Een permanent slank lichaam in volle gezondheid – 3 fundamentele sleutels

In deze video geef ik je de 3 fundamentele sleutels van een lichaam in volle gezondheid. Dit is naar mijn mening de basis waar je vanuit moet gaan. Wat voor dieet/voedingsprogramma je ook volgt, wat voor sportprogramma je ook volgt, dit is de kern.

Iedere sleutel heeft zijn eigen stappenplan. Je moet ieder stappenplan volledig doorlopen voordat je naar de volgende sleutel gaat.

Als je onderstaande afbeelding bekijkt dan zie je dat de pijl gaat van:
1. Mentale kracht, naar:
2. Balans in hormoonhuishouding, naar:
3. Maximale energie.

Dit is de volgorde waarin je in mijn ogen te werk zou moeten gaan, als je blijvend slank wilt zijn en tegelijkertijd een lichaam in volle gezondheid wenst.

Ik ligt het model toe in bovenstaande video en geef je tevens direct een aantal tips die je vandaag nog kunt toepassen.

Share:

3 comments

 1. Hoi Jesse,

  Misschien een moeilijke vraag. Maar als je tijdens je zwangerschap graag
  meer energie wilt hebben, wat moet je dan doen?
  Sporten met zware gewichten is niet goed. Ook wil ik niet dat tijdens de zwangerschap dat mijn lichaam gifstoffen aanmaakt omdat ik dan misschien afval.
  Want als je gezond wilt eten en meer energie wilt hebben dan kan dat toch gebeuren? Ik slik als voorbereiding nu elke dag 1 tablet foliumzuur van 0,5 mg. Nu kreeg ik te horen dat je 4 weken van te voren mee moet beginnen. Ben het wel eens een keertje vergeten. Mij werd verteld dat zoiets geen ramp is. Mijn vriendin beweert dat je minimaal 6 weken van te voren het moet slikken. Iemand anders zegt ligt eraan of je van te voren een anti conecptiepil gebruikte anders is een weekje voor die tijd al prima. Ook zegt mijn vriendin dat je zodra je zwanger bent ook andere vitaminnes moet slikken en vooral B suplement. Volgens de ander is dat weer onzin. Mijn vriendin zegt als je zwanger bent geen brie mag eten maar de ander zegt dat mag wel met sommige brie soorten. Ik slik q10 voor mijn tandvlees en vitaminne C. Volgens de ene vriendin is het juist goed. De ander zegt weer dat de q10 niet goed is in cominatie met foliumzuur. Kortom: wat moet ik precies slikken en eten voor de zwangerschap en tijdens de zwangerchap. En wat is goed om te eten en wat juist niet. Ik weet echt niet meer wat ik wel en niet moet slikken en hoe ver van te voren. Wat goed is om te eten en wat niet. Wil echt graag proberen zometeen zwanger te worden.Help!!!

 2. Dag Jesse,

  – vele mensen van uit onze familie waaronder ook ik, hebben veel last van vochtophoping bijv. rond de enkels, vingers, polsen, knie, ogen. Wat kan ons helpen?
  – mensen die trachten zwanger te worden… Kan bepaalde soort voeding hen hierbij stimuleren?

  met dank voor je vele tips
  Annelies

 3. Hallo Jesse,

  Ik ben lactose intolerant…wat is een goede vervangend product?
  Ook heb ik pds,
  groetjes Anja

Geef een reactie