Strakke buik in 3 stappen – Advies video

In deze video leg ik je 3 super effectieve stappen uit die je helpen om een strakke buik te krijgen, zonder urenlang te hoeven sporten en zonder dat je een dieet hoeft te volgen.

Let op: Deze video zit BOMVOL adviezen. Ik raad je aan een pen en papier te pakken om notities te maken.

Je ontdekt:

 • Wat je ‘s ochtends moet eten in plaats van brood (of muesli/cruesli) om je vet verbranding te stimuleren
 • 2 tips voor een gezonde lunch
 • Waarom slechts 2% van de mensen gewicht verliest van stress, en de rest juist aankomt
 • 1 grote misvatting over ‘de ideale hartslag voor vetverbranding’ en waarom dit type training je eigenlijk dikker maakt
 • Welk type training je zou moeten doen in plaats van hardlopen/fietsen/andere cardiotraining als je vet wilt verbranden
 • De reden waarom je heel gezond kunt eten en kunt sporten, maar toch geen gewicht verliest
 • Hoe je d.m.v. de juiste symptomen kunt herkennen welke hormonen in jouw lijf uit balans zijn

Wil je jouw buikvet kwijt, maar je vooral heel veel fitter en gezonder voelen?

Wil je nu echt je doelstelling bereiken?

Wil je een methode die blijvend is en die je samen met je partner en kinderen kunt volgen?

Wil je geen dieet meer, maar wil je een gezonde manier van leven die bij je past?

Klik hier voor meer informatie over de volgende stap.

Share:

19 comments

 1. Hallo Jesse

  Wat jij aanbiedt vindt ik altijd bijzonder boeiend, nuttig en interessant. Op dit moment volg ik jouw programma Gezonde Gewoontes!. Met succes, ik voel me al een stuk energieker en dat amper na een paar dagen.

  Maar wat mij bezighoudt, en waarvoor ik heel graag jouw advies wil inwinnen, is dat ik niet zozeer overtollig vet kwijt te spelen heb, maar eerder vocht.
  De BIA-impedantie-meter geeft aan dat ik zelfs volgens de norm te weinig vet heb, maar te veel extracellulair vocht. En dat zorgt ook voor een ontsierend zwembandje rondom mijn buik.

  Dus mijn vraag aan jou is, hoe kan ik dat het beste aanpakken?

  Ik kijk jou reactie tegemoet.
  Alvast hartelijk dank daarvoor.

  tanja

 2. Hoi Tanja,

  Vocht vasthouden kan door het lichaam worden gedaan door teveel Natrium (zout) in de cellen, en te weinig Kalium.

  Dit kan door de jaren heen ontstaan door een structureel verkeerd voedingspatroon van veel bewerkte producten / suikers, etc, waardoor de natrium/kalium balans in de cel verloren gaat.

  Natrium trekt afvalstoffen aan en houdt deze in de cellen, en ook vocht.

  Wanneer je gaat detoxen, op de juiste manier, dan geef je jouw lijf de gelegenheid dat natrium weer uit de cellen kan gaan, en kalium er weer in, wat zo hoort. Kalium is koning in de cel. Mensen die gaan detoxen kunnen ineens veel gewicht verliezen, niet alleen uit vet maar ook uit teveel vocht wat ze vasthouden.

  Antwoord: Je zult detoxen veilig moeten voorbereiden en daarna een detox week/twee-weken moeten volgen. We doen dat in de eerste maand van het programma waar ik in bovenstaande video naar verwijs. Je kunt er niet zomaar mee starten, je moet het goed voorbereiden omdat anders een detox reactie te heftig kan zijn voor je lichaam.

  Zie:
  https://jessevandervelde.com/start-niet-zomaar-met-detoxen/

  Gr,

  Jesse

 3. Hallo Jesse,

  Ik zou heel graag minder koolhydraten willen eten omdat ik vaak last heb van een schommelende bloedsuikerspiegel. Je noemt in je video tips voor een goed ontbijt met veel eiwitten. Het probleem is dat ik vegetariër ben en dus geen vlees en vis wil eten. Ook heb ik een melkallergie. Heb je een tip wat ik dan als ontbijt zou kunnen eten waardoor ik langer verzadigd ben dan wanneer ik enkel brood eet?

  Alvast bedankt!

  Vriendelijke groet,
  Josephine

 4. Beste Jesse,

  Dit is een van jouw betere video’s.

  Zeer waardevolle informatie overr hormonen en wat je juist precies moet doen.
  Er zijn te weinig personal trainers die hier rekening mee houden en je doet goed werk om iedereen hier omtrent te educeren.

  Ik heb al veel bijgeleerd en zal dat blijven doen. Daarom heb ik jouw programma’s al aan mijn klanten aangeraden.

  Doe zo voort

  Glenn
  Jouw Personal Coach

 5. Hi Jesse!
  Ten eerste wil ik even zeggen dat ik je blog echt super vind. Ik ben zelf ook een tijdje bezig met een gezonde lifestyle, dus je blog vult het perfect aan voor mij. Ik heb door jou ook een kettlebell gekocht en ben er zeer tevreden mee. Binnenkort wil ik ook je dvd’s aanschaffen. Een vraagje: leg je ook uit hoe je blessures kan voorkomen? Ik heb dankzij yoga wel een prima houding aangeleerd, maar extra informatie kan geen kwaad. Zoniet, waar kan ik dit wel vinden? Ik merk na een dag kettlebell’en toch druk op mn rug. Is dit een slecht teken?

  Groetjes
  Gina

 6. @ Josephine:

  ik ben zelf ook vegetariër. Ik neem altijd biologische amandelmelk (heerlijk voor smoothies) en krijg proteïnen binnen dmv zaden! Chiazaad, hennepzaad (vol proteïnen!), lijnzaad enzovoort (hier kan je meer over vinden op Jesse’s blog trouwens!) . Ik doe deze in een smoothie of anders door biologische muesli zonder suiker. Meestal zitten hier al noten en gedroogde vruchten in. Als dat niet zo is voeg ik ze lekker zelf toe! Je kan ook biologische soja producten gebruiken. Provamel is een goed merk en ze hebben een uitgebreid assortiment. Bovendien is het biologisch (geen GMO dus, let hier op! Dit is erg slecht voor jou en je omgeving). Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen. Succes!
  Groetjes Gina.

 7. ik heb een vraagje. ik ben 15 jaar en heb last van een buikje. ik zit hierdoor de laatste tijd niet lekker in mijn vel, maar ik voel me er ook onzeker door. ik ben alleen dik bij mn buik. voor de rest is alles gewoon. weet u misschien hoe ik alleen bij mn buik kan afvallen?

 8. Hoi Jesse,
  Ik heb een heel andere vraag . Jouw video’s zijn absoluut waard met heel veel gouden tips! Maar ik heb 1 probleem en ik hoop dat je mij kan helpen .Mijn lichaam is niet dik ik ben eigenlijk normaal van lichaam ,maar ik heb wel beetje bolle wangen en ik wil zo graag afvallen in mijn gezicht zodat ik strakke kaaklijn kan krijgen. Hoe kan ik dat het beste doen? Ik heb gehoord dat er speciale gezichtsoefeningen zijn , en werken ze ook echt?

  Groetjes,

  Nawid

 9. Hi Jesse,

  Dank voor je video’s zeer en zeer leerzaam. Ben zelfs spontaan aan de groene smoothies gegaan, dus nogmaals dank ervoor.

  Over ‘stressmanagement’ heb ik wel een vraag/opmerking: Hoe kan een omstandigheid leiden tot stress?
  Als dat het geval zou zijn zou je altijd precies dezelfde reactie van diezelfde omstandigheid moeten hebben. Welke situatie je ook pakt, er is een oneindig spectrum aan mogelijke reactie en verhouding tot die omstandigheid. Als we dat gaan inzien dan is het gevolg daarvan dat we ons anders gaan verhouden tot die omstandigheden. En daar hoeven we niets voor te doen, dat is iets dat automatisch fluctueer en vormt.

 10. Hallo Jesse,

  Heb al verschillende recepten uit je boek gemaakt en ze zijn werkelijk heerlijk. Ik heb wel een probleem. Ik heb ergens op internet gelezen dat je met chiazaden, en hennepzaad en nog iets, maar dat ben ik vergeten, op moet passen als je ook bloedverdunners gebruikt. Ik heb toch hennepzaaden gebruikt en krijg steeds bloeddoorlopen ogen. Ze zitten echt vol bloed. Kan dit toeval zijn of zeg je stop daar toch maar mee. Kun je me raad geven?

  Met vriendelijke groet,
  Nellie Boorsma

 11. Hallo Jesse,

  Heb je boek al. Vind het echt heel praktisch en met lekker recepten. Ik heb echter een probleem. Op internet las ik dat je met chiazaden en hennepzaad op moet passen als je bloedverdunners gebruikt. Ik heb toch maar geprobeerd hennepzaad te gebruiken maar krijg steeds bloeddoorlopen ogen. Ze zitten echt vol bloed. Wat denk jij. Toch maar stoppen daarmee. Geef me raad.

  Met vriendelijke groet,

  Nellie Boorsma

 12. Graag zou ik nog willen weten of soja nu wel of niet een gezond product is om te gebruiken. Momenteel gebruik ik amandelmelk maar ik vraag me af of je ook sojamelk kunt gebruiken?

 13. Hoi Jesse,

  Wij (mijn man , 54en ik 49 )volgen jouw al een tijd. Ook krijg ik geregeld e-mails van jouw.
  Wij proberen inderdaad buikvet te verliezen.Voorheen ging dit zonder problemen.
  Echter wij zijn 5 Maart radicaal gestopt met roken.
  Sindsdien zijn wij beide ongeveer 10 Kilo! aangekomen. Wat wij ook doen we krijgen het er niet af.
  In de ochtend eten wij 2 eieren en na 2 uur een groene smoothie.
  De lunch bestaat uit en salade en in de avond groente en vlees of vis.
  Soms is het moeilijk aangezien wij 2 kinderen hebben waarvan er 1 juist bij wil komen. Heerlijk he !
  Weet jij de oplossing?
  Wij sporten helaas niet maar ik heb een erg drukke baan op schiphol waar ik echt van noord naar zuid loop per dag.

  groetjes marianne Klaasse

 14. Zeer duidelijke video. Ben zeer geïnteresseerd. Heb al jaren heel veel gewrichtspijn fibromyalgie. . Zou heel graag 8 kilo af willen vallen wat mij maar niet lukt. Ben goed met voeding bezig alleen maar biologisch. En ben onder behandeling bij Rineke Dijkinga van het weten van beter eten. Ik ben benieuwd waar ik een trainingsprogramma kan gaan volgen ik woon namelijk in roodeschool in het hoge noorden

  Hoor graag van je vriendelijke groet
  Claris Wieringa

 15. Top Video …wat kost nu zo een onderzoek naar je disbalans. Dat zou ik graag willen weten

 16. That’s a mold-breaker. Great thinking!

 17. He Josephine, wat dacht je van havermout, met heet water en eeen theelepeltje honing??? Neem maar geen soja, maar havermelk, (havena) of amandelmelk.
  En eiwitten haal je uit peulvruchten,: bonen!!! groetjes Annie!!! ( Ben zelf ook druk bezig met goede voeding en afvallen , maar het wil niet zo goed lukken!)

 18. I do agree with all the ideas you’ve introduced on your post They are really convincing and will certainly work Still, the posts are very quick for newbies May just you please extend them a bit from subsequent time? Thanks for the post

Geef een reactie