(Levens)TEST: welke van deze 3 levenspaden heb je tot nu toe bewandeld?

In deze video wil ik een hele simpele test met je doen. Want in mijn ogen zijn er drie paden die we in ons leven kunnen bewandelen. Welk pad je kiest maakt een groot verschil in hoe je het leven ervaart. Uiteindelijk is er maar één pad om je maximale potentie te leven en dus meer blijdschap, liefde en bliss te ervaren. In deze video leg ik je uit welk pad dat is.

Het eerste pad is het pad waarin we het leven lopen in cirkels. We leven het leven zoals het komt en zijn daar redelijk gelukkig mee. Toch voelen we dat er ergens in ons leven iets mist, maar we nemen er genoegen mee. We leven het leven zoals het veilig voelt en dus met een bepaalde zekerheid. En wellicht komen we op een gegeven moment in een soort midlifecrisis waarin we ons gaan afvragen: is dit alles? Niets mis mee om dit pad te bewandelen, er is geen goed of fout hierin. Het gaat om de bewustwording.

Het tweede pad is een pad van groei en ontwikkeling, als een stijgende lijn. We leren, we ontwikkelen onszelf en willen misschien wel succesvol zijn. We leren van mentoren, we ontwikkelen eigenschappen en durven uit onze comfortzone te gaan. We laten angst niet een drijfveer zijn.

Maar er is nog een derde pad. Dit pad is het pad naar binnen, het pad waar je onderzoekt en leert kennen: wie ben ik, wat wil ik, wat is mijn waarheid, waarom ben ik hier naar aarde gekomen, wat is mijn missie… Natuurlijk sluiten we het pad van groei niet uit als we het pad naar binnen bewandelen. Maar het komt regelmatig voor dat het pad van groei voortkomt uit dat wat we bedacht hebben voor onszelf. Het moet beter, hoger, meer, succesvoller, want dan zijn we iemand. Als we eerst naar binnen keren en voelen en leven vanuit ons hart, dan pas leven we onze volle potentie werkelijk. In de video ga ik hier dieper op in.

Bekijk hieronder de video:

In deze video ontdek je: 

  • Welke van 3 levenspaden jij tot nu toe hebt bewandeld
  • Wat het pad naar je maximale potentie is
  • Hoe we een staat van eenheid kunnen gaan ervaren
  • Welk pad vaak leidt tot vermoeidheid, vastlopen en mogelijk zelfs burn-out
  • Hoe je intuïtie kunt onderscheiden van angst

 
Sluit je ogen en adem een aantal keer diep in en uit. Vanuit deze plek van stilte is het altijd gemakkelijker om de stem van je intuïtie en hart te horen en voelen.

Meer verdieping? Klik hier voor mijn boek Spirituele Detox.

Share:

Geef een reactie