Dit is jouw tijd – 4 succes strategieën

Sommige mensen zijn het jojo-effect.

Ze zijn constant in strijd met hun voeding, hun lichaam en hun gezondheid.

Bang dat hun gezondheid verder achteruit gaat.

Ze willen wel, maar het schijnt niet te lukken.

Neem vandaag nog controle: in de bovenstaande video geef ik je de motivatie en strategieën om nu controle te nemen. Bekijk hem tot het einde.

Vanaf aanstaande maandag 29 november a.s. 20.00u neem ik je bij de hand om jouw eindstreep te bereiken. En daar te blijven.
Klik hier voor meer informatie

Share:

14 comments

 1. Helaas ben ik er aanstaande maandag 29 november a.s. 20.00u er niet.
  Maar ik ga zeker straks je tips volgen. Want ik wil nog graag 2 kledingmaten kleiner.
  Mijn tips….vaak eten om de 2-3 uur en veel water of thee drinken zonder suiker.
  Verder eiwitrijk en koolhydraatarm. ‘S ochtends eerst rustig half uurtje bewegen via kette bell of what ever en dan binnen een uur goed ontbijten. Ik weet het allemaal zo goed maar toch krijg ik dan weer te maken met sociale verplichtingen en heb dan bijvoorbeeld een uit etentje. En boeps baps daar val ik weer in mijn oude patroon…. Dit gaat elke keer zo waardoor dus jojo effect ontstaat. Ik zal wel eens willen weten hoe ik dit patroon makkelijk kan combineren met uiteten gaan of feestjes. Ik wil ook wel eens een stukje taart of patatjes!

 2. Hallo Jesse,
  Soms krijg ik het gevoel van : he, alweer een mail van Jesse. Hij begint op een ‘stalcker”te lijken. Echter ben ik tot de conclusie gekomen dat ik ‘die stalcker”wel prettig vind en ook wel nodig heb denk ik. Waarom ik er uiteindelijk ben toegekomen om de tijd te nemen om jouw video’s te bekijken en ook de kettlebell workout te bestellen is omdat ik wel een paar kilo’s wil afvallen en me wat gezonder en fitter wil voelen. Ikzelf deel de mensheid soms in in sporters en muzikanten en ik behoor tot die laatste groep. In principe lui en geen tijd willen maken voor sporten, want we denken dat we wel genoeg calorieen verbranden tijdens een oefensessie of optreden.
  FOUt dus, vandaar dat ik wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken.
  Ik wil in ieder geval al tegen je zeggen dat je een kanjer bent. Je legt de dingen goed uit en jouw toewijding gaat verder dan alleen maar je dvd’s e.d te kunnen verkopen.
  Je legt je ziel en zaligheid erin : je had wel een muzikant kunnen zijn!
  (zover je dat al niet bent)
  heel veel groeten van
  Elma

 3. Hoi Jesse,

  Weet je ik zie je zaterdag, ik hoop wel dat het geen sneeuw en ijs wordt, maar okee. Misschien zijn er ook wel mensen die in Almere wonen, waamee ik terug kan rijden.

  Maar mijn motivatie groeit en groeit, in 2011 word ik in juli 50 jaar en wil het gezond en slank, sportief doormaken. Gisteren een open hartoperatie gezien. Geweldig de medische kennis, maar ik wil lekker gewoon leven. Daarmee wil ik niet zeggen dat het die mensen hun eigen schuld is.

  Mijn zus is gestorven aan kanker en had het stickertje “morbide obesitas”, ze is 43 jaar oud geworden. Ik doe al een hele week de oefeningen van 8 min. en het voelt gewoon heerlijk.

  Dank je wel en tot zaterdag, groetjes Paula P.

 4. Hallo Jesse,

  Bedankt voor je aanmoedigingen.
  Ben bezig met het 3e schema van de 1e dvd. Het voelt heel goed en ik zie al resultaat.
  Mijn billen worden strakker en ik heb de indruk dat ook de vetrolletjes hier en daar wat aan het verdwijnen zijn. De smoothies zijn heerlijk.. De zin in zoete dingen verdwijnt gewoon, ik denk er niet meer eens aan.

  Kortom, tot nu toe zeeer tevreden.

  Groetjes,

  Marga

 5. hallo ik wil graag de recepten downloaden en bekijken en gebruiken. maar de site geeft aan dat ik ze al heb ontvangen? maar dat is niet zo?

 6. hoi Jesse,

  Hartelijk dank voor deze strategieën en motivaties.
  Keer op keer blijf je motiveren en dit vind ik super.
  Ik heb deze theorieën in praktijk omgezet en het resultaat is verbluffend.
  Na een goeie 2 maand ben ik 10kg verloren 🙂 . (van 78kg naar 68kg)

  En mensen, nu heb ik een evenwicht gevonden in mijn voedingspatroon.
  Mijn hormonenhuishouding is optimaal en gebalanceerd.
  Ja, ik kan snoepen als beloning! Ja, ik kan ovengebakken chips eten na een lange werkdag. Ja, ik kan taartjes en koeken eten. Maar vooraleer van deze pleziertjes te kunnen genieten, is er een gemotiveerde training en een gezond voedingspatroon zoals Jesse ze voorstelt, echt van doen! Wie volhardt in deze, herleeft zowaar in zijn nieuw lichaam..en dit is de enige waarheid. Ik heb volhard gedurende 2 maanden. Ik ben uiterst tevreden over mijn nieuw lichaam, mijn buikvet is verdwenen en ik voel me zo energiek dat ik deze boodschap van de daken kan schreeuwen.

  Mijn dankbaarheid tegenover Jesse is oneindig.

  Met vriendelijke groet,

  Nic

 7. Hallo Jesse, ook ik krijg een afwijzing als ik de recepten wil downloaden. Help je me om ze wel binnen te krijgen. Het moeilijkste vind ik om rauwkostrecepten te vervangen voor dingen die ik wel kan eten. Ik mis een stofje in mijn darmen om rauwkost te verteren zodat ik vreselijke krampen bij sommige (rauwkost) groenten krijg. Ik ga je vanaf de 29ste volgen.

 8. Ha Jesse,

  Ik wil heel graag de thuistrainingsoefeningen gaan doen die ik op ‘n video kreeg opgestuurd maar kan deze helaas nergens meer terugvinden.
  Zou ik die video nog een keer opgestuurd kunnen krijgen?
  Ik wacht in spanning af ……
  Vriendelijke groet,
  Els

 9. Nic ;

  Heb je geen enkel gram vet meer die je eraf wil? dan heb je dus je doel helemaal bereikt? Dat doet goed om te horen… Dat dat mogelijk is namelijk ben zelf nooit dik maar wel dat iets aan de mollige kant overal in je lichaam verdeeld dus wil ECHT uiterst slank en inspireert om te horen dat je dan lekker zit in je vel…Want dat hoor ik bijna in je berichtje hierboven… Hoe enthousiast je erover bent geworden door je resultaat…

  vivaldi

 10. Mijn doelstelling op korte termijn is om mijn favoriete broek weer aan te kunnen. Ik wil graag voor de kerstdagen dus 2 kledingmaten kleiner. Doelstelling langer termijn is dat ik na een jaar nog steeds minimaal 2 kledingmaten lichter ben. Dit omdat ik energieker voel. Langzamerhand voeg ik steeds een goed iets toe aan mijn eetpatroon. Zo drink ik meer water, drink ik geen frisdrank meer, en meer groene thee en minder koolhydraten en meer eiwitten. En sinds vandaag begonnen met visolie capsulles. Toch ben ik ongeduldig en maak ik mij zorgen of ik mijn doelstelling wel haal. Is mijn doelstelling niet te hoog gegrepen. Hiervan kan ik in de stress raken en dus weer zo’n vreetaanval van krijgen. Denk ik er niet aan dan gaat het goed maar de resultaat gaat voor mij als ongeduldig iemand te langzaam. En daar raak ik zo gefrustreerd van. Waardoor het dus moeilijker wordt om maar niet op te geven. Want anders faal ik voor de zoveelste keer. Verder om het vol te houden heb ik gewoon 1 dag in de week een dag dat ik zondig dan eet ik koekje of patat of pizza of what ever! Maar wat moet ik precies doen om mijn doelstelling te bereiken. Want dit werkt zo op mijn manier niet.

 11. Hoi Jesse,
  Bedankt voor je goede raad en tips en gelukkig weet jij niet van ophouden.
  Telkens weer ontvang ik nieuwe motivatie, maar ik raak ze ook weer kwijt !!
  Ik moet nog steeds echt beginnen en dan bedoel ik fanatiek mezelf te veranderen.
  Inmiddels rook & blow ik al een paar maanden niet meer en heb ik allerlei doelstellingen die ik voor komende zomer wil bereiken.
  Het moeilijkst vind ik om meteen uit bed de 8 min. oefeningen te doen, daar kom bij dat ik veel tijd nodig heb voor de warning-up wegens ochtend stijfheid.
  O ja, ik heb ook een tarwegras kweekset besteld, tarwegrassap is de overtreffende stap van gezondheid, ik verwacht er veel van !
  In dit setje zit ook een slow-juicer, volgens mijn info is dit een ideale sapmachine omdat de sap tot de laatste druppel geperst wordt en de structuur van groente en fruit blijft intact (gezonder en meer rendement). en dit is dan mijn TIP.
  Als mijn bestelling binnen is ga ik meteen fanatiek beginnen, ik kan niet wachten .

  Mvr, koos

 12. mevr.Koos

  Wat is tarweGRAS? kan je het ook ergens kopen of moet je het echt kweken? En als je zegt gras dan weet ik wat het is maar denk dat het bij jou om iets anders gaat? Goed dat je gestopt bent met roken en blowen want is echt slecht voor je huid !

  vivaldi

 13. Jesse

  Ik heb een vraag. Je hebt gezegd dat trainen op nuchter maag goed is voor de vetverbranding.
  Geldt dit ook voor hardlopen?
  Er zijn veel trainers die zeggen dat trainen en hardlopen als je nog niets in je maag hebt niet goed is, omdat je dan juist je spieren ”opeet ‘i.p.v. dat je vet verbrand.
  Wat moet ik nou geloven en doen?
  Dan nog iets. Je hebt het ook over kososolie. Dit gebruik ik om in te bakken, maar kun je me ook iets meer vertellen over kokosmeel?

 14. Hallo Jesse, ik wil even laten weten dat de visolie die ik via jouw site gekocht heb geweldig is. Hij is absoluut niet “fishi” en smaakt lekker naar sinaasappel. Ik voeg ‘s ochtend een eetlepel aan de groene smoothie toe, en hij verhoogt de smaak daar zelfs van!

Geef een reactie