Gratis info over een platte buik

Aanstaande zondag (20 december) geef ik tussen 10.00u en 11.00u ‘s ochtends een uur lang een gratis webinar = live uitzending (over hoe je een platte buik kunt krijgen) op deze pagina.

In onderstaande video (die ik even snel voor je heb gemaakt) geef ik je een toelichting:

We gaan het natuurlijk niet alleen hebben over hoe je een platte buik kunt krijgen. Ik ga vooral jouw vragen beantwoorden, dus stel ze hieronder!

Laat hieronder je reactie achter. De vragen die als eerste worden gesteld worden als eerste beantwoord.

Tot aanstaande zondagochtend om 10.00u! op jessevandervelde.com/webinar

Share:

40 comments

 1. Hoi Jesse,

  Bijna 3 jaar geleden ben ik bevallen van een kindje en daardoor behoorlijk wat dun (uitgerekt) vel. Ook ben ik de afgelopen maanden fors afgevallen (en ga ik nog meer afvallen). Kan ik ooit weer een strakke buik krijgen of is dat ijdele hoop?

 2. Oeps, kan er zondag niet bij zijn. Het heeft voor mij dus niet veel nut de vraag te beantwoorden 🙁

 3. Misschien komt de webinar wel weer online?

  Ik heb ook ‘n vraag (kan er helaas ook niet bij zijn): Wat is het effectiefste voor vetverbranding: een HIIT-training of hardlopen (/cardiotraining) op nuchtere maag?

  Groeten,

  Ron

 4. Hoi
  Om te beginne, ik heb altijd al HIT toegepast en wijk daar niet van af.
  Heb onlangs uw traininggschema geprobeerd(sets langer dan 40 seconden)
  nouja, ik moet zeggen, ik heb er nog steeds spierpijn van en heb per spier maar 1 oefening gedaan, en armen zelfs niet getraind.

  Nu vraag ik me 2 dingen af. Door de ontdekking dat ik benen moet trainen voor meer groeihormoon en dergelijke besloot ik dus om ze ook te trainen, waarnaa ze voor de eerste keer direct een dergelijke 40 sec. set te verduren kregen waardoor ik bijna 3 dagen niet kon stappen:)
  En aangezien mijn benen nog geen massatraining gewoon zijn zou ik op mijn linker en rechter been dus een appart schema willen opstellen om te zien op welke hoeveelheid reps en pauze mijn spieren het meeste in massa groeien… Enig idee hoe ik dat kan doen?

  Is het nodig om na de spierpijn nog een dag te wachten om rekening te houden met opbouwfasen na herstel? of zit die opbouwfase in feite al in het herstel?

  Ik heb gehoord dat veel koolhydraatinname voor slapengaan GH remt. Klopt dit?

  Is een harde trainingsprikkel waarje een week spierpijn van hebt beter om te groeien in massa ipv een trainingsprikkel waarbij je dezelfde training uitvoert maar de aantal oefeningen zeer sterk beperkt waardoor herstel tijd 2 a 3 dagen is waardoor ik ook frequenter kan gaan trainen?
  U schrijft direct na de training een eiwitshake, zonder te spreken over koolhydraatinname, ik dacht dat koolhydraten nuttiger waren na training en een 30eiwit70koolhydraatverhouding ideaal is. Of niet?

  Bedankt op voorhand,
  Heb trouwens al heeeeel veel nuttige info van je gekregen waarvoor mijn oprechte dank…

 5. Hoi Jesse, wilo graag de kettle bel kopen voor de buikspier oefeningen, maar waar koop ik deze en hoe zwaar mag het zijn

  Gr, Esther

 6. Oi Jesse, ik heb al enorm veel gehad aan je waardevolle tips in verband met de conditie en het lichaamsgewicht. Als een man of vrouw al geruime tijd onder overgewicht “gebukt gaan” en een buikje hebben, hebben die personen ook de neiging van een verkeerde houding te ontwikkelen, het lichaam nog meer naar voor te laten hangen, waardoor het buikje nog meer opvalt. Kan jij ook tips geven, samen met de andere nuttige tips, om ook de lichaamshouding en hoe we lopen en bewegen te verbeteren? Een voorover gebogen lichaam en een krommende rug door jarenlang overgewicht is echt niet sexy

 7. Hoi met rox heb velde week je programma gekocht voor strakke buik spieren. Ik ben best wel slank 1,70 rond de 62 Maar ik heb beetje vet op me buik en beetje bij me heupen en beetje bij me onder arm Dat sow ik wel weg willen hebben Kwa gewicht ben ik wel te vrede maar is veel mooier als allemaal strak is maar Ik ben veel dikker geweest en als ik paar ons afvalt vallen me borsten ook af en me borsten zijn heel slap geworden daar door Wat kan je er aan doen om dat te verstevige ik merk als ik heel diep door me knie zak dan krijg ik heel last van me onderug ik denk dat ik gevoellige onderug heb zoals de split squat.
  en verder wil ik gewoon gezond blijven eten ik eet wel eens zalmburger ik zag dat op de verpakking staan is 55% minder vet dan gewone runderburger Dan kan ik beter de gewone zalm nemen weetje mischien lekkere kruiden wat ik op me gerookte zalm of zalmoot kan doen Groetjes Roxanne

 8. Hallo,

  Ik ben Rosa en heb een vraag,
  Met de kerst kom je soms vaak aan…
  En ik wil graag weten of jij een paar oefeningen hebt,
  om dunnere benen te krijgen.
  Alvast bedankt!

  groetjes Rosa.

 9. Hoi Jesse,

  Ik heb je programma nu een week of drie en heb al een keer of zes de oefeningen van het programma 1A en 1B uitgevoerd. Ik ben gisteren met de 320 workout begonnen. Ik ben zelf 19 jaar 1,90 en 82 KG. Het is mijn doel om voor de vakantie een sixpack te hebben en ik denk dat dit zeker moet lukken!!!! Als ik getraind heb en mijn buik aanspan is al een groot gedeelte zichbaar en zelfs zonder aanspannen zie ik al verschil met 3 weken geleden dus ik moet zeggen dat je programma zeker werkt.

  Mijn vraag is of je nog speciale tips hebt voor iemand die een sixpack wil trainen. Zijn daar andere extra oefeningen vor nodig of nog beter op je voeding letten of iets dergelijks??? aangezien jouw programma voornamelijk over vetverbranden gaat dacht ik misschien dat er verschillen zijn in de beste trainingen voor een sixpack???

  In ieder geval mijn complimenten voor je programma, je mailtjes, je filmpjes en je initiatieven zoals deze!!!!!

  gr. Jeffrey

 10. Jesse, wat vind jij van de ROM-machine (Fast Fit concept). Ik werk als sportinstructrice en bij ons hebben ze dus 2 ROM-machines staan. Voor ‘s avonds moet je echt een afspraak maken, omdat het zo razend druk is. Heel veel mensen gebruiken dat apparaat dus. Wat is jouw visie op het concept Fast Fit?

 11. Hoi Jesse,

  Ik heb harde buikspieren en je kunt ze ook vullen maar ik heb er vet over. Dus hoe kan ik die vetlaag wegkrijgen en hoe kan ik mijn buikspieren zichtbaar laten worden?
  Alvast dankjewel voor de antwoord.

  Emre Acer

 12. Hallo Jesse,

  Omdat ik pas begin met de thuisfitness lukt het nog niet zo goed om
  de oefeningen helemaal vol te houden.

  Ik ga natuurlijk door en hoop binnenkort dat het wel beter gaat.
  Alleen zijn mijn armspieren zeer zwak, waardoor de push-ups heel
  veel moeite kost.

  Ik hoor je zeggen, blijf doorgaan, maar wellicht heb je een tip om
  de spieren wat sterker te maken.
  Bedankt

  Rob

 13. Ik had nog een andere vraag,

  Ik heb sinds een week wat last gekregen van mijn knie. Het is zeurende pijn niet echt heel erg pijnlijk maar meer vervelend dus. Kan dit komen door de kniebuig oefeningen die ik normaal niet gewend was??? dat het hierdoor misschien is gaan ontsteken of iets dergelijks??

  gr Jeffrey

 14. Ik had een vraag, ik ben nu bezig met een band om mijn buik genaamd de Better Belly. Dit doe ik 3 dagen in de week een half uur, 3 weken lang. Het gaat via infrarood en ik fiets daarbij, het word dan erg warm. Mijn vraag was of u wist of dit echt helpt ofniet? Want ik verdoe me tijd niet aan niks natuurlijk. Hoop dit snel beantwoord te krijgen. Gr Saskia

 15. Hi Jesse,
  Hoe was het in the States?
  Mijn vraag is:om mijn baarmoeder te verwijderen hebben zij een vertikale snee gemaakt dus wat en ik heb dan een flapje overgehouden.Weet jij hoe ik er vanaf kom?

  groetjes Cynthia

 16. Hey Jesse,

  ik ben 20 jaar, 180 cm en ik weeg 71 kg. Volgens een website heb ik een vetpercentage van 10,6%. Ik kan mijn buikspieren wel een beetje zien als ik sta, behalve de onderste buikspieren, die kan ik niet zien, maar als ik zit dan heb ik echt een buikje.

  ik wil gespierder worden (10 kg aan spiermassa bij) en mijn vraag is nu dan, als ik 10 kg aan spieren bij wilt komen dan moet ik veel meer gaan eten, maar als ik meer eet dan wordt mijn buik alsmaar groter, is het dan niet beter als ik eerst dat overtollige buikvet kwijtraak en dan pas beginnen met veel eten en trainen, dat ik het dan beter bij kan houden?

 17. Hey,

  Ik ben 18 jaar 1.73 en weeg 60 kilo, wat ik prima vind,
  Vroeger was ik wel te dik en mijn buikvet is nog altijd niet weg en mijn ‘lovehandles’ willen ook niet minder worden.

  Ik doe wel de oefeningen van de video, maar omdat ik niet ervaren met (thuis)fitness weet ik niet goed hoe ik mijn schema moet opbouwen en aanpassen.

  Dus mijn vraag bij deze is:
  met hoeveel oefeningen begin je als onervaren en hoeveel sets,
  en hoe kun je dat het beste opbouwen als de oefeningen makkelijker worden. Ik wil het vet blijven verbranden, en mijn buikspieren trainen.

  Ps. ik vind de video’s heel handig en zijn goed te doen voor iedereen.

 18. Heey, Jesse
  ik ben de afgelopen 3maanden 20kg afgevallen
  ben wel nogsteeds strak in me vel maar niet plat-strak zegmaar
  wat moet ik doen!

 19. Hi Jesse,
  Ik ben 36 jaar en 1.69 lang en weeg 60 kilo wat opzich ok is, maar ik heb behoorlijk wat vet op mijn buik zitten wat er al jaren zit en wil daar vanaf!
  Ik had zelfs na lang getwijfeld te hebben een afspraak gemaakt voor liopsuctie en die zou plaats hebben gevonden een aantal weekjes geleden, toch op het laatste moment afgezegd doordat ik heel angstig werd. De arts die mij zou behandelen vertelde mij dat genetisch vet (babyvet) nooit meer weggaat, ook niet met sporten..maarja hoe kan je nou zien of weten wat genetisch vet is of wat er gewoon met eten aangekomen is, dus mijn vraag aan jou is..IS ER NOG HOOP?

 20. hoi Jesse,

  Ben een vrouw van 35,163 laang,63 kilo Net gestopt met roken-4 kilo aangekomen,die wil ik snel kwijt Doe al jaarenlaang aan fitness-krachtraining+cardio Ben een vrouw maar in die jaaren toch wat spiermassa opgebouwd(was niet de bedoeling,maar trainen met de gewichten vind ik erg leuk)Heb ik ook gemerkt dat bij gezond eten(meer eiwitten)en toepasen van jouw training kom ik toch aan spieren…raak ik weinig vet kwijt Wat is jouw advies om af te slanken?een tijdje heelemaal geen spierversterkende oefenigen?wel veel cardio?of toch doorgaan met de strakke buikspieren schema?is 3keer per week half uur trainen echt voldoende om iets aan je lichaam te veranderen?het lijkt me erg weinig…gr Angelika

 21. Nog een vraag…! en de warming-up voor je aan de training begint?jij zeg daar nooit iets over Want zonder warming up krijg je blessures?nog bedankt voor veel goede tips en jouw inzet Angelika

 22. beste jesse

  Ik vindt het prachtig dat je me regelmatig handige tips stuurt over hoe ik he best kan trainen.
  ik train nu al 2 maand maar volg nog maar 3 weken uw tips dus kan ik nog niet genoeg resultaat zien ,maar ik ben er van overtuigd dat ze zeker zullen helpen.
  U rade me aan om meer herhalingen te doen zodat ik meer spiervolume kweekte en dit zeer afwisselend zodat mijn lichaam niet kan wennen aan het schema.
  Nu is mijn vraag hoe kan ik goed afwisselen , want ik heb ook gehoord dat je altijd eerst je grote spiergroepen moet trainen ? ik train voornamelijk mijn volledige armen en schouders en borstspieren , maar zou graag nog met uw tips mijn buikspieren er bijnemen. ik train ongeveer 3 keer per week een 1.5 tot 2 h . kunt u me geen schema voorstellen waardoor ik rapper en beter kan trainen?

  met vriendelijke groeten Jeroen Hoflack

 23. Hallo Jesse,

  Bij het wegwerken van buikvet en strakker worden van buikspieren schijnt het mij toe dat het altijd beter lukt in het gebied onder de navel!!! het gebied boven de navel, met name op en rond de maag gaat héél wat moeilijker. Zijn daar speciale oefeningen voor ???

  Dank bij voorbaat

 24. ik weegde 110 kg nu ben ik 80 kg. ik ben 1.84m. ik wil ongeveer 75 kg wegen. maar door mijn werk kan ik niet voldoende slapen. ik ben een politie agent die nachtdienst werk wat kan ik nu doen om toch moij acht uren te slapen.

 25. Hoi Jesse,

  mijn vraag is. Ik heb jaren heel fanatiek aan sport (turnen) gedaan. Ik ben daar mee gestopt aangezien ik teveel last kreeg van mijn nek,rug etc. Ik had echt een heel mooi sport figuur platte buik (buikspieren) maar omdat ik nu bijna niet meer sport zie ik dat mijn getrainde buikspieren beetje weggaan en een beetje buikje in mijn onderbuik krijg. Met welke oefening krijg ik dat weer mooi strak en blokjes?

  Bedankt alvast voor het beantwoorden van mijn vraag.

  Groetjes Michelle

 26. Hallo Jesse,
  Hoe denk jij over het extra innemen van eiwitten.
  Groetjes Wil

 27. hoi Jesse,

  ik ben 15 jaar en vind dat ik teveel weeg
  ik wil elke keer heel graag afvallen maar als ik dan een dag niet snoep en smorgens gewoon een broodje eet en mijn vriend zit met snoep dan ga ik automatishe ook snoepen
  en als ik elke dag oefeningen savonds wil doen vergeet ik het heel vaak of heb ik geen zin.
  en ik ga ook niet sporten omdat ik hele lange tijden met school heb…
  wat moet ik nu doen?

 28. Goedemorgen Jesse,

  Wat het je van Anthony Robbins geleerd ?
  ik las jaren geleden Unlimited Power.
  Moet bekennen dat ik Kettle Bell nog veel te weinig gebruikt heb.
  Wat doe je tegen procastination (uitstelgedrag)?

  Succes met het webinar.
  met vriendelijke groeten,
  Theo

 29. Goeie morgen Jesse,

  Waarom is eten bereiden in de microwave zo slecht volgens jou ?
  Dat wou mijn vrouw wel eens graag weten

 30. Dag Jesse,

  Goede webinar weer, als altijd vol tips en adviezen voor iedereen die met zijn/haar lichaam bezig is.
  Ik wens je fijne feestdagen en een gezond 2010…. pure nieuwsgierigheid: wat staat er bij jóu op het Kerstmenu? 😉

  Hartelijke groet,
  Maartje

 31. Jesse!
  Na de intensive training voel ik dagen pijn in de benen, vooral als ik spring oefeningen doen…

 32. Hej Jesse

  Gisterennacht uitgegaan en ik was om 10 h nog aan het slapen dus als je tijd over hebt, kan je dan mijn vragen nog eens beantwoorden aub?
  Als je geen zin of tijd meer hebt begrijp ik dat…

  Om te beginne, ik heb altijd al HIT toegepast en wijk daar niet van af.
  Heb onlangs uw traininggschema geprobeerd(sets langer dan 40 seconden)
  nouja, ik moet zeggen, ik heb er nog steeds spierpijn van en heb per spier maar 1 oefening gedaan, en armen zelfs niet getraind.

  Nu vraag ik me 2 dingen af. Door de ontdekking dat ik benen moet trainen voor meer groeihormoon en dergelijke besloot ik dus om ze ook te trainen, waarnaa ze voor de eerste keer direct een dergelijke 40 sec. set te verduren kregen waardoor ik bijna 3 dagen niet kon stappen:)
  En aangezien mijn benen nog geen massatraining gewoon zijn zou ik op mijn linker en rechter been dus een appart schema willen opstellen om te zien op welke hoeveelheid reps en pauze mijn spieren het meeste in massa groeien… Enig idee hoe ik dat kan doen?

  Is het nodig om na de spierpijn nog een dag te wachten om rekening te houden met opbouwfasen na herstel? of zit die opbouwfase in feite al in het herstel?

  Ik heb gehoord dat veel koolhydraatinname voor slapengaan GH remt. Klopt dit?

  Is een harde trainingsprikkel waarje een week spierpijn van hebt beter om te groeien in massa ipv een trainingsprikkel waarbij je dezelfde training uitvoert maar de aantal oefeningen zeer sterk beperkt waardoor herstel tijd 2 a 3 dagen is waardoor ik ook frequenter kan gaan trainen?
  U schrijft direct na de training een eiwitshake, zonder te spreken over koolhydraatinname, ik dacht dat koolhydraten nuttiger waren na training en een 30eiwit70koolhydraatverhouding ideaal is. Of niet?

  Bedankt op voorhand,
  Heb trouwens al heeeeel veel nuttige info van je gekregen waarvoor mijn oprechte dank…

 33. Hallo Jesse,

  Jij geeft aan dat je max. 6 keer dezelfde oefeningen achter elkaar moet doen.
  Maar mag je de snatch (training 9) wel elke keer doen? Of geldt het ook hiervoor max. 6 keer?

  Bedankt.
  Groetjes,
  Sita

 34. Goedemorgen Jesse!

  Is het verstandig om voor het fitnessen een warming-up en daarna een cooling-down te doen. Of gewoon koud gaan trainen?
  Hoor graag van je!

  Frisse groet,

  Stephan

 35. hoi Jesse

  ga vandaag beginnen met de kettlebell workout , heb de superaanbieding besteld, maar vroeg me af hoe ik deze workout eventueel nog kan combineren met krachttraining om mijn spieren nog meer te ontwikkelen? of is dit niet nodig, worden de spieren sowieso al getraind met de kettlebell workout?

 36. Nog een laatste vraagje voor mij Beste Jesse : mogen we niet een klein beetje crotons of één klein sneetje geroosterd brood mengen onder de salades die ik eet

 37. Prettige feestdagen allemaal en alvast een heel gelukkig en gezond 2010!

 38. Wel verdorie beste Jesse,
  Het was weer super interresant, en ik wil je speciaal hartelijk bedanken voor deze boeiende uiteenzeting op een zondagmorgen dan nog wel!!! Nu moet er geen enkele belg nog tegen mij komen vertellen dat er geen goeie nederlanders bestaan hoor (GRAPJE !!!) want ik ken er alvast één die ik op mijn handen draag. Ik ga voor jou reclame maken hier in belgië en ik wens je nog eens het allerbeste voor 2010 en ook voor Marjolein; want samen met haar train ik me hier soms te pletter !
  Doe zo verder, je bent gigantisch goed bezig,
  Vriendelijke groeten van een trouwe fan Paul

 39. Hoi, jesse, ik ongeveer 174m en weeg 85 kg, nou wil ik me zelf droog trainen, voornamlijk mn buik en er om heen want dat is bij het grootste probleem gebied !!! Met wat voor training kan ik het beste beginnen, en wat voor eetpatroon kan ik het beste hanteren ???

  Alvast bedankt

  Met vriendelijke groet,

  Ferry

 40. ik wil afvallen en een slaken buik

Geef een reactie