In 1 minuut gezonder en slanker met groene smoothies

Kan je in 1 minuut per dag je gezondheid verbeteren? Duidelijk een betere huid krijgen? Gemakkelijker afvallen, buikvet verliezen en gemakkelijker een slanker lichaam krijgen?

Het antwoord is: Ja.

Voeg dagelijks een groene smoothie toe aan je voedingspatroon.

Hoe? Dat laat ik je zien in deze video.

Meer groene smoothie recepten?

Klik hier voor meer informatie over Groene Smoothies en meer groene smoothie recepten

p.s. Zag achteraf dat een merk wasmiddel wel erg prominent in beeld stond 🙂 Niet aan gedacht. Geen sluikreclame overigens.

Share:

58 comments

 1. Nog eens bedankt voor de demonstratie, ik zal zo snel mogelijk een “blender” aanchaffen en beginnen met de recepten.
  Met mijn sportieve groetjes,
  Serge J.

 2. ik ga het proberen en hopelijk werkt het

 3. Hey Jesse,

  Heb je ook nog andere variaties?

  Groetjes Jerry

 4. Hoi Jesse,

  Deze variant van de groene smoothie ga ik ook proberen.
  Al die andere heb ik al geprobeerd en ze waren heerlijk, ook de kinderen zijn er dol op.

  Bedankt.

  Groetjes

 5. Hoi Jesse!

  Wat een SUPER tip!!!

  Ik vlieg door mijn dag heen en merk het verschil in energie ook wanneer ik per ongeluk verzaak een groene smoothie te drinken.

  Henk Jan

 6. Hoi Jesse,

  hoe zit het met de groenten…mag je meerdere malen per week bladgroenten rauw tot je nemen? Kun jij eens een weeklijstje maken van 7 verschillende smoothies waarmee wij zoveel mogelijk van de benodigde stoffen binnen krijgen in de week?

  En is dit handig om als toevoeging te nemen of plaatsvervanger van een maaltijd bijvoorbeeld (denk aan ontbijt of lunch)

  Txs alvast

  gr.
  Patrick (30jr)

 7. Een hele goeie tip. Mag ik iets aanvullen?
  Eet er iets bij, cashewnootjes bijvoorbeeld.
  Waarom?
  Omdat met het kauwen de enzymproductie op gang komt in je speeksel.
  Nootjes zijn tevens een goede leverancier van mineralen, eiwitten en gezonde vetten en voedingsvezels. Ze geven langdurig een gevoel van verzadiging.
  Combineren van fruit, groenten en noten bevordert ook nog eens de opname van mineralen.
  Goed gekauwd voedsel verteert beter en verzadigd sneller.

 8. Goeie tip, dankjewel…
  Jesse t valt me op in je video’s dat je heel snel praat,aan een stuk door, nergens een punt zet en dan nog even heel snel ademhaalt met een smak ertussen……

 9. Wanneer ik een Smoothie eigenlijk het beste drinken in de morgen middag of avond?

 10. Ik heb mijn goede smoothie in huis en het is overheerlijk!

 11. Geniale video Jesse! Die smoothies zijn heerlijk en ik drink ze de hele dag door, nu sinds een week of 3. Enorm verschil qua energie, voel me gezonder en zie het verschil zeker in de spiegel! Voorheen at ik amper groente omdat het er niet van kwam, uit gewoonte of andere vreemde redenen.. Dit is dé oplossing!

  Wanneer je iets aan je gezondheid wil doen maar niet goed weet wat of je ziet er tegen op? Dan zijn de groene smoothies de ideale eerste stap! Doe het 2 weken en je wil niet meer anders 🙂

  Jesse, bedankt!

 12. hoi jesse
  ik zal het gaan proberen maar i vraag help dit drank om af te vallen en hoelang en hoeveel keer per dag mag je deze drank drinken.

 13. ze zijn echt heerlijk

 14. zou ook wel het filmpje willen zien,maar gebeurt niks,zie alleen een wit leeg vlak

 15. is allemaal wel leuk en aardig maar als je dit dagelijks wil doen word de kosten plaatje dan niet te hoog vooal met die groenten en fruit. ik ben maar een een verdiener. en ik weet niet of ik dit dagelijks kan doen met mijn inkomen.

 16. ik zou het proberen maar ik ben allergisch aan bananen en vet verbranden hoeft al niet want ik heb helemaal geen vet meer aan men lijf
  gt kenzië

 17. Beste Jesse,

  Omdat ik best dik ben geworden hehe en niet gewend ben zo’n dikke buik ….
  wil ik bij deze graag uw hulp inschakelen om van mijn dikke buik af te komen ….
  ik ben 1.51 lang en weg 70 ja dat is heel zwaar….
  please help me, Jesse..!
  mijn vraag is ook kan ik smootthie vaker gebruiken op een dag en wel hoe vaak …???
  veel liefs !

 18. Beste Jesse,

  Ik volg jou tips al een hele lange tijdje en ik ben in totaal 24 kilo avgevallen woog eerst 76 kilo en weeg nu 52 kilo kan ik in de zomer weer en bikini aantrekken

  ik wil je heel erg veel bedanken

  groetjes,

  Gizem

 19. Ok in alle eerlijkheid, het was even een drempel vooral de gedachte van spinazie sap in de ochtend, terwijl ik wel veel van spinazie en andere bladgroente hou.

  Ik ben een lichte ontbijter vooral wat fruit in de ochtend vind ik heerlijk. Deze combinatie is super en vooral met twee capsules Acai vlieg je de hele dag.

  Ik ga snel ook de andere recepten van Marjolijn proberen.

  Bedankt Jesse en Marjolijn

 20. Net m’n eerste groene smoothie gemaakt. Spinazie, appel en banaan. Was ff wennen.

 21. Misschien vind je het gek maar ik vind het op dit moment prettig om de dag te beginnen met een groene smoothie, een stuk gebakken biefstuk, een grote kop groene thee en een groot glas water. Helaas alles zonder fruit op dit moment want ik ben begonnen aan de meest spartaanse voedingsformule die Jesse aanbiedt om de laatste kilo’s weg te krijgen.
  Ik krijg veel energie van de smoothies

 22. Bedankt voor het recept van de smoothie, ik heb het deze morgen getest.
  Heel lekker, de andere zal ik zeker ook proeven.

 23. thanks voor het recept, heb hem net gemaakt en smaakt goed !
  ik zal de andere ook is heel vlug gaan uit proberen.

 24. thanks ga het morgen gelijk proberen!

 25. Hoi Jesse ik heb een blender gekocht en uitgeprobeerd.
  en ik vind het nog lekker ook.
  zou je meer van dit zoort smoothies willen publiceren?
  hoelang kan ik een zak Spinazie eigenlijk bewaren in de koelkast?
  heb het gisteren gekocht en gisteren een smotie gemaakt en vandaag. maar ik krijg het niet op in 2 a 3 dagen.
  (En nog meer recepten op je site zetten he)

 26. HEEY JESSE
  HEEL LEKKER DIE SMOOTHIES
  HEB JIJ 1 FOUTJE GEMAAKT ?????
  DE GROENTEN MOET JE TOCH VERS KOPEN EN NIET IN EEN VERPAKKING !!!!!!
  .IK GA OOK DE SMOOTHIES VAN MARJOLIJN MAKEN DAN HEB IK VEEL AFWISSELING
  JA JA JA IK HEB AL 10 RECEPTEN VOOR GROENE SMOOTHIES DAT WORDT ELKE DAG IETS ANDERS SMULLEN HAHA ALLE SMOOTHIES ZIJN GEWOON HMMMM HEERLIJK-GEWELDIG-LEKKER

  GROETJES SONJA.

 27. bedankt voor de recepten van de smoothies makkelijk te maken en gezond. we gaan hiermee aan de slag en ze zijn ook nog lekker en je kunt zoveel varieren als je zelf wilt. groeten joze

 28. De groene smoothie is de BESTE uitvinding OOIT!

  Kost echt 1 a 2 minuten om een superlekkere smoothie te maken en het geeft je echt een lading energie, en het is ook nog eens supergezond!

  Ik ben dan ook echt superblij dat Jesse mij hier ooit op heeft gewezen.

  Iedereen is druk tegenwoordig, en voordat je het weet vergeet je gezond te eten, neem je effe een snelle hap of wat dan ook. Door elke dag gewoon een groene smoothie te drinken weet je ZEKER dat je voldoende groente en fruit tot je neemt.

  TIP: Koop deze blender: Philips HR2094

  Kost nog geen 80 euro maar maakt blenden echt supermakkelijk, en er kan voldoende in (2 liter).

  Ik zeg, gewoon doen!

  Groeten,
  Eelco, A.K.A. “Half Man Half Smoothie”

 29. Indien het de bedoeling is dat hier alleen en uitsluitend juichende recensies worden opgenomen dan valt de mijne nogal uit de toon. Ik zie een groot bezwaar: al dit drinken van groenten is niet best voor je tanden. Het (GOED!)kauwen van knapperige groenten, zoals wortels, kool, spinazie, andijvie, noem maar op, stimuleert de doorbloeding van het tandvlees en is ook bevorderlijk voor de kaakspieren. De mens heeft zijn tanden gekregen om te kauwen nietwaar. Welke voeding is verder nog echt om te kauwen?? Behalve taai vlees dan. Overigens is de blenderbehandeling, met grote kracht letterlijk stukslaan van de groenten en het fruit, nadelig voor het vitaminegehalte. Vitamines lijden onder verblijf in water, koken, aangesneden laten liggen, en… snijden, knippen, hakken, pureren en zo meer.
  Dus alleen en uitsluitend groente eten in de vorm van groene smoothies is volgens mij niet aan te bevelen. Blijf daarbij ook elke dag groenten in hun onbewerkte vorm eten.

 30. Ik wil even reageren op de vorige mail van Mabel Amber. Wat zij zegt is natuurlijk waar, maar Jesse zegt ook niet dat je alleen maar groene smoothies moet drinken, maar ook je groenten tijdens de lunch zoals een salade en ‘s avonds tijdens het diner en die kan je dan lekker stomen zodat de vitamines erin blijven. Als mensen al helemaal geen groente aten omdat ze het niet weg kregen (kauwen) dan is zo’n groene smoothie zo gek nog niet, krijgen ze tenminste nog wat vitamines binnen die overblijven na zo’n blenderbehandeling. Beter iets dan niets!
  Ga zo door hoor Jesse! Ik vind je een kanjer met al je goede adviezen!

  Groetjes,

  ClaudiaK

 31. Beste Claudia, Dat zei ik dus ook al in mijn slotzin.

 32. Ik ga is kijken of ik dit in mijn ochtend routine kan krijgen Jesse.
  Thnx 4 the info!

 33. Geweldig deze smoothies,ik probeer hier heel veel mee.
  Mijn dank is groot. Groetjes Geke.

 34. hé Eelco de boer.
  de hema verkoopt bender van €15,00.
  en is ook goed ook een grote Mengbeker.

 35. hoi jesse bedankt van de tip ik ga het ook proberen…………….’
  groetjes zaara

 36. Hi Jesse,
  Ik gebruik nu al een week de smoothies en ik moet je zeggen, dat ik
  dit eerder had moeten doen.
  Maar kan je het ook als lunch gebruiken of dat weer niet?

  groetjes Cynthia

 37. Hallo Jesse,en wie dit leest,

  Ik ben sinds een paar dagen ook begonnen met groene smoothies als moest ik erg wennen aan het idee om rauwe spinazie erdoor te doen. Echter met een mandarijn en wat aardbeien erbij smaakt het prima, zelfs romig te noemen. een klein stukje gember erbij geeft extra pit. Mijn huid begint echt zacht en glanzend te worden, dus het werkt echt. Ook neemt de groene smoothie het hongergevoel weg waardoor ik minder eet en snoep en toch energie heb.

  Thanx Ben

 38. bedandt voor de tip ga het zeker proberen,maar mijn vraag is wanneer en hoeveel smoothies per dag mag drinken

  groetjes ana

 39. Hoi Jesse,

  Bedankt voor al je informatie en ideeen betreft gezondheid/gewichtafname.
  Ik ben sinds 3 dagen bezig met de groene smoothies, idd heel goed te doen en de eerste dagen voelde ik me erg fit, vandaag voel ik echter wat hoofdpijn en niet fit, nu kunnen dit ook hormonale verschijnselen zijn (hier heb ik veel last van) maar ik heb toch een vraag die ik graag beantwoord zou zien:
  Ik ben onder behandeling bij een voetreflexologe en zij geeft ook voedingsadviezen (oa orthomoleculaire voedingstherapie)zij heeft mij dmv een “dieet” definitief van mijn hevige migraine af geholpen en sindsdien geloof ik heilig in haar behandelmethode, zij gaf echter wel aan dat je groente en fruit NOOIT mag mixen om dat dit een verzuringsproces in je lichaam teweegbrengt en dit de nodige klachten geeft, vandaar dat ik nu wel ga twijfelen, wil jij mij hier jouw visie over geven?
  Alvast bedankt,
  gr Lian

 40. Super wat een uitvinding die groene smoothies!
  Het is inderdaad even wennen aan de smaak om hier mee te beginnen maar ik doe er nu al minder fruit in. Ik deed er nl wel even veel groente in maar dan wat meer fruit.
  Kan ik alles mixen aan fruit en groente of kunnen sommige fruit en groente niet samen gaan?

  Een fan!

 41. Even een tip als je moeite hebt met de bittere smaak…..
  Kiwi helpt goed tegen bittere smaak van bv spinazie. Kijk wel uit met de hoeveelheid hiervan. 1 kiwi op 1 volle blender is vaak genoeg. Hoe meer kiwi des te zoeter en hoe meer deze smaak naar voren komt.

  Jesse ik heb nog een vraag. Ik ben nog niet zo lang bezig met de groene smoothies maar helemaal fan. Ondertussen heb ik veel info gelezen en zie veel verschillende zaken zoals; alleen zelfde kleurgroepen mixen, alleen bladgroente met fruit mixen of juist alles is mogelijk. Wat is nu waar, of is het iets persoonlijks wat je kunt handelen? Ik wil het nu natuurlijk wel op de juiste manier doen maar zit nu wel met dit soort vragen waar ik niet echt duidelijkheid op krijg.

  Alvast bedankt.

  Mama

 42. Ik ben nu een dag op de site van Jesse en ik ben enthousiast.
  Ik heb al aan atkins gedaan en voelde mij toen ook goed, maar door hoeveelheid groente (lees kauwen) afgehaakt.
  EN nu dmv een smoothie toch al die groentes op een dag .Ik ben om en ga ermee aan de slag.

  groeten tessa

 43. toch twijfel ik of groene smoothies wel zo goed zijn zo krijg je toch veel te veel fruit binnen

 44. Hoi Avdb,

  Uiteraard moet je fruit met mate eten. Je zou ‘te veel fruit’ kunnen eten als je vet kwijt wilt, je voedingspatroon perfect is en je doordat je bv 5 – 6 stuks fruit op een dag eet, geen vet meer verliest.

  De meeste mensen zitten echter zeer ver van en perfect voedingspatroon. Met dagelijks een groene smoothie met max 2 stuks fruit krijg je niet teveel suiker binnen maar ontwikkel je juist een gezonde gewoonte die de basis legt voor een verder, gezonder voedingspatroon dat je helpt een veel betere gezondheid en het lichaam waar je echt tevreden over kunt zijn, te bereiken.

 45. Tip: (ongeschilde) bananen kun je prima invriezen. Zo’n bevroren banaan (in stukjes) in de smoothie maakt deze meteen heerlijk koel.

  Vraag: ben niet altijd in de gelegenheid om verse spinazie te kopen of er ligt geen in de schappen. Kan ik ook diepvries of spinazie in glas gebruiken????

 46. Zijn de blauwe bessen en spinazie wel het hele jaar door te krijgen???

 47. hoi jesse,
  die groene smoothies zijn heerlijk, maar is dit dan ook het enige wat je (drinkt) eet
  voor de hele dag? of moet je verder gewoon eten en dit als tussendoortje gebruiken
  ik hoor dit graag van je, ik wil dit nl in mijn dagelijkse eetpatroon opnemen
  gr. ingrid

 48. Hoi Jesse,

  Kun je een groene smoothie ook alleen als ontbijt gebruiken met daarin een schepje wey protein?

 49. Super smooty! Ik ga het proberen.

 50. Wie kan mijn 7 verschillende recepten geven. Bedankt

 51. Ben de laatste tijd steeds grieperig. Ga ook aam de smoothy. Enne hoeveel groente mag je gebruiken??

 52. Jesse geeft geen eens antwoord op al deze vragen….slecht hoor

Geef een reactie