Honger stillen als je wilt Afvallen

Honger stillen tijdens het afvallen, wil je weten hoe je dat gemakkelijk doet? Bekijk dan deze video, want hierin vertel ik je:

 • Eén van de eerste dingen die je moet doen als je gewicht wil verliezen
 • Welke hormonen voor hongergevoelens en verzadiging zorgen
 • Hoe hormonen die voor verzadiging zorgen je hersenen het signaal geven dat je genoeg hebt gegeten
 • Waarom mensen die zwaarder zijn minder snel verzadigd raken en daardoor gemakkelijker aankomen
 • Welke soorten voeding je snel een verzadigd gevoel geven zodat je minder gaat eten en gemakkelijker gewicht kunt verliezen

Ik heb nog veel meer tips die je helpen ervoor te zorgen dat je van binnen gezonder bent zodat je als gevolg daarvan veel gemakkelijker gewicht kunt gaan verliezen. Heb je daar interesse in?

Klik dan op deze link, dan nodig ik je uit om te starten met het Voor Altijd Jong programma en ga ik je helpen je lichaam van binnen gezond maken zodat je als gevolg daarvan meer energie hebt, gemakkelijker gewicht kunt verliezen en beter in je vel zit.

Share:

6 comments

 1. Ja ik vind het interessant

 2. Is het ook mogelijk de video boodschap in geschreven tekst aan te bieden?

 3. Ik sluit mij graag bij Rita aan: de video boodschap kan ik niet afluisteren (mijn pc heeft geen geluidskaart) daarom graag als geschreven tekst………

 4. Hallo Jesse, het is een interessante visie en informatie. Aan de andere kant duurt het bijna 5 minuten voordat de intro voorbij is en je met heel veel woorden heb gezegd wat boven al geschreven staat. Met de afsluiting van meer dan 30 seconden, moet ik 7 minuten investeren om 1,5 minuut interessante info te horen. Dat vind ik jammer van mijn tijd. Kan dat een volgende x ook korter? Met dank en groeten

 5. Ook ik vind het wel interessant om je boodschap te beluisteren alleen voor mij duren je video’s ook erg lang, veel herhalend waardoor ik ook afhaak…
  Bedoeld als tip en zeker niet vervelend bedoeld. Groetjes Anneloes

 6. graag geen video, maar tekst svp. Alvast hartelijk dank Jesse!
  je bedoelt het enorm goed en we zijn blij met je, maar het klopt wel van die tijdsinvestering zoals het commentaar hierboven al aangeeft. Ook je mails zijn enorm lang om te lezen, waardoor ik al vaak halverwege afhaak (sorry).

Geef een reactie