Je hart is intelligent: durf je hart te volgen

Dit is de laatste video in de serie waarin ik je hopelijk heb kunnen inspireren om tijd en ruimte te maken voor een diepere verbinding met jezelf. Dit was een mooie voorbereiding op de 30 daagse Challenge die gaat over hartverbinding.

Je hart is een vorm van intelligentie en we zeggen zo vaak tegen anderen: ‘volg je hart’, maar hoe doen we dat zelf? Kunnen we er ook naar luisteren als onze mind/ons brein iets anders zegt? Wat heb je in jezelf onderdrukt? Als je wilt creëren of de volgende stap in je leven wilt zetten, wat heb je onderdrukt? Wat heb je genegeerd? Door de weg naar binnen te bewandelen en je steeds dieper met jezelf te verbinden komen de antwoorden van binnenuit.

Als dit resoneert bij je en je hebt behoefte aan coaching, dan kun je voor €1 per dag meedoen aan de 30 dagen Hart-verbinding Methode waarbij ik je coach. Je krijgt daar mijn boek Spirituele Detox gratis bij (ter waarde van €20) en elke dag video’s. Bovendien ben je dan aangesloten bij de community van creators, van gelijkgestemden, waarbij we ook elkaar inspireren. Ik hoop je daar te zien!

Klik hier voor meer informatie over de 30 dagen Hart-verbinding Methode.

Bekijk hieronder de negende video:

In deze video ontdek je:

  • Alles over de 30 dagen Heart Challenge
  • Dat het hart een intelligente orgaan is
  • Waarom ceremonies in veel culturen belangrijk zijn
  • Wat de volgende stap is in jouw leven
  • Dat het tijd is om te stoppen met jezelf kleiner maken
  • Hoe je met de Challenge kunt beginnen

De vragen en opdrachten in deze video:

Wat heb je tot nu toe ontweken? Is er iets in je wat je hebt ontweken of hebt onderdrukt? Aan emoties of gevoelens? Of misschien wel iets dat je zou willen doen: een carrière switch of een reis? Is het tijd om een punt te zetten achter een relatie die niet meer werkt? Een deel van jou dat misschien nu wel vrij wil zijn. Waar is het nu de tijd voor? Waar hou je achter? Waar leef je maar door op de manier zoals je het altijd hebt gedaan terwijl je misschien het gevoel hebt dat het tijd is voor verandering? Waar heb je misschien de waarheid van een ander geleefd omdat je je eigen waarheid niet goed kende?

Dit was de laatste video, ik hoop dat deze videoserie je heeft geïnspireerd en dat je meedoet aan de 30 dagen Hart-verbinding Methode.

Klik hier om je aan te melden voor de 30 dagen Hart-verbinding Methode.

Share:

Geef een reactie