weer tegenaan.
  Bedankt voor de video en de motivatie ( had ik echt nodig πŸ™‚
  Groetjes, Ada.

 5. interessante tip, ik ga proberen meer fruit te eten.
  Ook zou ik graag met de fiets naar het werk gaan, maar met zo’n warm weer zie ik dat niet zo goed zitten. Ook ben ik smorgens nog wat moe om te sporten (voor mij is fietsen toch wat aan sport doen)

  maar ik ga deze week en de volgende mijn best doen

  gr

  Sabke

 6. een mooi verhaal maar dat het ook mijn probleem word mee
  opgelost is een ander verhaal.
  ik zie nog altijd achteruitgang in kracht en massa
  en je vroeg of ik precies jouw scheme volg ja en nee ik doe
  wat er op sta en daarnaast doe ik 1 of 2 oefeningen bij en
  meestal als er staat doe 12 herhalingen dan zijn dat er maar
  10 of 8 want meer haal ik niet.

 7. Ik herken me hier een beetje in. Mijn hoofd zit gevuld met heel veel research over krachttraining, cardio, voeding etc… (waaronder ook slecht advies van uit de sensatie boekjes zoals Muscle&Fitness – soms wel eens leuk om te lezen, maar voor de meesten niet zo geweldig). Spijtig genoeg deed praktijk deed ik er amper iets mee, en als ik er dan iets mee deed, dan gebruikte ik het verkeerde advies of gaf ik meestal al snel weer op. Ik ging een weekje krachttrainen, 3 a 4 maal een uurtje, maar dan kwam er weer een schouderblessure of iets anders tussen (bijvoorbeeld de periode waarbij ik mee-zwanger was met mijn vriendin en me teveel liet gaan… kuch).

  Met de kennis die ik had, en nu de extra training schema’s van jou Jesse, kon ik daar makkelijk omheen werken en me op andere manieren actief houden. En dan zwijg ik nog maar over de eetstijl, en er zijn nochtans een aantal goede

 8. Super tof je reactie Jan! Thanks. Goed om te horen dat het beter en beter gaat πŸ™‚

  Die Kettlebell is inderdaad echt voor jou gemaakt!

  Keep it up,

  Jesse

 9. Graag gedaan πŸ™‚ en bedankt

  Over actie ondernemen: ik ben net bezig m’n nieuw voedingsschema samen te stellen voor de volgende week. Dan is de kans altijd al wat kleiner dat je naar het verkeerde grijpt als je niet weet wat je moet eten.

  Zoals ik al zei zijn er dagen dat ik eens een dag oversla met trainen. Gisteren had ik plots last van een verhoogde bloeddruk met een drukkende (hoofd)pijn als gevolg. Dus, na de eerste twee kettlebell oefeningen moest ik gewoon stoppen. Waarschijnlijk had mijn lichaam genoeg van die hitte :/ vanavond een herkansing dan maar.

Geef een reactie