Voor Altijd Jong

"Hoe je weer de energie kunt hebben van toen je 8 jaar was, en hoe je er voortaan 10 jaar jonger uit kunt zien"

Eén dag tot het bereiken van je ideale lichaam.

"We hebben meer invloed op onze lichaamssamenstelling, weerstand, energieniveau en algehele gezondheid dan in onze cultuur normaal is om van uit te gaan" – Jesse van der Velde

Vraag jezelf eens af…
Zijn genen en bacteriën de oorzaak van ziekte? Of zijn er meer factoren die een rol spelen?

Is slank zijn een kwestie van geluk? Als hormonen processen van haargroei tot ons voortplantingsstelsel reguleren, wat is hun invloed op vetopslag en –verbranding?

Waarom neemt terwijl onze levenskwaliteit toeneemt, het gebruik van medicijnen en pijnstillers ook ieder jaar toe?

Voorbeeld
Onderzoek toont aan dat 7 op de 10 mensen intolerant is voor gluten, een eiwit in tarwe, wat voorkomt in o.a. brood, pasta en veel gefabriceerde voedingsmiddelen. Bij een klein deel van de bevolking wordt een glutenallergie vastgesteld, maar voor ieder persoon met deze diagnose zijn er 8 mensen die wel de problemen (van binnen) hebben, maar niet de symptomen (van buiten) ervaren. Hoe is dit bij jou?

Wat als er naast gluten nog meer 'verborgen' problemen met ons westerse voedingspatroon zijn, van primaire invloed op ons gewicht, weerstand en veroudering?

Het ééndaagse Voor Altijd Jong seminar, gegeven door allround Verjongingscoach Jesse van der Velde (zie achterkant), gaat over:

Bewuste keuzes
Wat zit er in ons eten? Wat doet het écht met ons lichaam en wat zijn nieuwe keuze mogelijkheden?

Voordat je kunt veranderen wat je eet, moet je eerst weten waarom je het eet
Eten is een snelle, sociaal geaccepteerde en gemakkelijke manier om te veranderen hoe we ons voelen. Maar het resultaat daarvan is niet altijd wat we op lange termijn willen. Hoe kunnen we blijvende veranderingen maken in onze gewoontes?

Gaan van waar je bent, naar waar (wie) je wilt zijn
Vaak weten we tot op zekere hoogte wel wat we moeten doen, maar doen we niet wat we weten. Hoe vinden we de motivatie om het lichaam te krijgen dat we graag willen?

Hoe maak ik het praktisch voor mijn leven
Ieder lichaam en ieder leven ziet er totaal anders uit. Hoe zet je wat je hebt geleerd over voeding & superfoods, omgang met stress en de juiste mindset, om in een praktisch, duurzaam resultaat?

Kijk voor meer informatie op:
www.vooraltijdjong.com

Share:

7 comments

  1. Ik wil gezuivert worden en dat ik stralender voor de dag te komen 🙂

  2. Interessant vooral omdat ik zelf slankboek.nl heb geschreven vanuit de visie voor altijd slank zonder dieet. Vooral de disbalans van de hormonen spreekt mij erg aan waarbij ik wel de kanttekening plaats dat hier wellicht het kip en het ei verhaal van toepassing is omdat hormonen uit balans raken als je te zwaar bent. Ik ga je lezen,! Succes Jesse! Groet, Jacqueline van Rosenberg Skin Clinic.

  3. Ik heb interesse maar krijg t niet gedownload

  4. Ik heb mijn naam en adres ingevuld, als ik op nu downloaden druk gebeurt er niets.

  5. Ik kan het ook niet downloaden.

  6. Ipv hoofdstukken downloaden krijg ik filmpjes… Das niet waar ik op gehoopt had, ik heb namelijk helemaal niet de tijd of het gedult voor filmpjes helaas… Maar wel om af en toe een stukje te lezen.,. Kun je dat fixxen?

  7. Raar de inleiding is duidelijk herkenbaar maar,de opvolging verloopt niet volgens zoals afgesproken !!!!

Geef een reactie